icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jerrymona
13. mar 2010

baby ako sa citite? mne v podstate ani nie je zle, len sa citim ako taka sipkova ruzenka. cely den by som spala. 😔 😔 nie som schopna ani upratat byt.

mata2121
13. mar 2010

Ahojte baby,

ja som sa práve vrátila Z NR. Trošku sme zase pobehali po obchodoch, tak som zase natrafila na nejaké legíny a predlžené tričká a skočili sme aj na výstavu nábytku. Uf, hroooozne vela ludí tam bolo, až to bolo nepríjemné. Ano kde zaparkovať nebolo a samozrejme, že mi zostalo zle od hladu, ale keď som zavoňala zo stánku vôňu živánskej a klobásiek, mňaaam, neodolala som.

Našli sme tam jednu krásnu detsku postielku, veľmi šikovnu a prakticku, ktorej súčasťou bol aj prebalovaci kutik a pár zásuviek na vecičky. Bola velmi praktická, lebo všetko bolo v jednom a keď dieťatko podrastie, postielka sa dá velmi lahko prehodiť na obyčajnu detsku postel. Normálne rozmýšlam, že si takú zadovážime, akurát že stála cez 600 EUR, čo je teda dosť 😒

No a ešte som si všimla na jedných dverách oznam, že 23.-25.04.2010 tam bude výstava Bocian - všetko pre dieťa, zameraná na rodičov a budúcich rodičov, tak sa tam určite pojdeme pozrieť s mužíčkom 🙂 Možno už aj niečo pokupime 🙂

jerrymona
13. mar 2010

baby, vy uz odteraz kupujete veci pre babätko? tak ja si este troska pockam. budem pozerat tak od konca 4.mesiaca.

andrejkaa23
13. mar 2010

jerrymona ja som kocik dostala a len tak dakedy kupujem.

spiruanka
13. mar 2010

ja nekupujem zatial nic ale urcite pojdem pozriet vystavu do NR pre deturence a mozno uz aj nieco kupim 😵

vadelka
13. mar 2010

Jerrymona,áno som tiež v Rakúsku,ešte mesiac a konečne domov 🙂 Som v Hochkrimmli,to je tiež Zillertal arena,je tu krásne,ale doma je doma 🙂 🙂 🙂 Ty asi žiješ v Rakúsku,však?Aj rodiť budeš asi tu,hmm?
Ja teda tiež veci ešte nekupujem,zatiaľ len omrknem,keď sme niekde blízko detského obchodíku 😉

nsoci
13. mar 2010

Nedavno som natrafila na tuto postielku, ak by sme nemali po matkovi, tak kupim
http://brendon.sk/Products/ViewDetails/13423?st...

da sa neskor prebudovat na velku 😉

andrejkaa23
13. mar 2010

nsoci no zaujimave. 😉

nanulik
13. mar 2010

ahojte tak som konečne všetko prečítala. 😉 včera som bola do pol osmej v škole a dnes od rána do štvrtej. už mi aj bolo na figu. lebo sme od jednej do konca nemali prestávku a ja som zjedla čo som mala a už mi aj bolo zle. tak sme mali ohromne výživnú večeru hranolky s párkom a kečup s tatarskou 😀 klasika 😀 a teraz je mi zase zle že som to asi rýchlo a schuťou zjedla 😝

len som prišla kuknúť čo je tu nové a pôjdem asi oddychovať. ale mala by som sa učiť lebo máme dalšie skúšky.

zajtra ideme s drahým do NR lebo sa mu zlomil zub, povedal že ak sa bude dobre cítit po injekcii tak by sme išli do mlynov, chcela by som popozerať bábatkovské vecičky, ale asi si aj pozriem niečo pre seba. lebo dnes som skoro umrela v riflách. normálne ma strašne tlačili. uvidíme či budú mať niečo pekné a nie moc drahé

andrejkaa23
13. mar 2010

nanulik tak si kup pekne vecicky

nanulik
13. mar 2010

no to dúfam že budú mať niečo pekné, lebo u mna je to tažké. niekedy ked nie je valmi za čo mám chuť len nakupovať a inokedy ked by aj bolo za čo tak si neviem vybrať. ale priamo tehotenské rifle ešte nechcem. asi skôr niečo volnejšie a nejaké dlhšie tričko alebo sveter
cez leto chcem nosiť šaty. mám doma plno z takej ako keby bavlnenej naťahovacej látky tak budme nosiť tie

manee
13. mar 2010

ahojte, ja postielku neriesim, nase babo sa bude hupat v koliske po maminke 😀 tento tyzden sme ju dali stolarovi vynovit, aby bola krasnucka.....

