Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte nove tehulky,tak ja vam mozem potvrdit to,ako mi bolo na zaciatku super,som si pochvalovala,ze ake tehotenstvo a potom to zacalo,tusim 6-7 tt a doteraz.dnes mi bolo poobede tak strasne,ze to neviem ani opisat,vtedy musim len lezat a nejak to preckat a prejde to.ale cakam na ten den kedy to prejde uplne 🙂 tak sa drzte a dufam,ze vam tie nevolnosti nezacnu 🙂
tak to mas lepsie ja mam zapchu-a neni to nic moc... 😠
mna bolelo na zaciatku velmi brucho take pichanie viac krat za den....teraz som uz len vecer nafuknuta... 😕
dufam,ze je to v poriadku...
maculienka, no mne uz dnes je tak cely den divne ale priposujem to nachladeniu a zapalenym dutinam. Uvidime buduci tyzden co bude. A vies aj normalne fungovat, chodit do prace??? Tak nech to co najskor prejde 😉
matamisi, ja si myslim,ze to brusko mas nafuknute z tej zapchy. Ale ked pojdes k lekarovi urcite mu to povedz moja, dufam,ze vsetko dobre dopadne. Urcite daj vediet v utorok ako si dopadla, drzim palce, aby bolo vsetko ok 😉
urcite dam vediet ale az v stredu vecer,lebo ja idem ku doktorovi az o 21.30 😀 moj doktor ordinuje len vecer od 17.00 do 22.00 a moj manzel je do 21.00 v robote tak az potom mozme ist... 😉
a v stredu o 7.30 uz idem do roboty....a stvrtok mam volno jupiiii.... 😀
matamisi, ok pohoda, hlavne nech je vsetko ok 😉 drzim palce, budem na teba mysliet 😉
tak sa pridavam k nevolnostiam 😝 cely vikend som prelezala a ani teraz mi nie je najlepsie, ale do roboty treba chodit ... pri prvom tehu mi takto nebolo ... trochu rano a preslo to ale teraz cely den, bleeee 😝 nepoznate nejake babske recepty? lebo je to skutocne na nevydrzanie 😠 a este k tomu mam aj zapchu, takze som nafuknuta jak balon ... este ze prsia sa mi nenaliali este 😒
luci,mne teda nic nezabera,ked mi zacne byt fest zle,tak to sa neda nic robit,len lezat a spat,ked spim mi je dobre.ci sa najem ci nie,stale je zle ale je pravda ak zacnem len trosicku citit hlad,hned cosi zjem,inak by ma napinalo 😝 mne byvalo cely den zle,teraz to zacne uz iba poobede neskoro a cely vecer az kym nezaspim aj tak je to dost,takze fungujem doobeda,potom uz nie 😔
ahojte, dnes je mi vynicmocne velmi zle Asi som to vcera uriekla fnuk Rano som sa zobudila na silne bolesti v podbrusku tak som sla na zachod, z neho som ledva dosla spat do postele, iba ma oblial pot, navaly horucavy a skoro som odpadla. Ale za chvilku prisiel dalsi krc, sla som na wcko ledva som dobehla, hnacka a k nej zase ten naval horucavy a keby nie mojho draheho,ze mi pomohol na zem a vylozila som si o neho nohy, tak urcite odpadnem Potom to malinko preslo a aj som este zadriemala ale cely den mam zaludok ako na vode a cakam kedy pobehnem pokecat si s misou Dufam,ze mi takto nebude dalsie mesiace fnuk A dufam,ze to patri k tehu a je to normalne, ze to nie je nieco s cim by som mala ist k lekarovi, lebo ten moj GP by ma vysmial a zatial ziaden gynekolog mi nebol priradeny z nemocnice Tak idem si lahnut, ozvem sa neskor. Priatel odchadza do prace, tak dufam,ze mi takto nebude zle, lebo neviem ako si sama poradim
ahojte
tak idem k va aj ja... potvrdene od lekara
furt by so len spala
uz druhy den mi je vkuse zle
predtym sme ali doma vsetci crevnu virozu....
zatial presne kopirujem minule tehu (vratane virozy)
mne bolo zle o 14tt takmer na den presne
jedine co mi pomahalo bolo kontinualne malinko jest - furt nieco zobkat
vela spat... to mi asi toto tehu nevyjde 😀
a vinea a hrozno...
A uz mi vykuklo brusko, presne ako v minulom tehu. Nechapem babo ma pol cm a ja brucho jak otatne v 3.mesiaci 😀 jedlom to nebude, ta crevna chripka ma vystavila a do ust som nic nemohla dat...
ahojte, pridávam sa k vam...po 9 mesacnom snazeni som si v piatok urobila testik a boli tam // ....kedze som tomu neverila tak som ho zopakovala v sobotu rano a vyslo to iste, obe ciarky krasne zretelne :D v stredu idem k lekarovi, tak snad to len potvrdi a ze bude vsetko ok.....zatial ma bolia prsia a trosku pobolieva brusko ako ked som mavala ms....ale to tak asi ma byt nie?
