icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

manee
1. apr 2010

pusinqa, ja o prazdninach nechcem ani pocut, ja by som tak rada trosku do robotky skocila. Som totiz doma na rizikovom. Inak ja som toho tiez uz hodne stihla... teraz trochu odfukujem a hned idem na dalsie upratovacie kolo....

amadora
1. apr 2010

kočky ja som tak zaspala, 1,5 hodiny som bola ako zarezaná 😅 hovorí sa že spánok lieči tak dúfam že hej, po takomto šlofíku už musím byť ako ryba 😀

lenok koláčiky aj výzdoba vyzerajú super 😵 aj ja som včera vyzdobila domček a môj drobec má z toho ohromnú radosť, stále chodí obzerať všetko 🙂

andreaerdna
1. apr 2010

magdalenocka tam album nemam, mam vlastnu stranku, aj domcek, ale este nie vsetko, pomaly na tom pracujem, neviem sa donutit 🙂 http://www.adatom.110mb.com/domcek.html ale cosi tam je

andreaerdna
1. apr 2010

baby, viete, co by som ja nemohla robit? v jedalni alebo restike... sak by ma vystrelo. My tu mame vedla pizzeriu a tie zavany co mi tu miestami idu.... az mi je z toho zle.

magdalenocka
1. apr 2010

andrea ty si sikulka...aku peknu stranku mas...a cely zivot zmapovany...pokukam si ju este...teraz musim ist zial este nieco porobit ☹

andreaerdna
1. apr 2010

magdi - pokukaj, pokukaj, sa tak dlho chystam, ze to dotiahnem po sucasnost vsetko.... ale hadam do konca aprila dobehnem, lebo potom sa tazko rozpamatava. Uz mas len nieco cez pol hodiny 🙂

andreaerdna
1. apr 2010

Za pol hodiny balím už aj ja... to už hádam dožijem.... tak všetkým a všetkým bruškám prajem pekné sviatky, dávajte si pozor, oddychujte a moc nepíšte, prídem sem až v utorok, tak nech nemusím veľa čítať 🙂

kmirkav
1. apr 2010

Ahojte, máte niektorá problém s nechutenstvom? Určite sa nájdete, no mňa tie nevoľnosti už prešli, ale nechutenstvo a to doslova na všetky jedlá, aj tie najobľúbenejšie stále trvá. Všetko sa mi zdá neslané, nekorenené, no proste hrôza.

andreaerdna
1. apr 2010

kmirkav - sem-tam to mam, ale inak mi chut.. a neboj, to urcite prejde, hlavne, ze ti nie je zle 🙂 mne by bolo od hladu

kmirkav
1. apr 2010

Vďaka za podporu, čítam tu kadejaké katastrofické scenáre, ktoré spôsobuje nechutenstvo a nejedenie a potom kvôli tomu nemôžem ani spať.

petra269
1. apr 2010

Bože ako vás tu tak čítam, všetky usilovné - všetko poupratované,navarené, napečené... Ja som robila skorú večeru vyprážaný syr, hranolky, a miešaný šalátik a teraz sa gúľam po byte a nič nevládzem, čo ma zároveň rozčuluje lebo by som mala upratovať.
Ozaj baby neviete ako je to s kliešťami v tehotenstve, lebo dnes sme boli so psami na lúke a bolo ich tam plno, tak ma to napadlo

manee
1. apr 2010

kmirkav, mne tiez uz nebyva zle, ale nic mi nejde na chut. Jem len vtedy, ked mam hlad, no nikdy neviem, co mam zjest. Tak nato idem racionalne. Ani v obchode nemam plny kosik, ako kedysi, ked som nakupovala s tym, ze co by som si dala. Aspon usetrim a nepriberem zbytocne kila...

amadora
1. apr 2010

Peti myslím že kliešte nie sú obzvlášť nebezpečné práve v tehu, ale tak môžu byť nebezpečné kedykoľvek takže radšej sa im vyhnúť 😒

petra269
1. apr 2010

Hej, to by bolo najlepšie, len niekedy sa to neda...

silvika
1. apr 2010

co peta riesis s kliestami? ja som uz aj z maleho brala jedneho sikovneho ale este sa len po nom ponahlal ja mam paniku a averziu na nich fuuuj sice ich tocim rukou ale hned to likvidujem chemickymi pripravkami

mata2121
1. apr 2010

Ahojte žienky.

JA som taká rada, že ma čakajú 4 dni voľna. Upratané už mám od minulej soboty, len pozotieram prach trošku, v sobotu urobím obloženú misu, punčový zákusok, pizzové koláčiky, plnené vajíčka a šunkové rolky s chrenovou penou, lebo na nedelu sme pozvali svokrovcov. V pondelok pojdem mamke, takže budem oddychovať, bude navarené, napečené a prichystané pre mňa 😀 Mužíček aj tak bude chodiť s mojim tatkom a bratom polievať a čo ja sama doma. Aspon s mamkou pokecáme. 🙂