manee
13. mar 2010

baby, ja som si myslela, ze koncom prveho trimestra nevolnosti vymyznu a prd, ja teraz grckam kazdy druhy den, nic nemozem do seba dostat a to som citala, ze babatko teraz potrebuje viac vyzivy ako ja sama! No ale co, ked v sebe nemozem udrzat 😖

tonicka
13. mar 2010

lienockaa aneprestavaj pokial ti to nerobi zle. ja som kojila do troch a este teraz mi je za tym smutno, nam aj to odstavovanie trvalo dlho, ale odstavila sa vlastne sama, tak som rada.Ale teraz ma obdobie ze si chce pochytkat a parkrat sa prisala 😀 😀

stojdulka
13. mar 2010

manee...ani ma nestraš s takým že neprestanu nevoľnosti...ja už rátam dni, kebyže by mi malo byť ešte ďalej zle ako teraz tak je po mne... 😖

monique02
13. mar 2010

kocky aj mne je blbo, aj ked negrciam ale predvcerom som spala a normalne pocas spanku rozmyslam ze to uz snad neni normalne aby mi bolo zle pocas spanku 😝 😀 tiez dufam ze max. do 3 mesiaca to bude trvat

a manee myslim ze babo si od teba vezme co potrebuje, akurat tebe moze potom nieco chybat

jankaaa pezinok juh, prvy panelak od tesca 🙂 som rada ze niekto z pezinka mozme sa stretnut 😉

my mame postielku 10 rocnu po synovcovi, len som kupila novy kokosovy matrac, akurat uz musime nini kupit normalnu postel a presunut ju aby potom nemala problem ze preco tam ide babo

andrejkaa23
13. mar 2010

kocky mne to pomaly ustupuje.Posetirlku budeme mat po Philipkovy.

mobilo
13. mar 2010

ahoj zase ste popísali 😅 ja nejak nestíham pri mojom živom striebre 😀 😀
zle mi už nebýva tak ako bolo ale nechcem zakríknuť, lebo minule mi zase bolo po dlhšej dobe.
KOlísku máme po synovi a aj veľa vecí, akurát syn je letný a bábo bude zimné takže ešte nejaké svetríky a tak dokúpit už som aj zopár pokúpila 😉 tak postupne keď sa mi niečo páči ...
inak ma dosť často bolí hlava nechápem pri synovi ma nebolela vobec

mobilo
13. mar 2010

Saskia Charllotte mne sa strašne páči meno Charlotte a aj manželovi ale kedže chce aby sa meno rovnako písalo aj vyslovovalo tak sme sa zhodli na Šarlote

vejinka
13. mar 2010

ahojte baby no nepotesim vas co sa tyka nevolnosti...dnes som ako mrtvola ak dobre ratam od rana som bola grcat 8 krat!!! uz nevladzem som totalne vycerpata a asi do rana umriem 😅 😔 😝

kathi76
13. mar 2010

ahojte....vadelka,matamisi a lienocka ,ked budete chcet suseda, tak tu som...ja tiez len prilezotostne pracujem a zabijam tak cas.... 😎 😎 😎

inak baby , ked tu o jedlach pisete tak to je strasne chut mam na vsetko....ja uz mam par trikov a byva mi trocha lepsie....su aj zle dni, ale dolezite je, ze pridu a lepsie... 😉
dneska som predala moje milovane auto takej zlatej babe co sa z neho tesila jak mala, asi zato , ze je to jej prve auto.normalne jej ho doprajem, tak upimne sa z neho tesila...som nestihala pozerat a cudovat sa... 😵 😵 😵

mane este nerozoberame a ani tak skoro nebudeme...ved do oktobra asu dost.... 🙂

kathi76
13. mar 2010

no preklep sorry, teraz manee kuka urcite, ze co ma ty doma preberaju??? 😕 ....myslela som mena...manee nepoznam osobne inak by sme ju hadam aj preberali doma... 😵

renatka9
13. mar 2010

ahojte babenky, tak aj ja sa hlásim ku svetu. ledva som vás dočítala...

ja som dnes vstala o pol ôsmej, teda zobudila som sa, ešte sme si s manželíkom do pol desiatej poležkali a potom som sa naraňajkovala a išla som znova spať. zobudila som sa až o pol štvrtej!!! 😎 takže si asi viete predstaviť, aká som teraz rozospatá...

