♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
Ahojte,vedeli by ste mi poradiť,resp.dať nejaké recenzie na skolku A.Dubčeka? Ďakujem
ahojte baby z piestan a okolia chcem sa spytat ci idete na demonstraciu do BA tuto sobotu 6.10.
http://www.facebook.com/#!/events/285865081517694/ pred prezidentským palácom v Bratislave
http://www.facebook.com/#!/events/349693708454379/ Námestie Slobody Sereď..
Ak sa chcete niektora pridat idem vlakom
Ahojte,prišla som si po radu,je niekde v okolí Valovej nejaký mäsiar? Hladam hladam a nic
Ahojte, je tu nejaká mamička čo neočkuje? Ak hej,nech sa mi prosím ozve do IP.... ďakujem 🙂
@lenkaks len ja netuším,kde je kostol,bývame tu tyzden😲
A ked už otravujem,potrebujem malej pokupit nejaké oblečenie,nie moc drahe,zatiaľ som pozerala v auparku,tam nič neni,vedeli by ste mi poradiť nejaký obchod? A nejakú lekáreň,kde majú detske topánky,príp. Protetika alebo take niečo...ďakujem a ospravedlňujem sa za toľko otázok 😅
ahojte, ospravedlňujem sa, ak to tu už bolo, neviete poradiť, či sa dá chodiť v piešťanoch niekde plávať s dvojročným dieťaťom? chodili sme do tn od 8 mes. až do teraz, chodím už do roboty takže plávanie sme presunuli na 16.30 len v dopravnej špičke mi to trvá hodinu, kým sa tam dostanem, takže zabijem s tým pol dňa pomaly..
darujem dudliky zn.NUK,aj vacsie mnozstvo.Su po zaruke,ale nic im neni,alebo detom na hranie.Aj viac kusov.Napiste mi do ip.Len osobne v Pn.
Nenajde sa tu mamicka, ktora chodila s dietatkom plavat do hotela Park? Chcela by som vediet ako to tam prebieha a ci ste boli spokojne. Dakujem 🙂
@eviikuu ahoj aj z malym tak sporadicky chodiavam na recepcii zaplatis vstupne deti do 3 rokov maju vstup zadarmo ja som vzdy na 1,5hod kupila listok to je najkratsi cas to uplne staci.
A prides do satne kde mas skrinku na klucik ten ti daju na recepcii a ked sa prezlecete hned za dverami je sprcha a potom sa ide hore schodami na plavaren na lehatko si dam uteraky a ideme plevat je tam aj virivka a samozrejme listok ozaplteni si kontroluje plavcicika. A treba zobrat ja slapky guumove dovody lebo zem je strasne klzka.
@eviikuu ano o tom hoteli Park a kurzy ani neviem ze tam organizuju. Ja tam vzdy zavolam dopredu asi hodku ci maju volny bazen a kolko tam je ludi a ci mozem prist s malym. A ja chodim okolo 3 az4 hodiny a myslim ze od rana ale od 8 do vecera do 9 maju otvorene tam chodia plavat hostia z hotela.
hmm tam som bola, mne je tam zima ☹
ahojte, najde sa tu nejaka mamina, co surne musi do prace a treba jej strazit dieta? ja mam podobny problem a bolo by super najst podobnu maminu. ja budem pracovat doobeda a bolo by skvele najst maminu co by pracovala poobede alebo vecer, ze by sme si navzajom vypomohli so strazenim dietata
ahojte, nema niekto skusenosť zo škôlkou na Díčovej ulici? dik

@macekova tá sukromná škôlka sunny day, inak nikde v klasickej škôlke ak by ti dieťa zobrali tak maximálne od 2 - 2,5 roka ale to by tvoje dieťa zabralo 2 miesta ☹ skus opatrovateľku poladať alebo maminu svokru ?