icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
1. mar 2010

bruško tlačí v nohaviciach aj mňa, hlavne keď idem autom si zvyknem rozopnúť aby som mohla dýchať 😀 a prsia sa tiež tlačia v podprsenke ale tú nemožnú tehotenskú sa mi ešte nosiť nechce 😅

Lenok ďakujem ti z celého srdiečka 🙂

Nám sa chlapčenské mená čo sa nám páčia vyskytujú často v rodine takže tiež nevieme čo s tým 😒

renatka9
1. mar 2010

lenok, ja z toho môjho bruška mám tiež večer dosť veľký kotol 🙂 nikedy až do rána. občas ma v noci na pyžame tak tlačí guma, že si počas spánku vyzlečiem spodok pyžama a to potom manželík ráno nadomnou slintá, lebo to berie ako výzvu 😝
ja tiež pracujem s rozopnutými gaťami a ledva čakám kým sa doma hodím do tepláčikov, ktoré som si kúpila už o číslo väčšie. v aute tiež ledva dýcham a fakt si už musím kúpiť ten tehotenský pás. je to asi super vec. asi mi tiež kvôli tomu tak rýchlo začalo vyčnievať bruško, lebo som dosť chudá a vždy som mala ploché brucho, teda + - pár centimetríkov (podľa toho, či neboli zrovna sviatky 😀 )
amadora... tiež sa pripájam a prajem všetko naj 🤐
lenok, kedy ideš na kontrolu? ja už by som išla aj hneď dneska 😉

lenok
1. mar 2010

no, babeny, mame rovnake trable 😝 hroza s tymi pupkami, co? 😀
renatka, s gumou na pyzame, o tom ani nehovorim, spavam v starych teplakoch na snurovanie, lebo tie su mi najpohodlnejsie 😀

na kontrolu idem vo stvrtok rano, a tesim sa, ako sme vyrastli... 😉 sak ved urobme naval Mircovi pred dverami, Cecilka odpadne od stresu.. 😀 😀 😀

renatka9
1. mar 2010

no to by veru fakt odpadla 😀
ja ale idem až 23.3., tak ešte budem veľa dní počítať.
dáš si aj foto urobiť?

lenok
1. mar 2010

jj.. urcite vyzobrem, ved uz vsetci doma cakaju... 😀
jaaj, tak to mas este daleko, mojina... to by ma porazilo... 😝
len, dufam, ze bude vsetko v poraaadku, citim sa dobre 😉 klop... klop... klop... 😉

renatka9
1. mar 2010

no veď to, že to čakanie je dlhé. a ty si teraz v koľko tt?
neboj, určite bude všetko v poriadku. ja sa chcem spýtať aj na to zisťovanie pohlavia z krvi. keby to robil aj mirec, tak by som si to dala určite urobiť... lebo ja byť taká nemdočkavá 😝

lenok
1. mar 2010

renatka, neviem presne tt - u mna to bude dost problem skrz nepravidelny cyklus - bude mi to musiet zistit podla velkosti kukuricky 😉 podla tabuliek som v 10 tt...
my nechceme vediet pohlavie,chceme velke prekvapko, tak snad to vydrzime 😀

renatka9
1. mar 2010

no ja zas mám dlhý cyklus, takže by som mala byť podľa dátumu poslednej ms v deviatom, ale som v len siedmom, ale nevadí, hlavne že je zatiaľ všetko ok. dúfam, že to tak bude pokračovať aj naďalej..
no inak to prekvapko závidím. teda tú pevnú vôľu, lebo aj ja som to tak vždy chcela a zrazu keď som zistila, že som tehu, tak som si povedala, že to nevydržím... nedočkavec jeden 😎

renatka9
1. mar 2010

baby, viete čo sa stalo?
píšem mojej super kamoške, ktorá mi bola za svedka, že budeme traja a že by sme sa mali konečne po sto rokoch stretnúť a ona mi na to odpísala, že "no to by sme sa mali, lebo aj my budeme traja" 😀
sranda, až mi slzy vyhrkli pri tej mojej momentálnej precitlivelosti... a dokonca je iba o týždeň kratšie tehotná ako ja... sranda, môžeme si porovnávať brušká
... to tá moja svadobná kytica.. chytila ju, tak sa jej pritrafilo 😀 jaj ale sa tešákujem

lenok
1. mar 2010

renatka, to je super... 😉 som niekde citala, ze tento rok bude baby boom, asi boli stastne a pohodove sviatky, tak sa vela zamiesilo 😀
ja revem absolutne pri vsetkom, moj Martin sa mi smeje 😝
a dufam, ze to tych 7 mesiacov vydrzim, to prekonam vsetku moju zvedavost 😉

alenkam.
1. mar 2010

tie nahody si nejake divne tento rok.. moja svagrina vyse roka nemohli otehotniet a furt som jej vravela, ze caka na mna.. a ona fakt otehotnela 2 tyzdne po mne.. 🙂 aspon budeme moct spolu kocikovat.. a aby nam nebolo luto, tak aj bratrancova zena tak isto, ta je tyzden medzi nami... aka parada... 😀
s tou precitlivelostou je to strasne... a moj sa mi len smeje, ze mam super vyhovorku teraz na vsetko... "ze hormony" ... 😎

