Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Aj u nas je slniecko - vsetkym posielam 😎
ahojte...no jeden den som tu nebola avy ste toho ale popisaly... 😀 😵
tak idem si vas precitat... 😵
u nas snezi.... 😠 😝 uz nech pride jar... 😵
ja posielam z nitry slniečkoooo, máááme ho tu veľaaaa 😎
ale zoberte si prosím niekto ten vietor 😖
inak sme po obedíku, mňamky-mňam 😝 a už sa teším, kedy mi vytrávi, nech si už môžeme pochutnať na kiwičku 🙂
ano, ano.... slnieeeecko v nitricke mame, ale furt ten vieeeetor, ten je tu staaale 😖
renatka, raz, tak davnejsie som citala nejaku statistiku, ze vraj v nitre je 360 dni veternych... 😝
a ked to pozorujem, tak naozaj tu stale fuka, aj v lete, ale to je super... 😉
V lete sa vanok hodi, ale teraz by nemusel fukat, este nepotrebujeme chladit, skor opacne.
lenok, to sme jak niekde na kréte... tam je teda poriadne veterno, len to more nám tu chýba 😒
no super - uz snezi aj v BA 😖
U nas jemne snezi. Hlasi Blava.
A uz zase slniecko 🙂
No ja sa uz tiez tesim na teple dni, ale pockajte ked budu v lete horúčavy a my s kotlíkmi - jak budeme odfukovať 😲
ja uz oblecena nachystana na vyjazd do velkomesta, len sa musim dockat este mojich spiacich princezien 😝 aby sme aj nieco stihli ze ...
peta a dneska ti nie je zle? ci si pookriala hned ako si si babo videla na sone?
Presne tak Silvi, z tej eufórie sa mi aj celá nevolnosť stratila 🙂 A tebe držím dnes palce, nech aj tebe to tvoje tak pekne zatancuje na obrazovke ako mne moje...
Nemate niektora skúsenosť s vitamínmi Centrum materna. Lebo včera mi ich dala kamoška čo pred 2 mesiacmi porodila že ona ich chvíľu brala ale že z nich strašne priberala tak jej ostalo balenie. Doktor mi síce kázal to calibrum, ale že či to neni jedno.
Toto je typicke aprilove pocasie vonku - chvilu vonku husto snezi a vzapati svieti slniecko ako v maji...
peti, moja kamoška, ich tiež užívala, ale lekár jej ich kázal vymeniť, vraj sa po nich veľmi priberá a aj rýchlo rastú bábätká oproti iným vitamínom. a to isté jej aj v lekárni povedali.
petra269 mne doktor napísal na papier tri druhy vitamínov, že z tých si mám vybrať. Sú to európske vitamíny pre európske ženy, že si nemáme kupovať americké vitamíny, lebo nemáme organizmus ako američanky, tak doslovne to povedal 🙂 ale materna bola medzi európskymi... ale neviem, či sa z toho priberá...
Petra ja som ich brala pri prvom tehu a je pravda že som pribrala 21,5kg 😅 Ale Majko bol normálne veľké bábätko a u nás v rodine všetky ženy pribrali cca 20kg pri tehu takže neviem či je to genetikou alebo iným 🙂 a mne práve kamoška lekárka poradila že mám Calibrum babyplan vymeniť za Femibion, že je síce hrozne drahý, ale účinný hlavne pri rizikových tehu 😕 Tak si ho zajtra pôjdem kúpiť.
mne tak isto. doktor mi poradil troje ale povedal že femibion je najlepší, ale zase je aj nadrahší, ale ked pomôže tak nelutujem.
a to počasie je tu strašné. svieti slniečko ale ten vietor. bola som na sociálke kvôli DNP a skoro ma odfúklo 😀 a na byte máme staré okná radiátor na plno a je tu zima ☹
No tak si to este rozmyslím, ale dik za rady. Mne osobne by to priberanie až tak nevadilo kedže som ako chrt...
