icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

tilly
8. jún 2010

kkoperni 😔

ja plavky neberiem... co ste, ja sa do nich nedam

ukulelembo
autor
8. jún 2010

@tilly nerob caviky 😠 😀 Sak tam maju vlastny bazen A dame hadam relax bez deti a manzov v jacuzee 😉

chruminka
8. jún 2010

baby ja musim najprv plavky najst a ci ich navleciem to je druha vec,ale budem musiet daco robit,ja by som chcela v nedelu skocit este na kupko s detskami do podhajskej

ukulelembo
autor
8. jún 2010

Boze aby som nezabudla malemu kupitt tie plienky do vody 😖 Chruminka aj pri penzione maju bazen 😉

adka_praha
8. jún 2010

ty brdo...uku este ze si to spomenula...ja som vedela, ze som na daco zabudla... 😕 ale budu tam mat v tom bazene dost teplu vodu, aby do neho mohli aj miminka??? 😕 hihi ja by som isla s teri hned do vody... 😀 tolko vela vody este nevidela... 😀 ale vo velkej vani sa boji... 😕

adka_praha
8. jún 2010

tilly nerada ti to hovorim, ale vsetky sme po porode cca 7 mesiacov a podla toho,co citam tak drtiva prevaha je "v druhom stave"... 😅 😀 tak ber plavky a hybaj... 😀

tilly
8. jún 2010

my mame plavky... 😀 teda adamko ma plavky...

nooo, ukulele ma pas ako osicka... je chudunka, takze ona ked sa da do plaviek, ja sa nedam 😀

strapco13
8. jún 2010

ze hovorite..kde zozeniem takto narychlo plavky pre drobca???
@tilly ja som viac ako v piatom mesiaci tehu 😠 ...tak sa neboj...mozes dat plavky 😉 ..nikto vacsi ako ja tam nebude..mam 85 kil...kilo som si ubrala, ale nikomu to nehovorte 😅

ukulelembo
autor
8. jún 2010

@strapco13 sak ja kupim v DM tie plienky do vody
@tilly zas som neni az tak osicka...existuju aj vacsie vyzle 😀 Este ze mam kozy cislo 5 aspon mam aj cici aj rici
mm aj tak semtam podpichuje, ze mam kozu na bruchu o cislo vacsiu 😠 😀

strapco13
8. jún 2010

ja som stretla svojho kolegu..videl ma tak 2 mesiace po porode..zea aka som kocka..a teraz..ze ty si zas tehu?...keby som ho nemala rada, tak by som ho kopla..ale je to fajn chalan a dobry chirurg..nemozem si ho pohadat 😀 ..dohadzujeme si pacientov 😀 a slubil mi, ze to moje znamienko, co som si sekla pri holeni, ze mi vyberie, ak ma bude zlostit

sakura77
9. jún 2010

@strapco 😀 😀
to mne zas niekto vyhrabala fotku tehu testu z minulorocneho maja,a teraz mi chodia gratulacne maily k tretiemu tehu 😅 😅
jo jo a,le sa to blizi,ja sa chystam sama s malou,kiko bude u babky,tak ale ze ci trafim tak to je otazka 😀

tilly
9. jún 2010

saku, ved zober aj kika, domco sa s nim bude hrat 😉

uku, lenze ty mas aj cici aj rici, lenze ja nemam ani cici (no rici mam) a brucho mam obr...

strapco, ak chces, plavky ti kupim za 16 eur, u nas na plavani predavaju, len neviem ake farby maju, alebo zozenies na nete, alebo ved plienky na plavanie...
http://detske-plavky.heureka.sk/splash-about-ha...

ukulelembo
autor
9. jún 2010

baby uz si musim zoznam nacarbat, lebo ako sa poznam furt nieco zabudnem No mm na to ze on ma vsetko furt zbalene v taske do roboty, a ze on nerobi caviky s balenim 🙄 Hlavne ze on si do Turecka zabalil dve flysove mikiny a dlhe rifle 😀

zusska80
9. jún 2010

ahojte
baby, uz sa na vas tesime. v sobotu sa za vami chystame kuknut na cely den. teda dufam, ze mozeme 😉 😉 😉
a co chystate na sobotu? nejaku opekacku?, aby sme vedeli priniest arzenal 😅

ukulelembo
autor
9. jún 2010

@zusska80 jasne ze budeme rady ked dojdes 😉 A beries aj dcerenku, ci len junaka, a aj manža pride? Ci damska jazda 🙂
Jasne bude aj gril party Ak chces prines si co mas rada, a aj na pitie co pijes 😉 Ale nemusis, my vas vykrmime, aj napojime 😀 😀 😀

