icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
4. apr 2010

no to ja sa leta hrozím, ja horúčavy nerada, a ešte tehu to bude "peklo"
renatka my bývame v HC, manžel je odtiaľ ja som zo Spišskej Novej Vsi, tu som sa vydala, kde bývajú svokrovci v ktorej časti? a vy kde teda bývate?
my asi ale nakoniec skočíme v blave do avionu tam je HM, NY aj Terranova a mm chce zas boty v Humanicu a v NR už nemali jeho číslo, tak uvidíme čo budú mať, možno budúci týždeň vybehneme, pre mňa 4 obchody je ozaj max.
s tým jedením v noci presne moja dilema viac - ale bojím sa ťažkých snov alebo menej - to niekedy ale zaberie len na chvíľku 😒
tonička tebe prajem zlepšenie nálady, možno sa vyspíte a zajtra bude všetko lepšie

askorka23
4. apr 2010

Ahojte 😉 boli sme prec takze som sa aj ja pridala do klubu odcestovanych 😀
Zajtra prajem malo vody 😀 😀 😀 😀 😀
A toto som kupila malej v brusku

amadora
4. apr 2010

ahojte kočky 🙂

my sme dnes boli skoro celý deň u svokrovcov, tak som sa sem dostala až teraz 🙂

Ikon ja som pohyby cítila od 15tt, takže sa neviem dočkať že už každú chvíľu to hádam príde 😵

Ja som v kostole nebola hádam tiež odkedy mám malého. Pár krát v lete som s ním bola pred kostolom a tam som chcela počúvať omšu, ale to sa nedalo, stále behať za ním a z omše som nič nemala 😒 Takže teraz v zime sa o to ani nepokúšam, aj keď hlavne na takéto sviatky mi to veľmi chýba

Inak ja mám hrozne citlivý žalúdok ako som tehu, neviem, mne vadia také veci že by jeden neveril a je mi na zvracanie zo všetkého 😅 A muž mi dnes povedal že som hrozne náladová, že to musí byť baba lebo pri Majkovi som taká nebola 😠 Hneď som ho zdrbkala pod čiernu zem nech si tú náladovosť užije 😀

To čo vymazali admini že porušovanie pravidiel "nenadávaj" ? 😕

tonicka
4. apr 2010

No, ja zase naopak, teraz som naladova a pri malej nic 😀 Ale uz je dobre, som si zdriemla, manzel vyvencil malu a sme na poriadku 😵 😵

kathi76
4. apr 2010

no amadora ta baba sem napisala ze nejaka...neviem kto....je naivna a, ze je... ja nezahresim ale ma to 5 pismen a je to nieco na ten styl socialna pracovnicka...moze byt?
tiez som to nepochopila som kukala jak puk reku asi pomylila temu, alebo meno...

lenok
4. apr 2010

Matamisi... Rybar je moj tato 😉 manzel je motorkar 🙂 cisty opak 😀
Pusinqua... Mame byt za co vdacne... Pravda? 😉 zivot je predsa krasny
Renatka, pupek mas jak svet 😉, ale sa ti do neho este aj mesti 😀 tfuj, tfuj, nan...
A nenadavat na socialne pracovnicky, bo ja vystudovana! Hej? 😀 :-P

kathi76
4. apr 2010

no lenok nemozem hodit nadavku bo ma vymazu.... 😉

lenok
4. apr 2010

Kathi, sak ja nestem, aby si to napisala 😀 sak ja som sa dovtipila 😉 neska jaka halda ludstva bola v parku?! A to bolo dost kosno.

kathi76
4. apr 2010

pod ven k oknu zakyvam ti lenok.... 😵 😵 😵 som na parovciach....
vonku som nebola iba vecer....sa mi nechcelo dneska nejako....

pusinqa
5. apr 2010

dobré ránko spachtošky, u nás prší, nič moc, malá už vajíčka nachystané v košíčku, sme včera maľovali celá rodina, dokonca aj tato 😀
ja ďalšia zlá noc, od pol tretej mi len bolo zle, ani najesť sa nezaberalo, vyše hoďky som strašila kade-tade, potom sa mi podarilo aspoň zadriemať, ale spať už nie ☹

nanulik
5. apr 2010

ahoj pusinqa aj ja som už hore. myslela som že to len ja tak skoro buntoším. 😉

mna budil dážd a večer som zaspávala s pocitom ako po serpentínach 😝 . a mám pocit že ma to znova chytá 😝
práve tlačím jogurtík a bebe aby som nebola úplne hladná

tinkarisko
5. apr 2010

Dobre ranko spachtosky ja som sa zobudila o 4rano a potom som nemohla zaspat,ale podarilo sa mi to.Ale aj tak som sa stale budila na zachod.Ved to urcite poznate 🙂 A co vy ako?

amadora
5. apr 2010

"Keďže je to v našej moci, prajeme vám k Veľkej noci: veľa vône koláčov, veľa slušných šibačov, dobrej vodky zo skleničky, vedro vody zo studničky. Príjemné prežitie Veľkonočných sviatkov prajú Mirka, Maťo a Majko" 🙂

lenok
5. apr 2010

Kathi, a v taku nocnu hodinu ty logujes po meste? My sme kukali letcdens a popri tom som este aj strudle piekla 😉

Tinkarisko, a ty mas vraj nejaky vyberavy slovnik, sme si precitali ☹ v taketo sviatky a este aj dokonca buducej mamine to ozaj nepristane 😝

amadora
5. apr 2010

Kathi to vážne? 😕 Sila niektoré ženy...

