Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
sak jasne, len aby to potom neslo zas do nejakeho ineho extremu... 😖 ale uz sa strasne tesim tesim... 😀 juj uz aj zajtra by som nas pobalila najradsej... 😀 musim este plavky najst...aj ked radsej by som si mala splasit nejaky skafander... 😝
nooo, vraj ma byt fakt hic... ale aspon uschnu komare 😅
@tilly no len aby sme my miesto tych komarov neuschynali 😀
aby nas tie komare nezozrali... 😠
mne teplo nevadi, aspon vypijeme viac vinka, hlavne my dojky 😀
@tilly ty len to vinecko My sme si vcera vecer s mm otvorili tiez vyborne vinko Frankovka modra ale ruzove No lahodne a vyborne zaroven Dotrepem aj na stretko aspon 2 flasky
hmm, mnamky, dotrep 😀
@tilly doterpem Aj my sme s mm taky vinečkovy Si dame do hlavy 😀
😀
@ukulelembo idemeeee na stretkooo..zmena planov 😀 😀 😀 😀 svokra nepride 😅 😀 😀
ejaaaa-ejaaaa
tesimeeeeee
strapco aj my tesime na vas aj za vas... 😀 😀 😀
jeeeej, supeeeeeeeeeeeer
@strapco13 jej tesime saaaa!!!
baby inac ja uz stresujem 😅 ,mala by som pomalicky zacat chystat detom veci,len asi budeme potrebovat kamion,lebo ja ich aj 5x denne prezliekam kedze mi dost grckaju,slintaju a veci okolo toho...a obedne jedenie to ani nechcite vidiet hned vas aj chut prejde napr. dnes mala alexia k cukinke masku a zemiaciku aj ponozku 😀
@chruminka to budu hviezdy stretka,ako vidím..... 😀 😀 😀
@chruminka to uz aj ja mam stres ci nezacnem balit Ale zasa je hic budem do piatku kopu prepotenych handier prat Mm je ten furt zbaleny v kamione tak tomu len plavky a kratase A deskam noi zbohom Alexej sa poti jak stary chlap a Dominika zas herecka furt treba byt cool 😀 A šimonko je tiez grcajuca barbie 😀 Ale az bude hic tak decka budu v bazene pokial sa im koza nerozmoci Nam sa rura na pecenie pototo, tak pojdem kamoske alebo prinajhorsom nieco kupim 😅 Chrumi sa robis ze jej papat davas a ona chuda musi ponozku zuzlat 😅 Ale mozno ked modelky jedia celulozu, tak aj ona chcela nieco dietne 😀
@didiana333 ty nas dufam prides kuknut tiez 😠 😀
ziadna nemate po ceste Ruzomberok , aby ste po ceste mohli @bodzlomu vziat na stretko aspon kuk?
@ukulelembo uku jasne,že pridem,som si kvoli stretku vymenila službu.... 😀 😀 😀
odpovede na Vaše otázky -
- na izbách sa nesmú používať varné kanvice, v bare Vám personál
ochotne poskytne horúcu vodu
- chladničku a mikrovlnku je možné na vyžiadanie použiť v kuchyni, ale v obmedzenom
množstve, nemáme veľkokapacitné chladničky - všetko treba dohodnúť na recepcii
- čo sa týka špeciálnej stravy, nieje je problém, len potrebujeme vedieť,
čo máme pre detičky pripraviť - jedálniček zaslať, chlebík bude najlepšie si doniesť vlastný - INFO PRE MISIK, LEBO JEJ DETUSE MAJU BEZLEPKOVU A BEZLAKTOZOVU STRAVU
- doplatok za pobyt budete vyplácať v hotovosti, nakoľko máte špeciálne ceny
/ znížené/ - pri platbe cez terminál sú vysoké poplatky
odpovede na Vaše otázky -
- na izbách sa nesmú používať varné kanvice, v bare Vám personál
ochotne poskytne horúcu vodu
- chladničku a mikrovlnku je možné na vyžiadanie použiť v kuchyni, ale v obmedzenom
množstve, nemáme veľkokapacitné chladničky - všetko treba dohodnúť na recepcii
- čo sa týka špeciálnej stravy, nieje je problém, len potrebujeme vedieť,
čo máme pre detičky pripraviť - jedálniček zaslať, chlebík bude najlepšie si doniesť vlastný - INFO PRE MISIK, LEBO JEJ DETUSE MAJU BEZLEPKOVU A BEZLAKTOZOVU STRAVU
- doplatok za pobyt budete vyplácať v hotovosti, nakoľko máte špeciálne ceny
/ znížené/ - pri platbe cez terminál sú vysoké poplatky
juj aka som ja uz mudra Sama som dosla na to ako text vystrihnut a vlozit ho sem 🙂 Juchúúúúúúú 😀
toto odpisal majitel penzionu tym co idu tyzden po nas
@didiana333 ved preto 😀
@didiana333 ano budu ako male cigancata ogrcane,oslintane ,zagebzene.... 😀
@ukulelembo 🙂
a dakujeme za zistenie veci
@chruminka chrumi neboj,aj náš najradšej žuje ponožky..... 😀
jezisi, ved to je uz teraz... 😅 nooo, nezabudnite si pribalit repelenty!!! 😀 asi by som mala aj nieco oprat, ze? 😅
Babenky o kolkej pridete piatok do Ivety? Mozeme sa dohodnut tak okolo 16, ze tam poprichadzate, aby ste na mna necakali, lebo mm bude len tak-tak stihat Popripade pojdem ja so svagrom a malym a neskor dojde mm, moja sestra a decka
Lebo este treba doplatit a ja mam prasulky 😅
my tak skoro nemozme..my musime odniest psa na prazdniny 😀 😀 😀 brat sa bude cvicit 😀 😀
@ukulelembo ozaj..volala si tam..nie su pod vodou?
@strapco13 urcite nie su pod vodou ked mi vcera pisal a pozerala som v nedelu zivu panoramu a ziadna voda 😉
nemyslela som, ze tak skoro, ja len aby niekto neprisiel pred 16 , aby ste na mna necakali 😉
inak ja beriem dvojdielne plauky...snad vam moje brucho vadit nebude...predstavte si, ze som tehu 😅
strapco aj ja beriem dvojdielne, tak budeme vsetkych traumatizovat spolu... 😀
my este stale nevieme o kolkej sa dovalime...este stale nemame 100 pro to blbe auto... 😝
ale keby aj auto nebolo, nas sa nezbavite... 😀 😀 😀
babule aj ja beriem dvojdielne, ine nemam Tak budeme spolu vsetkych pohorsovat 😀
Pisala mi kkoperni, ze kvoli tej Ninkinej zaparenej ritke nepojde, a ze jej muzovi nedaju dovcu ☹

@adka_praha ved, ale radsej teplo ako tato psota, co bola Aspon mozme tam bazen s detmi okupovat a usetrime za kupko 😅