icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

figurka.m
18. feb 2010

ahojte kocky 😀

dlhsie som tu nebola, boli sme chori, ale uz je to OK, zajtra idem do CAR-u na sono, tak uz dufam bude akcia 😎

co sa tyka fajcenia, ja som dost tuha fajciarka, aj 15 denne, ale trkrat ked som sa dozvedela, ze som tehu som prestala v ten moment, v hlave mi preplo a uz som nefajcila, pritom mi to ani nesmrdi, ani nic, ale co sa tyka kavy pila som 3 take slabsie za den, teraz jednu, mam nizky tlak, tak aby ma niekde neodvalilo xi xi 😀

figurka.m
18. feb 2010

trikrat som myslela 😅

rosannar
18. feb 2010

ahojteeeee...tak dneska som bola u tej doktorky, zatial je všetko v pohode, srdiečko ešte nebilo ale na dalšej poradni by tam už malo byť...daľšiu poradnu mám 15.3. a už teraz sa neviem dočkať...mám aj foto v albume... 😉

emily327
18. feb 2010

ahojte, tak sa aj ja pripominam 🙂 Vcera nam prisiel list z nemocnice a prvym datumom na prve sono a odber krvi. Takze v 12tt uvidime babatko aspon cez sono, tak dufam,ze bude vsetko ako ma byt a hlavne male bude kde ma byt. Termin je 22.3. UZ sa fakt nevieme dockat.

Co sa tyka kavy, jaj ste mi narobii vacsie chute ako mam. Ja mam neskutocnu chut na kavu. Kedze som bola zvyknuta stale po ranajkach mat jednu kavu, pila som ju hlavne kvoli tlaku, tak je to pre mna teraz mucenie si ju nedat ☹ Ale zase ak by som tym mala ublizit babatku, tak to prezijem.

Mne je uz od vcera malinko lepsie. Ale uz sme si aj s misou pokecali 3 krat ☹ Hrozne mi vadia vsetky pachy a vone. Vsetko mi viac menej smrdi bleee ale sme PN, tak sa to da zvladnut. Bude to horsie buduci tyzden ked sa vratim do prace, som zvedava ako zvladnem servirovat jedlo ☹

Inak blahozelam vsetkym novym tehulkam a vitam vas medzi nami oktobrovkami 🙂

amadora
18. feb 2010

no ja som si práve spravila večeru a ešte som sa na to ani nepozrela, len cítim vôňu a je mi bleeee 😝 ale musím do seba niečo dostať. uf, to je drina 😀

nsoci
19. feb 2010

ahojte

no tak to ja zerem jak za osmich... strasne.... pri prvom tehu nic a teraz sa napraskam a je mi zle (ale to mi je aj predtym)...

mne bolo zle do 14tt minule, babam okolo mna tak do 12tt
inac ultrazvuk n meranie NT v 13TT je uzasny, babulko uz je kompletka, prsteky, hlavicka... teste sa a berte muzikov... fakt dojimave... v 20 tt detto

bamb27
19. feb 2010

dobre rano krasky 😉
dnes rano som odskusala ci mam stale // a su tam... uf, testovacia kusok slabsia ako kontrolna, no tesim sa...

pre kavickarky:
ja sa momentalne snazim svoje telo obabrat ze kavovinova zmes je kava a celkom sa mi to dari..dokonca mi to aj chuti, obsahuje to 38% kavy, ale snad takato jedna za den bude vhodnejsia ako normalna Jaaj a este to obsahuje magnezium a to asi tiez nebude na skodu

miroslava2207
19. feb 2010

Dobré ránko baby, chúdatká keď čítam ako vám je zle ☹ mne zatiaľ nieje nič - klop klop...

bamb27, ja tom tiež pre istotu minule skúšala, ale večer a to ti bola rýchlosť tej čiarky, nie ako na začiatku, keď som čakala a pozerala, či bude, či nie 😀

giovannajana
19. feb 2010

Ahojte🙂
... no mne je ráno po zobudení najlepšie. Potom sa naraňajkujem a celý deň mám žalúdok ako na vode. Síce nezvraciam, len je to taký blbý pocit. Pri malej mi nebolo absolútne nič celé tehotenstvo a tak trošku som dúfala, že to tak bude aj teraz 🙄 ... smola 😉

Kávu pijem, ale ja pijem len instantnú s mliekom. Znížila som dávku na 1 ráno (ináč by som sa ani nezobudila 😀 ) a tie zvyšné nahrádzam Inkou. To je kávovina. Celkom sa tým dá oblbnúť chuť na kávu 😉

bamb27
19. feb 2010

mirka.. ja som mala expresnu aj tu ciarku na prvom teste.. neviem, ale vtedy som ju skor necakala ako cakala.. no jednoznacne prijemne prekvapila... podarilo sa na druhy "sup" 😅

Mne zatial nie je zle, ale zatial to u mna vyzera na 5tt, takze to este moze prist... zaludok zatial len odmieta niektore veci jest, ale nejak vaznejsie neprotestuje

figurka.m
19. feb 2010

ahojte, tak som spat z Heliosu, babatko je tam, akcia srdiecka pritomna, videla aj pocula som ho, no nadhera 😀 tehotnost zodpoveda 6+5tt, vsetlo OK, ale mi odlahlo 🙂

baby ked vas tak pocuvam, je mi vas luto, ze je vam tak zle ☹ mne vobec nic nieje, ani mi nikdy nebolo v tehotenstve, len v neskorsom stadiu palila zaha, ale inac pohodka, nech vam je coskoro lepsie 😉 😉 😉

manee
19. feb 2010

ahojte, mozno sa mi budete cudovat, ale ja sa tym nevolnostiam tesim, lebo presne toto som chcela - byt tehotna no a neprijemne zmeny patria k tomu. Tak sa vytesujem, ze nemozem nic jest a nikam chodit 😖 dolezite je aby bolo babo OK, ja som na druhom mieste 😀
figurka tesim sa s tebou, len si pekne svoje tehu uzivaj ....