Tak moji chlapi už išli kúpať 🙂 Čo idem preboha robiť sama doma od rozkoše? 😀 Ale normálne som slzičky mala na krajíčku keď odchádzali, môj drobček je už veľký chlap čo ide kočky šibať 😵

magdalenocka
5. apr 2010

ahojte tak to mame dnes pocasie...skoda ze ten krasny cas nevydrzal...my sme este na vyletiku bolo tu super je to kusok od modry a ani som nevedela ake krasne prostredie je tu...vinohrady, pekne vyhlady a prijemne prechadzky...perfektne som si tu oddychla a konecne sa dobre poprechadzala...a vcera sme grilovali same dobroty..
inak tiez som bola v nedelu v kostole resp. bola to taka mala kaplnka a ku koncu mi uz riadna zima bola...dufam ze sa to nejako neprejavi...

a to je sila s tym obchodmi ze so zakaznikom jednaju takym sposobom...asi by som si dala zavola nejaku veducu....

lucinuska1
5. apr 2010

Ahojte, aj my cakame babatko v oktobri 😀 ... velmi sa nanho tesime 🙂

petra269
5. apr 2010

Čaute kočky,
no ja vas tu už pomaličky hodinu čítam, popri tom som sa aj naraňajkovala, bo ste o jedle písali a začalo mi zvrtať z toho žalúdok.
My sme boli tiež dva dni u našich, dnes už domka a zajtra do prace fuuuuj.
Inak ja som mala taký blbý zážitok v sobotu sme boli so psom na prechádzke a ten blbec mi podbehol pod nohy, že mi vyleteli do vzduchu a padla som jak hnilá hruška. Strašne som sa bála o malé a ešte aj dodnes mám stále fóbie, chodím sa na wcko stále kontrolovať a tak... A ešte som čítala nechtiac takký debilný článok o potrate v 16 týždni, no proste mám teraz také dni, že sa o malé dáko moc bojím. Ale pozajtra už idem k dokimu tak ma dúfam uistí že všetko je v super najlepšom poriadku a bude 😉

Amadora krásna je tá šibačkovská fotka tvojich chlapov 🙂

Lucinuska vitaj medzi nami

tonicka
5. apr 2010

vitaj lucinuska, daj si to do pasu 😉 Najdes to v nastaveniach uplne hore 🙂

amadora
5. apr 2010

Lucinuska vitaj 🙂

Peťa neboj, všetko bude ok 🙂 A zajtra držíme palce na poradni 🙂 A ďakujem za pochvalu chlapov 😉

petra269
5. apr 2010

Ozaj a ja som už pre potešenie a povzbudenie že všetko bude ok, kúpila maličkému prvú vecičku. Takú rozkošnú čiapočku. Dnes aj tak nemám čo robiť takže sem nahádžem nejaké foto

monique02
5. apr 2010

ahojte maminky,
mne je zas nejako blivno 😝 a to som si rano hovorila ze uz je mi nejako lepsie

petra neboj malinke je urcite ok

my cakame s ninkou sibacov, uz tu boli mali susedia, celkom sa jej to pacilo, akurat je nejaka ako cert od rana nieco vyrevuje, este aj v noci uz tyzden buntosi, lebo sme jej zrusili dudel

ja sa tesim zajtra k dokimu, aspon nieco ked uz teda pocasie je hnusne

peknu sibacku vsetkym 😉

amadora
5. apr 2010

Moni držíme palce na poradni a netrpezlivo čakáme na novinky 🙂

petra269
5. apr 2010

Myslíte že keby sa už bábu chcelo, mohlo by sa ukázať že či je chlapec alebo dievča už v 16 tt? Inak som zistila že sa absolutne s mojim drahým nezhodneme vo výbere mien 😝

askorka23
5. apr 2010

Ahojte 😎 Ja som to uz dnes schytala 😉
Uz sme od 6-tej rana hore tak sme sa vychystali sibat 🙂 uz sme stihli malu Vanessku (moje krsniatko),sestru,boli sme u brata 🙂 Mozno tam okolo stvrtej pojdeme este sibat do Trnavy mozno lebo tam mam maminu,tatina atd 😉
monique02 presne Peknu sibacku vsetkym 😵
Nas Philipko iba trosku sibal ved je malinky 🙂

A dufam ze muzi nebudu takto nasilny 😀

askorka23
5. apr 2010

A uspesne som zacala 14tt 😉

lenok
5. apr 2010

Babenky velkonocne! Ja mam uz sibacov odbavenych 😉 na dnes koncime 😀 uz len podojedat oblozene misy,ale to nebude problem 😀 cigosi mi od rana vyzvanaju pri dverach, to vis Karle, ze vam otvorim! Aj po vajciach vam dam 😀 a hadam aj po 5 evri, ne? 😝

Babiky, chytaju ma nosne mandle. Cele hrdlo som mala rano zahlienene. Davam Homeovox a Propolki cmulam, cajickujem. Neviem, ci mam ist zajtra k obvodnej, ci sa aj sama takto preliecim? Co poviete? Bioparox nemozem dat? Poradte 😉

tonicka
5. apr 2010

petra, ja som ani nespadla a dajako sa bojim... ale tiez idem tento týzden aj na poradnu aj na sono, tak sa snad ukludnim
Brusko mi rastie , tak je snad vsetko ok

tonicka
5. apr 2010

lenok, bioparox mozes, neviem sice co tam jew napisane, ale lekari to davaju aj tehotnym aj dojciacim 😉 askorka, gratulujem... 🙂

petra269
5. apr 2010

tonicka 🙂 a ty ktory den ides? ja v stredu

Lenok aj ja som dáka nakapatá, to asi z toho ,,prenádherného" aprílového počasia. Podla mňa uvidíš ako ti zajtra bude, ak by to bolo lepšie, tak to asi doliečiš aj sama ale ak ti bude horšie určite choď k dokine.