Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
andrea nie doktorka jej povedala, že moze uskodit babatku ked uplne prestane fajcit lebo by ho mohli ohrozit abstinencne priznaky ale ze to ma obmedzit,,,ale toto je asi take ze u kazdeho inak
ahojte,
no janka ja som bola fajčiarka , dosť závisláčka, tak 10 za deň, keď som prednedávnom otehotnela,snažila som sa prestať, ale stalo sa, že som si jednu za 2-3 dni dala...no a výsledok bol spontánny....netvrdím, že to bolo kvôli tomu, ale mohlo byť... odvedy som si nedala....na cigaretu ani nepomyslím!!!! ani mi nenapadne...príliš sa bojím a vážim si tehotenstvo...asi tak...samozrejme, keby som nemala takú zlú skúsenosť možno fajčím ešte aj teraz.
Ty fajcis kolko za den? Kamaratka mi vravela, ze nase pluca vedia "zneskodnit" skodlive latky z cca jednej cigarety denne. Ale co je na tom pravdy, neviem.. ja by som to asi neriskovala. I ked verim, ze je tazke prestat s hociakym zlozvykom.
janka o tých abstinenčných príznakoch som počula, ale podľa mňa to sú len také alibistické reči, aby si to tá mamička nejako ospravedlnila....určite je lepšie nefajčiť. ja som si pri Adamkovi sem-tam zapálila, niekedy aj niekoľko mesiacov nič, niekedy som si potajomky dala...Adamko je našťastie zdravý, dokonca som 11 dní prenášala a bol riadna váha...podľa mňa strašne veľa mamičiek fajčiarok fajčí v tehu, len sa tým nechvália 😉
ja som inak počula tiež že keď dlhodobý fajčiar zo dňa na deň prestane tak mu to narobí viac škody ako osohu, že treba opatrne s tým, tak neviem 😒 Jani opýtaj sa lekára čo ti na to povie 🙂
Dakujem vam 😉
10.3. mam ist k doktorke tak sa jej opytam a potom vam poviem co ona na to..lebo predvcerom ked som bola prvy krat u nej tak mi nic konkretnejsie nehovorila(len to ze ked ma bude boliet hlava alebo hrdlo tak ziadne tabletky max paralen) viac sme sa nestihli porozpravat povedala ze to staci vsetko az toho desiateho 😉
Jani ja idem 11.3. a uz som taka nedockava, ze az! 🙂
😉 andrea tak to sme dve lebo mne povedala ze uz mi da pravdepodobne aj knizku tak sa tesim a dufam ze bude dovtedy a teda aj potom vsetko ok 😉
mne knizku este nespominala, ale haaadam 🙂 a uz si bola na sono?
juj baby ja vám tak závidím čo ste už boli na sone 😅 ja sa neviem dočkať toho zajtrajšku 😵
neboj, ja som tiez odratavala, kolkokrat sa este vyspime... no a uz je to za nami 🙂
baby, ja som bola na sono vcera a 11.3. idem na krv a pre knizku...
s tym jedenim je to strasne.. ledva si dam par hltov a uz mam pocit, ze som plna... vobec nemam pocit hladu, resp. aj ked ho mam, tak po par hltoch to prejde.. ☹ a pritom jest by sme mali...