Inak dnes čo sa mi stalo: kolega ma viezol domov z práce a mne prišlo tak zle, že mu hovorím, tu mi zastav. Ledva som stihla vyletieť z auta a rovno pred Tescom som to dala von ☹ Hanba, nehanba, už sa to nedalo udržať...toto sa mi ešte nestalo veru. 😝 A take babky sedeli pred panelákom na lavičke a kukali na mňa s výrazom že: bože, za bieleho dňa a taká ožratá 😀

pusinqa
1. apr 2010

peti no na klieste ak sa dá že vieš že ideš do trávy my sa dopredu nastriekame na veci, ja mám taký repelent čo môžu aj deti, to nastriekam aj na malú, lebo už lozia, aj nám na výlete našťastie len po batohu
mata tak to si mala "veselý" zážitok, no nezávidím, aspoň majú babky týždeň o čom klebetiť
chystáš riadne hody, tie pizzové koláčiky môžu byť celkom dobré
ja som dnes pečenie vzdala, ale máme upratané, oprané, na obed ma zachránila svokruša, manžel zavolal a svokrička poslala obed ako sa na zelený štvrtok patrí - čerstvo dovarený špenátik, mňam takú som naň mala chuť, nech dnes žijú svokry, hip hip hurá

pusinqa
1. apr 2010

s tým nechutenstvom vám nezávidím, to mňa dnes manžel musel ťahať od lahôdkového pultu, pozeral ako puk 😕 čo všetko si pýtam a potom ma ťahal z obchodu, urobili sme pôvodne malý nákup za plný košík, sa smial zo mňa dobre 😀

silvika
1. apr 2010

pusinqa ty mas dnes celkovo nejaky vydareny den

krivka5
1. apr 2010

jeej baby vy ste toho dnes ale popisali 😲 ja sa cely den mordujem s uzavierkou. ked budem mat chvilku tak vas precitam. ako vidim upratane mate uz skoro vsetky. ja sa do toho pustim az zajtra. len dufam ze nebude prsat, lebo chcem aj okienka umyt. prajem vam pekne sviatky jari 🙂

krivka5
1. apr 2010

ozaj pusinqua tie moje cipky sa volaju Novartis. ak mas tie iste veru ani davat si ich nemusis.aspon na mna nemali ziaden ucinok 😒

petra269
1. apr 2010

Ja už relaxujem pri telke, pojedam hrozno, ktore som si po jednej bobuľke dôkladne vyumývala 🙂

Psi sa tu pri mne tmolili a hned som jednemu našla až 2 kliešťov a keďže chlapa nemam doma tak bude musieť psík vydržať do rana, lebo ja by som to nevybrala ani za milión. Ale s tým nastriekaním na veci pusinqa je to dobrý nápad, to budem praktizovať.

kathi76
1. apr 2010

mata 2121 ty by si uz nemala pit moja nerobi to dobre babätku a za bieleho dna uz vobec neee moja... 😀 😀 😀

mne v nemecku nechuti vobec nic len sa motkam po byte ,ale zato tu na slovensku chodim do potravin a zerem piate cez deviate a potom mi je zle..... 😖

petra269 aj moja mamina na zajtra planuje vyprazany syr.sa tesim a dufam, ze ho spracujem dobre.... 😉 mnamky,mnamky...

inak mata2121 to ty v nedelu len tak medzi recou toto vsetko urobis???sak ja by som nato 3 tyzdne potrebovala a este by to aj nikdo nejedol....si sikula moja....waw....klobuk dole...

nanulik
2. apr 2010

prajem krásne upršané veľkopiatkové ráno 🙂 spachtošky 🙂

pusinqa
2. apr 2010

ahojte krásky,
krivka si ma pobavila hneď na ráno, novartis je výrobca, to asi budeš mať ten torecan 😒
nič si z toho nerob ja som včera išla prešívať šaty s vývrtkou na víno a na tehu knižke mi nedošlo že sú mená napísané, hlavne že je pohoda
len mňa do rána začalo bolieť hrdlo, to sú tie moje stavy, zvyčajne nasadím oscillo a propolis a za 3 dni som fit, teraz oscillo sa môže to je homeopatikum ale propolis vnútorne sa v tehu tuším neodporúča, skúsila som kloktať ale to ste mali vidieť tie fukoty 😖 bez šance, snáď pomôžu staré dobré vincentkové pastilky

pusinqa
2. apr 2010

Kathi ty si ma tiež dobre pobavila, ja by som tiež také prípravy ako mata2121 len tak nezvládla, ja sama o sebe hovorím s obľubou že som antigazdikovský typ 😉
bré ránko nanu, to ty si môj opak že gazdinka šikovná 😉

nanulik
2. apr 2010

aká gazdinka šikovná prosím pekne 😲 ja som bola len vonku so psom a zase som oblečená v pyžamku 😀 a trt robím

tonicka
2. apr 2010

ahjte, poslusne hlasim doma bordel ako v tanku , tak sa radsej presunieme k svokre 😀 ja som mala vcera velmy zly den, taka strasna unava, az do placu mi bolo kocky 😕 😅

nanulik
2. apr 2010

a ja hlásim že ma to tu nebaví a idem sa šupnuť do teplej postielky pri mojho miláčika 😀

askorka23
2. apr 2010

tonicka no u nas v izbicke mame bordel ale ved nech sa maly hrajkaju 😉
vcera sme pohodili hadam celu Trnavu tam mo boleli nohy ze som sa zmohla iba do postele.No mojmu mrnuskovy som kupila pekne tricko 🙂 malemu Philipkovy puzzle ako sibacne,vela cokoladok pre sibacov 😀 a tiez vela zajacikov,vajicok potravin 😀 😀 😀 A v baumaxe peknu kvetinku s crepnikmi do obyvacky 😉 v decodome sme pozerali novu obyvackovu stenu a sedacku no a v jysku peknu tycku do kuchyna na naberacky a korenie a tak no a este doplnky do obyvacky 😉 😀 😵 len keby boli sponzori 😎 😀