inak, vy píšete ako vám je strašne zle... sa normálne začínam báť, lebo ja som v deviatom týždni a mne už takmer vôbec nebýva zle. len mám úplne vymenené chute. napríklad mäso takmer vôbec nemôžem a sladké tiež nie a to bol doteraz môj život... jaj normálne sa začínam báť, keď mne nie je zle ☹ iba únava neustupuje a brušenko mám narastené, tak snáď je všetko ok, čo myslíte???

mata2121 a kde v NR si bola nakupovať? aj ja by som potrebovala, hlavne tehu rifle, legíny a predĺžené tričká. neporadíš?

inak na tú výstavu sa musím ísť určite pozrieť. do vtedy snáď už aj dlhšie vydržím na nohách. teraz stále iba spím a zvládnem tak jeden nákup v obchodnom centre a to je všetko.

kathi76
13. mar 2010

fuha renatka tolko spinkas? 😔 ale zase asi to tvoje telo potrebuje, tak mu pekne dopraj... 🙂

no ozaj kde su v nitre dobre veci?hodte typ baby, ked dojdem tak pobeham.... 😅

renatka9
13. mar 2010

stále toľko nespávam, len niekedy mám také dni. a počas pracovného týždňa nemám kedy. z práce som však veľmi unavená. marec je najťažším mesiacom v roku pre účtovníčku, najmä keď účtujem ešte aj doma...

takže sobotu som aspoň dnes efektívne využila :D

kathi76
13. mar 2010

ty pracujes renatka? tak potom spravne robis vikendik treba spinkat a odychovat... 😉

lienockaa
13. mar 2010

este idem sem kuk na chvilu a zalahnem..🙂

detske vecicky nekupujem este..aj malemu som kupila prve az niekedy v 24tt a bol to rovno kocik.. 😀 nejake malinke veci mame a pripadne dokupovat budem neskorsie..

postielka sa nam neosvedcila, nevyuzili sme ju, je teda da sa povedat nova, lebo maly spaval s nami, vlastne od narodenia hocikedy sme si ho bravali, mne bolo tak pohodlne kojit a velmi sme si na seba zvykli..esteze mame taku velku postel.. 😉 teraz sa bojim uz kvoli brusku, aby ma nahodou zbojnik nechtiac nekopol, alebo co..preto sme rozmyslali nad jeho vlastnou vacsou postelou, ale dame ju k nam do spalne, nechcem ho rovno odpratat do jeho izby, ked tam v zivote nespal, do toho surodenec, no neviem, ako by to zvladal..

tonicka-no prave, ja myslim, ze nam obom bude velmi smutno za mlieckom..nie som si 100%ista, ze chcem skoncit a to by som si ista mala byt, potom nebudem na neho dost presvedciva.. 😀

dobru nocku.. 😔

kathi76
13. mar 2010

no dobru nocku lienockaa.... 😔

baby jak to tu citam s vami vase deti este spia aj ked uz maju niektore 3 roky????? 😕 😕 😕 😕
to jako funguje?si nejako neviem predstavit!!!
ja som paulu, ked mala rok naucila samu vo svojej izbe spat a koniec diskusie....ked je chora, alebo cez vikend urobime vynimku, ale si neviem predstavit, ze by mala stale medzi nami spat by ma kleplo... 😖

peknu nedelu vsetkym.... 😉

renatka9
13. mar 2010

áno kathi ja pracujem. robím účtovníctvo na živnosť, takže každý pracovný deň som do 16.00 v práci a potom doma ešte účtujem nejaké firmy po večeroch, takže dosť nabité. a teraz pred daňovým je tých firiem viac. aj našim pomáham s účtovníctvom a tak... makačka.

ten najväčší klient, čo pre neho robím každý deň ešte nevie, že som tehu, tak som zvedavá, čo bude ďalej. dúfam však, že spoluprácu neprerušíme, lebo ja by som potom na materskej chcela aspoň trošku účtovať 🙂 ja som taká maniačka trošku. ale tento marec ma fakt vyčerpáva. ☹ tak potom spím kedy sa dá. a manželík je taký zlatý, že ten mi tu ešte aj okná pozastieral, pozakrýval ma, stíšil telku a nerušil ma až kým som sama nevyliezla z izby 😀

renatka9
13. mar 2010

inak dobrú nocku, idem už zase do hajan 😀

a mata 2121, nezabudni poradiť s tými nákupmi v nr 😉