icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

tintin79
3. mar 2016

stále ma trápi to podbruško a kríže.... :( už sa neviem dočkať kontroly nech som si istá, že je všetko tak ako má byť.....

zuzuzuzka
3. mar 2016

@tatiana305 tak ja som si vcera na drzovku rozopla rifle...hned to bolo lepsie 🙂) ale bola som schovana za stolom :D

zuzuzuzka
3. mar 2016

@tintin79 aj mna tak boli...neboj sa 🙂 bola som predvcerom u lekarky a povedala, ze vsetko je tak ako ma byt. Kolko tt si? Ja som dnes 5+1tt

kochanka
3. mar 2016

@zuzuzuzka baby ja som vcera prvy krat od kedy viem ze som tehu obliekla rifle smalou dusickou ale uplne super vôbec netlačia. Výhoda že som od noveho roku schudla 9 kil

zuzuzuzka
3. mar 2016

@kochanka rano som bola v pohode aj ja...konecne brucho nebolelo nic a teraz ako tak sedim zase ma zacinaju tlacit rilfe a pocitujem tlak v podbrusku 🙂

stevvvka
3. mar 2016

Tie, ktore ste uz boli tehotne, kolko kg ste cca pribrali? A aj ste ich dali dole? Momentalne je pre mna prvorade zdravie, aj moje, aj babatka, ale kedze uz teraz nie som najstihlejsia a udrzat si vahu je boj, nerada by som pribrala 20 kil....je nejaky sposob, ako nepriberat nadbytocne?

bubinko1506
3. mar 2016

@natalia007 ja som bola minuly tyzden neplanovane na utz - bola som akurat 5tt a 6, a srdiecka uz boli. to bol dobry sok, ked sme ich videli obidve 😀

natalia007
3. mar 2016

@tintin79 no veď toto.. a hlavne sa mi zdá, že som jedna z mála, čo sa chystá tak neskoro k doktorovi na potvrdenie tehu...

@bubinko1506 fuuuha, takže dvojičky hneď? no super, gratulujem 🙂

slnecnica7
3. mar 2016

Baby, nastavte si termín do profilu a automaticky váš to hodí do "" Októbrovky 2016" ..................nemusia všetci vidieť, čo si píšeme......

bubu62
3. mar 2016

je aj sukromna..

bubinko1506
3. mar 2016

@natalia007 dakujem, bol to fakt riadny sok, ale trosku sme s tym aj ratali - cakame ich po IVF a vkladali sme dve embrya, takze moznost dvojiciek tam bola 🙂
na utz som mala ist az 7.3., ale kvoli spineniu som bola skor, inak by som si tiez dala nacas

natalia007
3. mar 2016

@bubu62 a pridala by si ma prosím?

natalia007
3. mar 2016

@bubinko1506 ja sa už neviem dočkať budúceho týždňa.... normálne že stres z toho mám :D ako všetko v rámci možností samozrejme 🙂

natalia007
3. mar 2016

@bubu62 Ďakujem 🙂)

golika2
3. mar 2016

@bubu62 poprosim aj ja o pridanie. Dakujem

lienocka1983
3. mar 2016

@bubu62 aj ja poprosím...ďakujem 🙂

bubu62
3. mar 2016
tintin79
3. mar 2016

@zuzuzuzka som som dnes 8tt+4.....točí sa mi dnes hlava, som viac unavená.... ale stále si vravím, že to dám, a že určite je všetko OK, 🙂 ozaj a ďakujem za podporu, 🙂

golika2
3. mar 2016

@bubu62 dakujem 😉

lienocka1983
3. mar 2016

dakujem
@bubu62

evelina1607
3. mar 2016

Ahojte babulky a babulcatka, zdravim Vas z postele (kde inde sa da byt v 1.trimestri;). Uz treti den mam zaludok ako na vode, no snazim sa ho prehovarat, ze na wc sa mi nechce.. A dnes som si dala aj riadnu prechadzku po Dierach vo Vratnej, tak je dobra naladicka, hoci Oskar nevykukol..tak krasny dnik vam vsetkym;)

luciferkax
3. mar 2016

@stevvvka. Ja som pribrala zo 60 na 74,ale prvé štyri mesiace som nepribrala ani gram 🙂 no po príchode z pôrodnice som mala 64,a zvyšné kilá zmizli tiež skoro

zuzuzuzka
3. mar 2016

@bubinko1506 ja som tiez tak bola predvcerom, ze 5+6tt, ale srdiecka este nebili :/ moze byt, ze to zo dna na den by bolo vidno?

zuzuzuzka
3. mar 2016

@stevvvka ja pri prvom tehu som mala 48kg na zaciatku a pribrala som na 66kg, potom schudla na 54kg, ale :D to bolo pred osmymi rokmi...teraz som sama zvedava kolko priberiem, lebo normalna vaha moja je 60kg :D a uz nemam 23 rokov no 🙂)
Kazdy to ma inak...segra rodila par mesiacov dozadu, tak pribrala 17kg, kamoska rodila pred polrokom pribrala 30kg pocas tehu....je to podla mna individualne

zuzuzuzka
3. mar 2016

@tintin79 urcite to das 🙂) hlava sa vcera tocila aj mne 🙂 prvykrat a to som sedela...musela som si lahnut. Trvalo to asi 10 min.

zuzuzuzka
3. mar 2016

@bubinko1506 ale somariny Ti pisem :D prepac....ja som nejak domotana z toho...nevsimaj si tu spravu predtym...ja som pred dvoma dnami bola 4+6tt, nie viac :D takze mam este cas

zajacik1471
3. mar 2016

dievčatá pridáte ma prosím do súkromnej skupinky? dakujem 😉

bubinko1506
3. mar 2016

@zuzuzuzka v pohode, ono zalezi aj na tom, aky citlivy ultrazvuk ma lekar. ja som den predtym bola na pohotovosti kvoli spineniu a lekarka tam videla iba prazdny gestacny vak. pre istotu ma poslala na dalsi den do CAR, kde mi robili vklad a tam lekar videl dvojicky a obidve uz mali srdiecka.
a nasiel aj pricinu spinenia - spravil sa mi hematom, ale vraj drobcov neohrozuje, akurat musim dodrziavat kludovy rezim.

zajacik1471
3. mar 2016

dievčatá v ktorom týždni ste šli k dr? myslím aby už videl srdiečko nech tam nechodím zbytočne skoro. Ďakujem

zuzuzuzka
3. mar 2016

@bubinko1506 tak drzim palce ;) aby bolo vsetko ok 🙂