icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nsoci
14. mar 2010

ahojte

no maly tiez spaval s nami v posteli a pred mesicom dostal velkacsku postielku a pinka vo vlastnej izbicke
a v pohode 😉

mne zas hcg stupa velmi pomaly, tkze ja mam ciarky slabe... ale buhvi ci pri dvojickach je automaticky vyssi?

no musim ist kuk do new yorkera, dak za tip

vcera tu bola kamoska v piatom mesiaci a brusko mala ako ja 😉 a ani jej zle nebyvalo, ja sa nehram 😀

inak 3. mesiac konci 13+2 dni, teda v 14tt a mne aj tak nejak prestalo bat pri prvom zle
tak snad aj teraz 😉

lienockaa
14. mar 2010

emily-mne nikdy netecie krv z nosa, iba v tehotenstve..mala som to aj pri synovi a teraz zase..nie je to nejako brutal, ale ked vyfukam nos, tak tam krv je..ze vraj je to normalne.. 😉

emily327
14. mar 2010

lienocka, tak som rada,ze ta krv z nosa je ok. A ty sa ako citis? Mavas nevolnosti?

andrejkaa23
14. mar 2010

nsoci dobre"brusisko mas"

matamisi
14. mar 2010

ahojte....aj mne v poslednom case znicoho nic zacne tiect krv z nosa...najme ked lezim... 😝

renatka9
14. mar 2010

dlhšie som tu nebola, ale ďakujem za tie názory ohľadom toho testíku, som aspoň kľudnejšia. tie babenky ma totižto vyplašili. tiež si myslím, že to je individuálne.

jerrymona, no veru máme toho veľa spoločného. moje brušisko zas podrástlo, bože veď ja už nemám čo nosiť. nechápem, čo tak rýchlo rastie... hmmm. potrebujem to pred šéfom ešte dva týždne tajiť, ale už sa to asi prevalí 😠

renatka9
14. mar 2010

ikon, bola som na sone, ale vraj to bol ešte len piaty týždeň a bolo vidno len jeden zárodok, jedine, že by sa potom z toho vykľuli ešte jednovaječné dvojíčky... no neviem. a zas mi bruško podrástlo, potom dám aktuálne foto... ja tam mám asi fakt nejaký urýchľovač 😀

renatka9
14. mar 2010

mne krv z nosa zatiaľ netečie, ale pri sákaní mám na vreckovke často tiež krv. tiež som počula, že je to normálne..

emily327
14. mar 2010

reantka, pozerala som tvoj album a brusko ti fakt podrastlo dost skoro, ale vsetko je individualne. Niekomu brusko do 5 mesiaca vobec nevidno a niekomu je uz po 2 mesiacoch. Hlavne,ze sa citis ok. 🙂

andrejkaa23
14. mar 2010

renatka9
Preco to potrebujes pred sefom tajit?(PS:prepac ze som zvedava)

renatka9
14. mar 2010

emily, máš pravdu. je to individuálne. ja som len zo seba v šoku. kamoška je v 6. mesiaci a nemá také bruško ako ja, tak ma to prekvapilo 🙂

andrejkaa, ani sama celkom neviem, že prečo. ale ja mám veľmi nevyspytateľného a hlavne impulzívneho šéfa. je to temperamentný grék a nikdy neviem, čo môžem od neho čakať, takže som mu to chcela oznámiť až keď budem mať tehu knižku a tú budem mať až o dva týždne... ☹

andrejkaa23
14. mar 2010

aha tak takych som mala aj ja.Ale nastastie pracujem v rodinnej firme takze som nic neriesila aj tak ma odhalili trosku mi vykukalo. 😉

lucy778
14. mar 2010

ahojte

no s tým vykúkajúcim bruškom sa pridávam 😀 , nečakala som, že to bude vidieť už takto skoro. darmo to ja chcem utajiť do 3. mesiaca, keď ma bruško prezradí 😀

kathi76
14. mar 2010

ahojte..ja som bola pri prvom jak doska plocha az do konca 5 mesiaca a potom len troska.no a ku koncu som vyzerala jak keby som si dala len balon pod tricko...zato teraz to ide rychlejsie....som zvedava keby dojdu do hry tehu nohavice...rifle uz 3 tyzdne nezapnem len cez ne natiahnem vzdy mikinu, alebo tricko dlhe.... 😵

tonicka
14. mar 2010

Ahojte, tak sa pridavam s vykukajucim bruskom 😀
A kocky, musim sa postazovat, Karolinka velmi zle spracuvava babatko, sa na mna hneva, pride kedykolvek cez den a udrie ma alebo ma kmasla za vlasy az jej zostali v ruke 😒 ..toto nikdy nerobila...ona je na mna velmi naviazana a velmi mudra a citliva a asi sme to velmi preberali cez vikend... az sa jej zase spustil soplik, uz nevladzem, stale dookola 😔 Ale ona to spracuje, je sikulka, len to asi bude dlhsie trvat 😉

manee
14. mar 2010

baby, mne brusko tiez uz podrastlo uz sa to moje salko meni na tehuoblinku. Aj manzel uz priznal, ze je to na mne pekne vidiet. A to sa tej predstavy vyhybal, kym sa dalo 🙂, nechcel prizant, ze to, co vykuka je tehubrusko. A do svojich starych nohavic sa uz nezmestim, ani do vacsich cisiel. Este ze som doma a pestujem teplakovu kulturu, tento tyzden uz musim urgentne riesit tehugate...