zusska80
9. jún 2010

ukulele, diky... si zlataaaaaa

no jasne, beriem vsetkych clenov... no nenecham ja saru doma, nech sa tam vyblazni a manzika beriem ako jej osobneho strazcu, aby som si s vama mohla v klude pokecat a vypit kavicku. teda ak ma s nou ponuknete. kavu teda tam nebudem trepat, ale napojceky a slaninku s klobaskou beriemeeeee. vas nebudeme vyzierat. 😉 😉 😉

ukulelembo
autor
9. jún 2010

@zusska80 keby len kavicku ti dame vypit 😀 😀 Aj tuhô ak zvladnes 😀

zusska80
9. jún 2010

@ukulelembo, no ja by som aj zvladla, ale co by na to povedal potom mlady??? ze...

ozaj a budeme sa tam mat kde napapkat, myslim, ci je v tom penzione aj klasicka restika aj pre okoloiducich hosti??? 😅

ajkaag
10. jún 2010

baburky ma napadlo tie co idete kupovat plienky na plavanie (uplne stacia takto jednorazovo, zbytocne plavky kupovat) kupte v DMku baby love - su lepsie a o polovicu lacnejsie ako huggiesky 😉

chruminka
10. jún 2010

ahojte ja sa uz tiez tesim,len asi nestihnem nic upiect pri mojich malych teroristkach.Vobec mi uz poobede nespavaju 😠
A vcera tu bola kamoska co nas doveze,tak skonstatovala ze nevie ci sa jej velky kocar zmesti do auta,tak asi budeme musiet brat bugi,co neznasam,hlavne ked ideme niekam na dlhsie ,pohodlnejsie by im bolo v kociku,no snad vydrzia.

@ukulelembo nevies ci sa da este aj po prichode tam pozicat ta postielka?Viem ze adka si nahlasovala dopredu.Lebo asi nebudeme moct zobrat obidve,lenze moje deti musia mat kazda postielku,inac mi vecer nezaspia.Tak mam trosku nervy,lebo musime nase balenie extremne obmedzit.
Kamoska ma suzuki a tie ze maju maly kufor. ☹

strapco13
10. jún 2010

@chruminka keby som bola uz zbalena, a by som vedela kolko miesta bude v kufri, tak by si mohla dat nejake veci k nam..ale netusim, co nabalim 😅 , lebo, kocik, postiela a asi jeden kufor pre drobca, igelitka pre nas 😅

chruminka
10. jún 2010

@strapco13 strapco presne,pre nas asi len mala igelitka,vsak co potrebujeme,nejake veci na prezlecenie...ale deti potrebuju tolko veci,aj papat,cplienky....poraza ma vobec neviem ako to skresat 😒

pudo
10. jún 2010

kokso zeny...tu je uz aka cestovna horucka... mna to este nechyta.... maximalne horucka z horuceho pocasia...

som akurat vcera kukala do skrine, ze si nemam co obliect... a hovorim mm - " ja si nemam co zobrat na stretko" a on na to: " tak nejdeme nikam".... humorista.... jemu sa taaaaak nechce... no ale co uz... musi a hawk.

inak pre vsetky chudnutiachtive - potesim mojim momentalnym stavom... z 64 kg som si to rovno supla na 66 kg.... kedy? kde? ako????? nemam ani pary... 😉

strapco13
10. jún 2010

no pri dvojcatach to velmi skresat ani nemozes 😉 ...nemas kamosku s vacsim autom 😅
ale zacnem dnes balit...dam vediet, ci mame este nejake miesto, potom by si mohla dat nieco k nam /ale asi nie kocik a postielku/, skor take ako plienky a jedlo a oblecko...nieco sa k nam urco zmesti

pudo
10. jún 2010

chrumi... u vas to musi byt vesele... vsetko double... aj taky double kufor v aute by potesil, nie?

strapco13
10. jún 2010

@pudo ..ja mam 85 kil, tak sa netrap, ja si naozaj nemam, co obliect 😝

pudo
10. jún 2010

lenze ja nemienim investovat do novych handier... hadam toto leto prezijem s trickami a zavinovacimi suknami...

pudo
10. jún 2010

ale uz sa na vaaaaaaas vsetky tesiiiiiiim....

strapco13
10. jún 2010

ja mam nastastie vela triciek z tehu..ja som kupovala nie tehotenske, ale take normalne, pod prsiami zrezane a brucho volne, a kupila som si u cinanov biele po kolena gate do roboty ze XXXL..a kedze do roboty teraz nechodim, tak ich nosim

deina
10. jún 2010

Baby, hodite mi sem este raz link na ten penzion? Este neviem naisto, ci v sobotu prideme, uvidi sa, ale tak aby sme vas nasli, ak ano. 😉