nsoci
1. mar 2010

Ahojte
no v nedelu som stretla kamosku v nakupnom stredisku, kukla na mna a ci cakame druhe 😀 takze uz definitivne nic neutajim... vraj vyzeram jak v 4-5 mesiaci.... presne jak pri prvom, ruky, nohy tenke, rit mi mizne a brucho jak svet

juuuj jak vam zavidim co mate prve tehu, clovek sa vyspi... mne ked vtedy byvalo zle si hovorim hroza a des, ani sa neponem a furt som spala... a len teraz vidim, ze vsetko sa da, clove sa pohne lebo musi, v noci nespavam, lebo maleho ucime, aby nejedol kazdu chvilku v noci tak reve, protestuje a nespi... ceyl den som v jednom kole a o piatej by som tak spala a nejde to... sa mi lubia tie odporucania - setrite sa, nedvihajte nic tazke (hm a co s malym, ked este nechodi 😀 )...o strave radsej pomlcim, pri prvom som si davala pozor, aby bola zdrava, vyvazena a kvalitna a teraz som rada, ked nejaku stihnem 😀

renatka9
1. mar 2010

lenok, ja mám doma to isté, tiež sa mi smeje môj drahý, že aká citlivka je zo mňa, už nemôže na mňa ani škaredo pozrieť, lebo revem ako malá 😀
alenkam, tak to je super, aspoň budete porovnávať brušká a vymieňať skúsenosti 🙂
nsoci, veru mali by sme byť ticho... furt sa sťažujeme a pritom druhorodičky s malými krpčekmi to majú oveľa ťažšie. zrovna som včera večer, keď som zaspávala, nad tým rozmýšlala, že to bude fakt ťažké, keď aj ja pôjdem na druhé 😖
veď včera sme zastavili autom na kopci a išli mi otvoriť ťažko dvere, tak som sa do nich oprela, že ma potom bolelo brucho celý večer... až som sa bála... a to nehovorím o tom, že by som mala denno denne dvíhať nejakého drobca doma... klobúk dolu a držím palce, nech to všetko dobre zvládneš 😉

manee
1. mar 2010

caute baby, no mi chceme vediet pohlavie hlavne koli vybavičke, takze nie zvedavost, ale cisto prakticke dovody 😀
a inak tento rok je fakt asi prelomovy, bo my sme tiez tehotny po styroch rokoch snazenia. Ja len dufam, ze porodnica nebude pri takomto navale preplnena, lebo to by bolo 😖 🙄

amadora
1. mar 2010

Renatka ďakujem 🙂 A super že tehuľkujete spolu s kamoškou 🙂

A tiež revem pomaly aj pri reklame 😀

A vy zase čo ste prvorodičky chodíte do práce väčšina, ja si to neviem predstaviť 😀 Takže všetko má svoje pre aj proti 😉

mobilo
1. mar 2010

nsoci sme na tom podobne ja tiež malého syna a býva mi horšie ako pri nom..ale to som si mohla oddýchnut,, teraz ráno mi je tak zle a drobček o 6 zavelí hoje a hrat sa.. človek fakt zvládne toho vela 😉

mobilo
1. mar 2010

inak mne ešte brucho netrčí iba večer trošku a to som riadne chudá ved pri mojom živom striebre sa ani pribrat nedá 😀 😀

kvetinkap
1. mar 2010

S tými bruškami máte pravdu... 🙂 Mne sa zdá,že teraz začína vykukovať nejako skôr ako pri prvom tehu,tam sa objavilo až vo 4. mesiaci. A teraz je už vonku. Zasa je pravda,že vtedy rástlo z plochého bruška a teraz tam už nejaká tá zásobička bola.

Ja asi nie som precitlivená,zatiaľ......ja skôr neskutočne za každú blbosť zúrim,......chudák manžel 🤐 Pri prvom tehu som aj ja stále revala,za hocičo. A tiež musím nevoľnosti predýchavať, kedže drobcovi to nevysvetlím..... a unavená bývam tiež poriadne.

Pri prvom sme si dali pohlavie zistiť a teraz asi tiež áno. Zatiaľ nemáme mená,pre dievča sme chceli Natália,ale kedže Natálka má meniny 6.10,tak asi nie. To jej nemôžeme urobiť,aby mala meniny aj narodeniny v jeden mesiac. ☹