Renik ma. 😉
renik, vitaj ano ma to tak byt 😉 Ono to este zopar tyzdnov tak aj bude 😀
nsoci, ahoj a ty si tu chripku prekonala pocas tehu? Co sa tyka bruska z toho si nic nerob, aspon vies, ze babatko je vo vnutri, ja sa uz na brusko velmi tesim zatial len spodna cast podbrusko sa mi nafukue 😀 ale kedze ty uz mas urcite skusenosti s predchadzajucim tehu, tak vies co a ako. Tak nam mozes sem tam aj poradit 🙂 a az do 14 tt ti bolo takto zle???? Boze tolko este?
no ahojte tehule 🙂 🙂 🙂 zase som len na chvilku lebo len lezim a je mi dost blbo...
nechcem tu nikoho plasit,ale mne bolo pri prvom tehu zle stale , tusim som este aj v siestom mesiaci vracala ☹
dneska som bola s tym aj u doktora.ved takto nemozem fungovat mam este malu a neda sa prelezat cele dni v posteli...no nic mi nedal povedal, ze teraz je este embyo malicke a nebolo by to dobre nieco jest, tak pockam si...
idem si zajtra kupit cajik a uvidime... 😒 😒 😒
matamisi zijem 60 km za rakuskymi hranicami konkretne za salzburgom pri chiemsee... 😵 si neni daleko myslim...dojdi na kavco, ked sa budes nudit, potesim sa 🙂 🙂 🙂 no vidis si tu srandy robim...
ozaj a vitam nsoci, a renik28 drzim palce... 😉 😉 😉
ahojte oktobrovky som sem len nakukla nsoci gratulujeeeeeeeeeeem, to je ale novinka že čakáš druhé bábo 😉
no a zabudla som na emily327 lebo tu tolko vela pisete, ze az...normalne nestiham...dakujem emily327 za rady....vodicku pijem....to je asi jedine co sa da zatial...po troskach...dobru noc vsetkym 😵
Ahojte babule, chcem vám všetkým popriať,aby ste prežili prvý trimester s čo najmiernejšími nevoľnosťami, druhý so samými dobrými výsledkami a testami a tretí so skvelou náladou až do pôrodu. Moje prvé dieťatko je októbrové 😀 ale roku 2007. Takže držím palce a gratulujem 🙂
Bre ranko,
jeeej ahoj mirip, gratulujem aj Tebe dodatocne k malej princeznej 😉
niekomu byva zle dlho, ale z marcobviek 2009 (kde chodim) bolo takto zle tusim dvom. Vacsine bolo zle tak o toho 12-15tt (asi od 6tt) a asi stvrtine nebolo nic. 😉
vitajte nove tehulky....
nsoci máš krásny termín pôrodu 😀
teda nemyslela som nsoci ale renik.....
renik prečo máš 6 tt, keď máš taký termín pôrodu ako ja?
bože mne sa nechce veriť, že mám len 5 tt.....asi to bude tým ,ž e som zistila tehu už v 3 tt
inak baby ja mám taký vnútorný pocit, že to budú dvojičky....teda ak to dotiahnem aspoň do budúceho pondelka, tak to asi aj budem mať vyvrátené alebo potvrdené....
ikon uz v 3tt? 🙂 🙂 🙂 a bola si uz u dokiho?
michelle ano, uz na konci 3 tt mi to lekar potvrdil....a pritom mam cyklus pravidelny 28 dni a ovulaciu som mala v strede cyklu, takze bud sa vajicko oplodnilo a uhnizdilo za 3-4 dni alebo to bude tie dvojicky, ved uvidim.....
inak mi aj rychlo vyskocilo hcg, tak by to mohlo byt....a jeden lekar na nete mi odpisal (lebo som sa ho pytala ohladne tych cyst co mi vznikli po oplodneni) ze by to mohli byt cysty zo žltého telieska, tak som si to tak vydedukovala, ze ak je to tak, a cysty su dve, zlte telieska by mohli byt dve....ale muz mi vravi, ze to som si len navravela...
no ani pri prvom mi nechceli verit, ze to bude chlapec, ja som to vravela od zaciatku a vsetci v rodine mali tusenie, ze to bude baba...no ale samozrejme, to je 50/50.....
ikon a chcela by si dvojicky 🙂 mozne to je ze budu dvojicky 😉 a este k tomu ak mas taky pocit..dost mozne 🙂 ale ako vravis 50/50..takze sa opatruj a drzim prsteky.
Ja sa chystam k dokimu tak o 2 tyzdne,ze vraj skor sa mi neoplati...tak neviem...este uvidim 🙂
mne povedal doktor ze uz v piatok by malo bit srdiecko, ale nemal volny termin, tak az v pondelok...teda si tak zaciatkom 6tt? mozno ma objednal skor kedze sme to zistili skor....
Ahojte, pripajam sa i ja k vam🙂sice nas caka este prehliadka u lekara, ale taka silne dve // po par sekundach, tak to musi naozaj nieco znamenat🙂robila som si srandu z manzela, ze chcem len dvojicky, ale ked tam budu no neviem neviem🙂)))
hej zaciatok 6tt 😀 mozno zajdem k dr aj skor...som strasne nedockava 🙂 tesim sa s tebou...dufam,ze bude vsetko v poriadku.

kathi76 ahoj moja, to ma velmi mrzi,ze je ti zle. No ja nic nehororim, lebo sa vravi,ze vacsinou zacina byt zle po 7tt tak si drzme palce. Tebe moja drzim palce, aby ta to co najskor preslo cmuk a dakujem za privitanie. ozvi sa ak sa budes citit lepsie 😉 opatruj vas a vela vody moja 😉