Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Matamisi u mňa je to rovnako, zvracať nezvraciam, ale zato nemôžem do seba nič dostať a keď sa nasilu najem tak mám taký kameň v žalúdku že 😝
aj ja tiez ako ty amadora.... 😒 a strasne som unavena cely den... 😖
mňa tá únava trochu prechádza už 🙂
no pane, ale sa to tu rozrasta...fiha...tak vam vsetkym novym gtatulujem 😉
ja som tu nebola dlhsie lebo mi je tak strasne zle a nic mi nechuti a uz som aj zvracala a chladnicku len zdialky ked vidim ma napina...najem sa je mi zle,nenajem sa je mi tiez zle...a moc si nemozem dovolit schudnut kedze mam 171cm a 51kg...
uz mi to tak trocha aj na nervy ide...niekedy sa citim jak keby som kamene mala v bruchu... 😒 tak jak renik28 pislala...tak raz za cas mrknem sem a dufam,ze raz mi aj lepsie bude...majte sa ...
Teeeeda ale nás tu je 🙂 všetkým novým blahoželám 😉
kočky chcem sa opýtať, pijete kávu? ja som pri prvom tehu kávu úplne vysadila ale teraz sa jej dáko neviem vzdať 😅
ja pijem kavu, lebo mam velmi nizky tlak a aj ked som sa snazila vynechat, mala som potom strasne zavrate ... tak pijem taku slabucku, jednu na den.
inac ja mam od pondelka spinenie 😖 bola som u lekarky, tak mi predpisala duphaston, tak dufam, ze to prejde ☹ najhorsie je, ze sa mam setrit a nedvihat tazke ... ale ako nemam dvihat svoju dcerku? sak aj do vane mi ju treba dat, do autosedacky ... toto tehu si fakt zatial moc neuzivam 😢
a je super, ze je tu tolko tehuliek novych:D
Luciaj presne akoby si písala za mňa 😒 Všetci mi hovoria šetri sa, nenamáhaj sa, mysli na bábo... ale manžel jazdí s kamiónom a väčšinu času som doma sama a s malým mi nemá kto pomôcť. Potom som nervózna a podráždená a tiež si to veľmi neužívam ☹
Inak ja mám takú nemožnú pleť, samá vyrážka, horšie ako v puberte 😅 😀
zdravim vas vsetky a pripajam sa k vam, dnes som bola u lekarky brali mi krv a robila mi aj sono babo je zive so srdieckom a vyzera v poriadku. termin mam koncom septembra ale ak to bude ako minule a budem opat prenasacka, tak uvidime kedy budeme terminovo patrit.
ahojte
ja uz som spat od lekarky, babo je v maternici, zobrala mi krv a mam prist o dva tyzdne na sono
citim sa zatial OK, akurat som unavena ako pes
vsetkym drzim palce 😉
ahojte, ja som sa par dni neozvala, je mi dost blbo, na zaludku mam klapku, nic sa mi jest neda, musim teda na silu, potom mi je zle a ja musim predychavat, spala by som stale, esteze som doma, neviem si predstavit chodit v takomto nestave do prace! Sama sa nespoznavam, co som nemala problem si pichat injekcie do brucha, tak teraz nepichnem ani za peniaze, tak sa bojim, tak mi picha moj muz. A som taka precitlivená, pre vsetko revem. No katastrofa! Ale babo sa drzi statocne, ja sa snazim nan neprenasat moju blbu naladu, nech je v pohode....Uz nech je tu! 😀
novým opäť blahoželám a vítam vás 😉
baby mňa akosi bolí pravý vaječník ☹ tak nie moc, ale včera to bola taká ostrá bolesť - asi pol minúty. Potom to prešlo. Dnes to pobolieva ako vždy... Na kontrolu mám ísť až 5.3 ☹ neviem, či nemám doktorovi aspoň zavolať alebo tam zajtra rovno ísť... viem, že bolesti sú normálne, ale včera to zabolelo dosť, chvíľočku, ale predsa... čo myslíte? ☹
manee bude aj lepšie, uvidíš 😀
dobre ranko krasky
dufam ze zatial nebude vadit ak si k menu nepripisem aktualny pocet tt, ale stale sa trosku bojim, resp. nechcem predbiehat. K doktorovi sa pre jeho zaneprazdnenost dostanem asi az v 8tt, dufam ze dovtedy bude vsetko ok
Inak sa citim dost "netehotne" ...zle mi nie je, podbrusko ako pri ms ale spat sa mi chce stale a dokonca to chcelo aj novu vacsiu podprsenku 😉
ahojte baby...dnes som bola u dr. vsetko je tak ako ma byt,aj sono mi robil 😀 ...som taka stastna....na kontrolu mam ist az o mesiac 🙂
miroslava ved skus dr zavolat a opytaj sa....budes spokojnejsia 🙂
jee... michelle, aj ja chcem ist k doktorovi ...to cakanie je strasne, na to sa neda nemysliet 😅
ahojte, opät vítam nove a nove tehulky :D tiez som sa dlhsie neozvala, zatial viac menej bez zmeny,akurat mi zacalo viac chutit, neviem sa dojst a potom mi je tak zle ze vcera som z toho az zvralala, no brutal, hovorim manyelovi ze nemozem za to ,ze male si tolko pýta 😀 ....proste cokolvek aj za cenu ze mi bude zle 😝 k lekarovi idem buduci stvrtok tak sa neviem dockat,ale idem najprv na odber neviete ako dlho sa robia krvne testy? ci ma potom objedna na iny den pre vysledky a sono,alebo to bude este v ten den?