manee
14. mar 2010

tonicka, drzim palce, aby sa to dalo do poriadku, urcite sa co chvila bude mala na surodenca tak tesit, ze vam to polezie hore krkom... 😀

emily327
14. mar 2010

ja som si vacsie cislo nohavic kupovala v 6tt a to sa mi vsetky moje kamosky co uz maju deticky divili,ze je to este priskoro,ze je to urcite z toho,ze sa prejedam a priberam. No len mne v tom case nejako nechutilo, takze tym to urcite nebolo. Tak som rada,ze nie som sama. Teraz rozmyslam, kedy si budem kupovat speci tehu nohavice. Teraz je super, ze moda je taka aka je,ze uz neletia janosikove tricka nad pupok ale dlhsie strihy, tak si je z coho vyberat.

manee
14. mar 2010

aspon ze to, nech nekricime moc s tymi pupkami, treba ich trosicku este schovat, aspon pre vlastny pocit 😉

manee
14. mar 2010

bru noc

nanulik
15. mar 2010

dobré ráno ludkovia 🙂

ja už nemôžem spať ale hlava sa mi krúti ako konovi. asi mám niečo s tlakom lebo sa mi krúti často.

včera o jednej sme chceli ísť do NR ale ja som miesto toho išla na hodinu do spankoviec 😀 normálne som potom nevedela čo sa deje ked som sa zobudila

do NR sme išli o pol tretej a musím sa pochváliť že som si kúpila v obchode ma-ma origoš tehu mažestráky. mali výpredaj, stáli do 30€.Dobrá cena lebo som pozerala aj v obchode Pre deti a dať za nohavice ktoré budem nosiť len nejakých 6 mesiacov 80€ je pre mna veľa. našťastie mi sadli ako uliate. boli tam aj pekné rifle ale iba S, ja mám L. ešte som aj pozerala tričká, tuniky a nejaké šaty. ale myslím že zatial môžem nosiť aj obyčajné netehotenské. väčšinou je všetko naťahovacie tak to ešte chvílu môže slúžiť. ale na leto si chcem kúpiť 3/4 rifle.

tú krv mávam aj ja na kapesníku, a ešte mávam často v ústach chuť ako od krvi, ale nič mi nekrváca

alenkam.
15. mar 2010

dobre rano vsetkym tehulkam.. prajem krasny uspesny a bezproblemovy tyzden.. 🙂

rosannar
15. mar 2010

ahojte, cez víkend som bola tak trošku viac chorá tak som s tabulkou nič nerobila ale tí čo mi napísali, tak ich tam doplním bud dnes večer alebo zajtra 😉

bamb27
15. mar 2010

dobre ranko krasky... vidim, ze ste sa tu cez vikend nenudili 😉 ..mala som co robit kym som docitala

ja som sa v sobotu zazracne aktivizovala, s muzom sme upratali byt a este som aj co to pozehlila a potom som padla na gauc s tym, ze uz sa nevladzem hybat.. no a vcera som sa citila ako po opici 😀 😀
cely den som bola ako mechom udreta a v krku som mala hrcu, az som si priala pregrcnut, ze snad to prejde... no ale zas na silu nepojdem.. ja sa mam rada 😅 ...

ja si asi tehotne oblecko poobjednavam z internetu, zdaju sa mi lepsie ceny, i ked riziko je velkost, teda aspon pri nohaviciach... ale urcite chcem take tehu rifle, co sa tvaria ako normalne rifle...

krvavu chut v ustach mavam sem tam aj ja nanu, a na kapesniku sem tam len taka krvava chrasticka..

renatka9
15. mar 2010

dobré ránko devenky 🙂
ja som včera zaspala ako bábätko, ale v noci som sa strašne budila. bola som nejaká nervózna, prehadzovala som sa a zase tie prsia svrbeli... jaaaaj...

nanulik a ten obchod je v mlynoch na prízemí, či kde? ja už tiež musím riešiť tehu rifle, veď chodím porozopínaná ako dili a aj tak to všetko tlačí. sa v tým veciach cítim, ako keby a do nich tlačili s obuvákom...

baby dnes ráno som si na taoleťáku našla krv. nie veľa, len takú trošičku, ale veľmi som sa zľakla. myslíte, že by so mala ísť dokimu? som objednaná na budúci týždeň v utorok, tak neviem, či mám do vtedy počkať. a ani neviem, či to nemôže byť aj zo sexu, či mi nejaká cievka nepraskla alebo čo.... len sa bojím.. ☹

bamb27
15. mar 2010

juuuj, renatka9 ..sleduj sa ci to bude pokracovat, ak uz nebude krvicka, tak zabudni a netrap sa.. ak este bude, sla by som k doktorovi

renatka9
15. mar 2010

jaaaj, bojím sa... 😢

renatka9
15. mar 2010

a som si spomenula na našu amadorku. kto vie ako sa má...

nanulik
15. mar 2010

renatka ten obchod je úplne hore. a kúsok od neho je aj ten bábatkovský, ale tam bolo strašne drahé. moj hovoril že zarábajú na detičkách a tehotných.

ozaj neviete či je ešte na tržnici v NR ten obchod s kočíkami. pamatám si že to bolo hore na tom poschodí ale dávno sam tam nebola. ešte to funguje?

tonicka
15. mar 2010

renatka a bola to cerstva krv? ak ano moze to byt po sexe, mna dr. upozrnoval ze aj po vysetreni mozeme krvacat trosku. Sleduj to ako pise bamb a uvidis 😉 nebj, bude dobre 🙂