ahojte baby,tak dnes som bola u dr. na sono uz mame aj fotecku(bola prekvapena,ze naco ju chcem tak skoro ale aspoň zarobila 3,5 euri) 🙂 ale este nevidela srdiecko,zajtra idem na krvicku a o tyzden ak bude vsetko oukej dostanem knizku 😀
ahojte babule
ale nas tu uz je ... nestiham popri dcerke stihat aj prispievat, nie to este citat 😉 😉 😉 😉
a vecer byvam total k.o. .... strasne ma vecer bolieva zaludok a nic nepomaha, cez den sa to da nejako ustat a vydrzat ale vecer byva zufaly ... 2x sa mi stalo, ze uz som bola objimat aj misu ale nic zo mna neslo .... hruza ... a tak som zapocala aj prenechanie stafety uspavania dcerky manzelovi ... dnes bude mat reprizu 😀 😀 😀 😀
ani neviem dievcata, co tu stihate vsekto rozoberat .... ale ak mi vie niekto poradit, ako sa vyhnut bolestiam zaludka, tak sem s tym ... viem, ze mi pomaha spanok ale nemozem pri dcere prespat cely den a ona ma rozhodne nenecha 😀 😀 😀
andrea,,,ano bola som na sono to som tu uz pisala tusim vcera 😉
no ja knizku dostanem az na dalsej poradni, to je 19.3. ... takze ja si na nu este peeeeeeeeeeeeeeekne pockam 😒
spiruanka - super, super, nabuduce uz bude aj srdiecko. A my mame tiez foto (a zadara 🙂 )
A ja by som tiez potrebovala rady na zaludok. Mne byva tazko najviac rano... potom to uz nejak ide. No a spat tiez nemozem, lebo robim 9-17tej. Ale este som nevracala. Vlastne v zivote som len raz, tak dufam, ze to ani nepride.
Dievcata, ktore uz mate babo... dokedy nam bude tak blbo na zaludok??? ☹
miroslava som rada,ze to nie je nic vazne🙂))))
jankaa15 ale dááá..ja som hned ako som zistila prestala...z minuty na minutu🙂
Andrea to je asi pri každom tehu individuálne, mne pri prvom nebolo vôbec zle 🙂 Ale vyzerá to tak že tie naše októbrovčiatka budú riadne beťárence, lebo ako čítam tak všetkým nám je zle a nechutí nám jedávať 😀
jaj baby tak mne bvalo cele dni zle,tazoba na zaludku tak do 11t,potom sa to uz len objavovalo vecer ale dost strasne zle a teraz uz len rano ma napne par krat,najem sa a je fajn,obcas mi ostane spatne ale to co som mavala doteraz sa neda ani porovnat,cakala som na tuto chvilu nekonecne dlho,boli to muky 🙂 len sa drzte,to prejde 😉
Idem off, uz ma dnes boli hlava, do piatej este robim, ale uz budem len sediet a predychavat 🙂
ahojte dievcata srdiecko bije a dali mi uz aj tehu knizku 😉
ahojte, k tomu fajceniu, ja som pasivna fajciarka, manzel taha 20 denne, ale ako sme zistili, ze sme tehu, tak pri mne uz vôbec nefajci, chrani nas ako oko v hlave a slubil, ze sa pokusi prestat. No a kamoska, co bola tehu, tak odvikala do 6 mesiaca a vydrzala, kym neprestala kojit.
vejinka gratulujem ku knižke 😀 😀
ja idem az o dva tyzdne a to nie je iste, ci mi uz knizku da....
a inak, to co je za blud, ze za fotku 3,5???????mne doki dal fotku hned bez toho, aby som si pytala, ako samozrejmost....
manee ja platim 9 EUR vz ked mi da fotku 🙂
nooo odomna xcel 4 eura ale povedala som mu ze to cvaknem mobilom...tak nemal co dodat 😀
veji a teda jedno ci dve?
caute baby, ja kavu vzdy rano musim mat ale od minuleho tyzdna mi sama prestala chutit a dam si maximalne jednu poobede alebo v mekaci, tej sa neda odolat 🙂 aj pri kristinke to tak bolo, tak same telo zrejme odmieta to co mu skodi a je to tak zariadene. co sa tyka fajcenia, nic proti, tiez som niekolko rokov fajcila ale v tehotenstve a s malym babom si to naozaj neviem predstavit. kazdopadne z vlastnej skusenosti viem ze prestat zo dna na den sa da. 😉

Ja nefajčím a ani kávu nepijem, lebo mi strááášne nechutí a teraz mi dokonca smrdí, keď si manžel varí.
Jani, to je divné, že doktor tehotnej žene povie, že nemá prestať fajčiť. Nemyslíš? Zas moja kamoška fajčila pred a aj keď bola tehotná, tak sa nevedela toho vzdať a nakoniec, chudiatko, prišla o bábätko v 6-7tt. A teraz už úplne prestala, lebo že ak otehotnie, aby sa potom tým nemusela trápiť. A koľko za deň?