Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zuzhe tak to ja radsej nosim tehotentske z H&M su perfektne citim sa v nich super
@lenkaoravcova tak k takemu opatreniu som dnes dospela 1.x, na nakupy este nebol cas.. nohavice zapnem v pohode, len ked sedim, tak ma trochu tlacia..mam sedave zamestnanie, tak co by som sa neuvolnila trochu.. do pol 4 je este daleko 😉
@lenkaoravcova dobre spravy 🙂. Mne uz Dr. male nemeria.... 😠 . ake cislo ti vyslo an downa kvoli veku? drzim palce vo stvtok,urcite bude vstetko v poriadku
@lenkaoravcova. Fiha 17cm?a to ktorý tt si?
Moje dnes:malo iba 12
Vo štvrtok volám o výsledky z tripple testu a potom si dávam záväzok že už naozaj nebudem stresovat
@luciferkax zacinam 18tt, ale to mi len doktor vravel ja som si nevsimla a dost sa hybalo rozmermi sedelo presne
@babucika 1:390 sestrickca mi vravela ze iny doktor by to s takym cislom ani neriesil ale ze moj je v tomto opatrny,
a ešte, čo ma dnes "osmutnelo" na poradni, vravela som,ž e už cítim pohyby a ona že určite nie, že to až tak za dva tri týždne.. no nebudem sa s nou hádať, že ja ich naozaj cítim
@luciferkax ja ich tiez citim a doktor ze to je super 🙂
ahojte, mňa čaká triplle test zajtra... dúfam, že všetko bude OK, .... 🙂 držím všetkým palce,.... 🙂
@lenkaoravcova vidíš a moja mi neverí, že je ešte skoro :D :D ale tak, nebudem sa hádať na nedôležitých veciach :D
@tintin79 držím ti palce, ja volám štvrtok o výsledky, zasa čakať tri dni, oooooooooch
@luciferkax moja a ty si presne v kolkom tt?
@zuzka71291 začínam 17tt
@luciferkax ja som zacala 16tt a tiez som si uz myslela, ze citim pohyby, ale tak asi nie :D
Ahojte, ma niektora z vas obratenu maternicu?
ahojte, pridavam sa k vam, sledujem vas od zaciatku, len som bola leniva pisat :D.. Pisem lebo ano, ja mam obratenu maternicu, dvaja doktori mi povedali ze to nie je problem, lebo zene sa pri tehotenstve maternica prirodzene otoci, nam sa uz nemusi 🙂
Ja mam tiez obratenu.pri prvom porode sa mi prevratila...
Mne povedali, ze mam maternicu vzadu 🙂 to je to iste ako otocena maternica? Na poslednom sone nic nepovedali, ze 99% sa sama pocas tehotenstva preklopi, vacsinou do toho 16tt
@adrianna23 ani mne nic nepovedali, tak neviem, ci je uz dobre otocena, som v 16 tt a na dalsiu kontrolu idem az o 4 tyzdne
@nina_tn a robili ti sono v tom 16 tt?
@adrianna23 ano, len ja blba som si spomenula na to,ze som sa mohla spytat na tu maternicu az doma..
Dnes mam poradnu som zvedava ako,dopadli vysledky z krvi a hlavne co bude robit. Mne stale nemeral NT je to v poriadku? Do kedy sa to ma merat. Som cca 13+6tt
@nina_tn tak je asi vsetko ok tak sa neboj, on by povedal keby bolo nieco zle.. A pohlavie ti uz povedali?
ahojte kočky, ja som dnes bola na triple test ale dala som sa aj pozrieť lekárom - pozrel ma zo spodu a spravil aj ultrazvuk - občas ma strašne pichá v brušku - našťastie je všetko OK, lekár mi však odporučil kľudový režim... zobral mi ešte aj moč na krv na ďalšie vyšetrenie tak som zvedavá na výsledky.... máte niekto podobný problém s pichaním v brušku?
@tintin79 áno, aj mna pichá v podbrušku, občas cítim tlak, mám kludový režim a dvakrát denne magnezko :D

Ahojte ja som mala dnes poradnu babatko je upln e v poriadku krasne rastie uz ma takmer 17 cm, vysledky tripple vsetko v poriadku len ma poslala na konzultaciu na genetiku kvoli zvysenemu riziku downowho zvhladom na vek tak idem vo stvrtok.