Tak sa držkajte a o chviľku už budeme mať pokladíky doma,ono to tehu tak rýchlo prejde. Tak si to užívajte .... 🙂

amadora
1. mar 2010

mne volala kamoška že je s dcérou u rodičov a že by nás prišla niektorý deň pozrieť s tým že by u nás aj prespala, že ešte uvidí či príde sama alebo aj s malou, ale každopádne by nám bolo veselšie, tak sa teším 😵

boli sme na kontrole a ešte malému predpísala dávku ATB do stredy alebo piatku, nech to doliečime úplne aby sa mu to nevrátilo. tak som aj rada že mu to tak spravila, keď sme sa toľko natrápili nech sa nám to o týždeň nezopakuje, ale aj ma mrzí že ešte si pár dní pobudneme doma 😒

mobilo
1. mar 2010

mne inak na tie nevolnosti celkom pomáhajú homeopatika cocutin tak sa mi zdá že sa volajú je to s nimi trošku lepšie naštastie, lebo ked zvracam tak syn pri mne plače a kričí:mami dost zlatúšik moj..
aj ja chcem vediet čo to bude nechám sa prekvapit

amadora
1. mar 2010

Mobilo a koľko ti má synček? 🙂 Zlatučký 🙂

mobilo
1. mar 2010

Drobček má 20 mesiacov v júni bude mať dva ročky a je nesmierne živý...po roku a pol začal konečne buvat dovtedy tak polhodinku v kuse viac nie ani cez den ani v noci takže máme skoro rovnakých chalanov

mobilo
1. mar 2010

inak syn sa velmi teší stále bábatko hladká, pozkáva, spieva mu je úplne podarený

lenkasop
1. mar 2010

Ahojte,

nevoľnosti nikde, nohavice zapnem, únava stále, nič sa mi nechce aspoň, že mám dovolenku, ale aj tak sa nevyspím,malá o 6 - zavelí už je ráno a nie ju udržať v posteli 😖

Som zvedavá na piatok, čo povie doktor 🙂

Mená pre bábätko???? Dievčtko možno Barborka ?????? chlapec ????????????????? 😀
Tak dúfam,že sa nám zadarí aj po druhýkrát a bude to dievčatko 😀 😀 Pri malej sme mali iba meno pre dievčatko a vyšlo nám to 🙂

Normálne už pokukujem po kočíkoch a zisťujem názory užívateliek 🙂

amadora
1. mar 2010

mne to príde také zvláštne, lebo môj synček ešte nerozpráva takže si to neviem predstaviť a hrozne závidím 🙂 musí to byť zlaté 🙂 ja drobcovi hovorím že maminka má v bruško bábätko ale sa mi nezdá že by to nejako veľmi chápal, pochytá mi bruško a prekvapene pozerá ale to je všetko 😒

lenkasop
1. mar 2010

Naša tá stále počúva bruško, každému hovorí, že bude mať sestričku a už by ju chcela kočíkovať, dokonca povedala, že ju bude voziť vo svojim kočíku pre bábiky, taksamám na čo tešiť 🙂

silvika
1. mar 2010

ahojte, mne tusim prechadzaju nevolnosti, brusisko mam velke aj cez den, velke to je to viem, lebo predtym som nebola viditelne tehotna do takeho 5 mesiaca ... aj kava mi uz tusim nesmrdi a dokonca mlsam, co pri nevolnostiach som sladke nemohla ani vidiet. maly ukaze kde je babo ale skace mi pobruchu aj tak, a ked hovori slovo babo tak cely tak stichne, no som zvedava aky tichy bude ked babo bude s nami ze .... mena my nemame ani dievacatkove ani chlapcekove. das ist chruza

renatka9
1. mar 2010

no baby, tak vám je teda veselo s ratolesťami... ja mám doma jedno také bábo, ale je trochu staršie a hovorím mu mangel 😀 tem sa fakt teší ako malý chlapec. na dobrú noc nedostanem božtek už len ja, ale aj moje bruško 😝 zlatýýý 🙂

ikon
1. mar 2010

ahojte,

no mne už tiež začína vykúkať bruško, včera večer som v kupelni skoro odpadla, ked som si uvolnila brucho bola som ako v 5 mesiaci pred 3 rokmi. vtedy nebolo na mne nic vidno az do 5 mesiaca....

co sa tyka mien, dievcenskych mam cely zoznam, to si budem vyberat az ked to bude aktualne, no a chlapca - muzovi som slubila, ze bude po nom. Pri prvom tehu som si vybojovala Adamka, on si teraz vybojoval Romanka.

renatka9
1. mar 2010

ja sa ešte zapájam k tým menám...
celý čas ako sme s manželíkom spolu chodili, sme plánovali, že raz budeme mať Paťka a Nikolku. v aktuálnom období, keď je tehotenstvo realitou, sme sa zhodli na Samkovi, ale manželík ma ešte trošičku spracováva na Sebastiana, ale zrejme vyhrá Samko. neviem ako by som totiž zdrobnene oslovovala Sebastiana... Sebík??? to sa mi nempáči 😖 no a dievčatko sme teda chceli ponechať Nikolku, ale mne sa veľmi páči aj Ema. to mi však mangelík hneď zrušil.... no a včera prišiel za mnou s tým, že sa mu tá Emka začína celkom pozdávať...hmmm... tak to bude dilema...

zatiaľ teda aktuálne: chlapček - Samuel/Sebastian, dievčatko - Nikola/Ema 😎