baby ja asi teraz odbočím od témy. niektorej z vás som tu v albumoch videla taký veliký vankúšik pre tehotné. kde ste to zohnali a ako sa tom vôbec spí? 🙂
ja totižto posledné noci veľmi zle spím, často sa budím, neviem si nájsť dobrú polohu, lebo raz si tlačím na bruško a potom dostanem kŕče, alebo zas na prsia, ktoré veľmi bolia... viete niečo poradiť?
no konecne sa mi podarilo vas precitat... 😝 😀 to ale trvalo....tolko vela popisat za jeden den 😀 super som rada ze sa nam tato tema tak ujala a tak vela nas tu je... 😵
mne tiez doktor povedal ze mam brat femibion...a kazal mi ho uz brat este len sme zacaly planovat...
s priberanim ja som od septembra do decembra pribrala skoro 10 kilov..... 😝
a teraz od kedy som tehotna tak som pol kila schudla.... 😀 a pritom jem cele dni a lezim stale v postely a chudnem.... 😀 pred tym som aj z vody priberala a stacilo ze som sa na jedlo pozrela tak som mala o kilo viac... 😠 a teraz jem cely den a nepriberam-len mi brusko rastie zatial... 😎
jej matamisi, pekné brušenko, tak som rada, že nie som sama, kto tu rastie, ibaže, ja som oproti tebe o dva týždne po zadu 😨
renatka9 ...napriklad tu maju taky vankus http://www.maderna.sk/vsetko-pre-kojenie/ ..akle je ich strasne vela, a je to dobre aj pre tehotne na polohovanie, ked nevies ako si lahnut a aj pri kojeni miminka... ma to tusim aj nahradnu napln, take polystyrenove gulicky malinke 😉 ..kamoska si pochvaluje
renatka,ja mam z prveho tehu kupeny polohovatelny rost a nedam na neho dopustit,sice sa musis naucit spat na chrbte,ale je to uzasna vec,nebolia krcove zily,nemam krce,neboli chrbat,stale mam nohy vlastne zdvihnute.da sa zdvihnut aj hlava,ale to som dvihala,ked som mala kasel ja,alebo mala,alebo ked mala dcera reflux.aj ten vankus je super,potom ho vyuzijes aj na kojenie,mne v tom dcera bola do troch mesiacov,fakt sme ho vyuzili.inak,ja beriem tiez femibion ten novy,nejak intuitivne som si ho vybrala v lekarni.ked som si pytala na prvy trimester.je sice drahy,ale snad bude na nieco dobry.
Tie vankúšiky vyzerajú super. Hned by som si dala jeden pod seba a zdriemla si (v práci) 🙂
super bamb27... presne to som myslela. ďakujem ti 😉
budem si to musieť aj ja zaopatriť 🙂
vlasa... najdi to prosim niekde a ukaz nam ako to vyzera 😉
renatka, nemas za co.. uz tiez nad nim spekulujem, zatial mi vsak namiesto polohovacieho vankusa staci polohovaci manzel... 😀 😀
renatka...ja som vzdy byvala 52 kg len posledneho pol roka som neskutocne vela pribrala.... 😝 kazdy sa ma pytal ci som neni tehotna a ze konecne som neni kost a koza.... 😒 a to som skoro nic nejedavala...len ked som sa pozrela na jedlo uz som mala kilo navyse... 😀 tak v decembri som mala uz 63kg...a to som este tehotna nebola.... 😎 a teraz za 9 tt som pol kila schudla a to cele dni len jem a lezim.... 😀 mne doktor vypocital ze som este len v 9tt a 3 den mam dnes....tak az taky velky rozdiel neni medzi nami....a sami vidi ze si pisala ze poslednu menstruaciu si mala 31.12.09 a to som aj ja tak mala....tak asi sme dvojicky... 😀
a ten vankus mi manzel na valentina kupil vola sa kojenecky vankus...ale mne sa na nom neda spat...spava s nim manzel a ja teraz ked musim stale lezat tak je super na pozeranie telky... 😎 tak ja ho mam cez den a manzel v noci... 😀 sme si to podelily... 😎

prosim vas baby u ktorych snezi, neposielajte to dalej, u nas je zatial pekne, slnieckovo, jarne... my si tu sniezik neprosime 🙂