ahoj renik ..ty uz si bola u doktora, ci ides prvykrat odkedy si zistila ze si tehotna?
ja uz som bola v 5tt (10.2.) ale na sone bola len malinka skvrnka, tak mi kazal prist o dva tyzdne takze budem v 7tt, snad to bude postacujuce na to aby sme nieco viac videli .....bamb27 bud spokojna staci ti ist aj neskor okolo 8tt skor sa i tak malo vie,to my sme vsetky boli len take nedockave, ze sme hned sli 😉
ja viem ..je to nedockavost..asi si obcas priebezne urobim test, ci tam // stale su 😉 ..ale v pondelok asi skocim k inemu doktorovi, nie je to moj obvodny...ale je to iny doktor ku ktoremu som chodila kvoli problemom s cytolkou a robil mi zakrok na krcku, myslim ze by tiez mal o tom vediet
michelle24 som rada, že je všetko ok 🙂
volala som tomu doktorovi, povedal mi, že pokiaľ to pichanie netrvá dlhšie ako 10 minút, malo by to byť v poriadku... ukľudnil ma 🙂 ale zajtra mám prísť dať si ešte predpísať duphaston - pre istotu - to beriem od 5tt. Ale vyšetrovať ma nebude, podá mi to do dverí 🙂 na kontrolu teda až 5.3 😉
bamb27 potom daj vedieť ako si dopadla v pondelok
😉
miri... urcite dam vediet 😉 ...ved len tu sa mozem vyrozpravat, zatial som ticho ako vos pod chrastou... a ty sa tiez drzkaj, a nech pichanie cim skor prejde, ale snad to nie je nic vazne..ale naozaj netreba asi nic podcenovat
amadora ja som kavu prestala pit este predtym ako som zistila ze som tehotna. Ale obcas mam na nu straaaasnu chut. Tak som si kupila kavove cukriky a cokoladu, maju iba kavovu aromu 🙂
[url=http://premamy.sk/ticker][img]http://premamy.sk/images/ticker/tehotenstvo/226...[/img][/url]
Ahojte, pridávam sa k vám, čerstvým tehulkám 🙂 Som rada, že je táto téma založená. Čítala som pár strán a vidím, že tu som doma 🙂 Aj mne je blbo na žalúdok, hlavne ráno, podprsenku som tiež musela väčšiu kúpiť a tiež ma sem-tam pichá kade-tade, ale len v krátkych intervaloch, tak by to malo byť ok.
No a ja už mám tiež za sebou sono - v utorok večer sme boli.. potvrdili nam 6+3 max 6+5, my sme počítali 7+1 od poslednej ms, no ale i tak paráda. Drobec mal asi 6-7mm a srdiečko krásne bilo.
tak ja som objednaná na zajtra 9:30, neviem sa dočkať 😵
Babulky ale nas tu už je 😉 to je dobre,,,
chcela som sa ešte spýtať ako je to s vami a fajčením,,,ja som si povedala, že hned ako zistím, že som tak pretanem,,,ale ked sa mi to nedááá ☹
Jani ja nefajčím, ale keďže ja neviem prestať s kávou viem si predstaviť že pre teba sa zbaviť fajčenia musí byť ešte ťažšie 😒 Možno by ti vedel poradiť doktor ako prestať, myslím že seknúť naraz by tiež nemuselo byť dobré 😕
amadora,,,no ja som pila aj kávu ale s tou som nemala vôbec problém aspon, ze nieco,,,ale to fajcenie jaaj
len moja kamaratka co bola tehu tiez fajcila a doktor ze jej povedal ze ani nema prestat fajcit ze to nie je dobre tak fakt neviem 😒

pekne sa rozrastame 😵 mne neni vobec zle a jest mi nechuti... 😝 jem len na silu a potroche... 😒 manzel mi nakupil tolko ovocia,ze neviem co mam s nim robit... 😀