giovannajana
19. feb 2010

áno, tiež som si hovorila, že znesiem akékoľvek nepríjemné sprievody tehotenstva, len nech sa to podarí. Takže sa nesťažujem 🙂

figurka, aj my chodíme do Heliosu. Sú tam strašne zlatí 😉

spiruanka
19. feb 2010

manee veru aj ja bola prekvapena,ze mam za foto zaplatit bo pred 6 rokmi som neplatila nic,co uz divne vsetko 😖 ale aspon uz mam fotecku do albumu 😀

amadora
19. feb 2010

tak už som doma, bublinka má 9mm, kontrola o 3 týždne kedy zoberieme odbery, dostanem tehu knižku a už pomeriame aj bábätko

figurka.m
19. feb 2010

manee, diky 😉

giovanajana, mas pravdu, su zlati a ochotni, no dnes som tam bola posledny krat, na buduci tyzden uz pojdem ku svojmu dokimu 🙂 ak chces napis, aky ste mali problem, my sme boli na IVF-ICSI

amadora super 😎

fialllka
19. feb 2010

ahojte mamulky

tak ja teraz kavu absolutne nemozem ... aj som si kupila nescafe gold bez kofeinu ale nehrozi ... strasne mi je z kavy zle potom ... tak fungujem bez kavy cely den, co je niekedy veeeeeeeelmi tazke ....

mne je dnes od rana zle ... ale nastastie som si este nebola pokecat s misou ... tak dufam, ze to tak ostane ... cakam, co mi pride maminka, zabavit dcerku aby som si mohla dat na chvilu pauzu ....
prave som dovarila zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami, tak uz sa na nu tesim, ako si dame 😉

andreaerdna
19. feb 2010

ahojte, gratulujem ku vsetkym dobrym spravam!

rossanar - ja som tu fotky stale nedala do elektronickej formy, ale hadam buduci tyzden... 🙂 A ja som dostala foto zadarmo.

amadora - a kolko tt a dni ti povedali, ked malo 9mm? My sme mali 6tt+5 a mali sme 7,1mm (v utorok)

fialllka - túto polievocku fantasticku som mala minuly vikend a zajtra ju robim zas, zboznujem ju! Ako mi vie byt z niektorych jedal zle, tak mi je super z tejto polievocky. Juj, hned by som si dala!

Inak mam stale taky pocit velmi hladneho zaludka, ale fakt neviem, co by som zjedla. Ale momentalne by som tu domacu zeleninovu polievku, tak je uplne ze top. 🙂 Alebo chlebik s masielkom a sunkou a bielou paprikou... a uz mam hlaaaaaad!

amadora
19. feb 2010

figurka ďakujem 🙂

Andrea no bábo má od počatia necelé 4tt a od poslednej mršky mám 7tt, neviem ako sa to ráta 😅

andreaerdna
19. feb 2010

Ja mam v tych vypoctoch tiez chaos. Od poslednej ms sme to mali 7+1 a pocatie nevieme urcite, ze ktory den. No a po sone nam do karty napisali 6+3 max 6+5, tak ze co tam vlastne pisu... aky "vek"? Ale to je jedo, hlavne, ze je vsetko ok a tieto pocty sa aj tak prve mesiace menia.

amadora
19. feb 2010

veď to, ja mám z toho tiež chaos... poslednú ms som mala 7.1., bábo sme počali 25.1.... tieto týždne podľa koníkovskej kalkulačky by mali byť od poslednej ms a to čo mi povedal doktor že bábo má necelé 4tt sedí zase podľa počatia, takže neviem ktorý mám rátať... ale tak o 3 týždne keď ho pomeria a dá nám termín tak budeme múdrejší 😉

rosannar
19. feb 2010

amadora...aj ja rátam že som teraz 4 tt...lebo asi sme ho počali tak 23.1. 😀 ale poslednú ms som mala ešte 28.12. 2009 😀

michelle24
19. feb 2010

ahojte baby,taka otazocka na vas.....uz ste nikomu oznamili radostnu spravu myslim rodine a tak.....alebo este cakate? 🙂 u mna to vie zatial len mm a vy 😀 ...len mi je stale zle,tak neviem do kedy to vydrziim 😅

rosannar
19. feb 2010

michelle...no my sme to povedali rodičom, súrodencom, kolegom....a tento víkend sa to chystáme povedať zvyšku rodine 😅

andreaerdna
19. feb 2010

my zatial svokrovcom (vcera) a najlepsim kamaratkom (styrom). Zajtra najkamoske a v nedelu ideme k nasim na obed, tak im a teda aj bratom. A nie je mi az tak zle, ale ti najblizsi by to uz mohli vediet.

giovannajana
19. feb 2010

figurka, my sme boli na IUI, ktoré prekvapivo vyšlo 🙂 2.marca tiež idem posledný krát

sunnessie
19. feb 2010

my sme to zatial povedali len rodicom a bratovi. a este jednej kamaratke, ktora je nahodou v tejto istej teme 🙂

fialllka
19. feb 2010

dievcata, ja ako som ostala tehu, tak mi zacala velmi chutit sunka, parky a pod. ... dovtedy som ich papala len obcas ale teraz coraz viac 😉

u nas to uz tiez vedia rodicia a surodenci a stari rodicia a naj kamarati 😉

miroslava2207
19. feb 2010

u nás to vie už skoro celá rodina, z kamarátov asi dvaja....

andreaerdna
19. feb 2010

fialka - parky by sme nemali vobec!