icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

gabika7706
9. nov 2010

@mima595 neda, je to doslova boj 😒 ale ked odsavam Katke, ako spravna herecka robi strasny cirkus, tak sa na nej Martin smeje az sa zachadza. To bude dvojica 😕 🙂

strapco13
9. nov 2010

@gabika7706 aj u nas je to grecko-rimske zapasenie 😠

tilly
autor
9. nov 2010

...

sakura77
10. nov 2010

jaj,odsavanie,no aj u nas,dobrovolne nasilu...co uz,ale von to musi ist,nie?

@gabika7706 no to keby si nasu"dvojicu" videla doma..mam dost,normalne sa nahanaju,blaznia,zle si robia-no co bude o rok? sa pohlusia tu 😀 😀

mima595
10. nov 2010

@sakura77 - ked chces vidiet, ako to bude o rok, tak ti poslem svoje dvojky aspon na 2 dni... 😀 😀 😀
ja som tiež zvedava, co nasa trojica vymysli o rok... to bude hotova katastrofa... zatial mame zlatych susedov, ale vsetko ma svoje medze a asi aj ich nervy ☹

sakura77
10. nov 2010

@mima595 😀 😀 no ,verim,viem si zivo predstavit,obdivujem ta teda 🙂 🙂 🙂 😉

gabika7706
14. nov 2010

Baby, vy ste mali take velke stretko? Celoslovenske, ci?

janka1874
14. nov 2010

@gabika7706 celoslovenské nebolo lebo bolo to v Nitre tak pre nás z východu to bolo na otočku moc ďaleko lebo to bolo len jednodňové

gabika7706
15. nov 2010

@janka1874 jaaj, ja to len tak zo zvedavosti sa pytam,ked som videla tie fotky, hned som si spomenula na nase (april 2006), tiez mali rovnake tricka s menami 🙂

mibel
16. nov 2010

vsetko najlepsie vsetkym pokladikom k 1 narodeninam 🙂)))

slovakia13
17. nov 2010

aj my prajeme vsetko dobre vsetkym prvonarodkovym oslavencom 😵

@mibel mati, mia posiela obrovsku pusu naj bratrancovi 😀 😉

marika13
18. nov 2010

baby my tiez prajeme vsetko len to naj a hlavne aby deturence boli zdrave 🙂

jamajka31
21. nov 2010

no vyzera to tak, ze uz vacsina novembrovych pokladikov ma po oslavach resp. minimalne po narodeninach...(niekto je na chvoste ako my, hiih) ...tak nech sme vsetky deticky aj maminky zdravi a spokojni...
(my mame teraz zapalene nechtiky na dvoch prstikoch na rucke a herpesik v nose, taka "banalita" a ako dokaze zneprijemnit zivot, takze fakt, kym sme zdravi, vsetko je ok🙂

jamajka31
22. nov 2010

@strapco13 raz si pisala ohladom tej hygieny nosa, ze si roztok pripravis sama. ten respet mam, ale ako to prosim potom striekas, cez aku flasticku? vincentka? ja som skusala vyuzit physiomer, ma taky dobry "strek" ale asi to nejde pouzit tak ze zase naplnit. mas dajaky tip? dik.

sakura77
22. nov 2010

ahojte 🙂

@jamajka31 juj,chudiatko Kubko,tak skore uzdravenie zelame,herpes,nic prijemne teda,poznam.... ☹
my mame oslavu za sebou,mali sme az tento vikend,dievcinka to skoro prespala,musela som ju zobudit,potom bola ako vyorana mys ked zbadala tolko naroda v dome 😅 ale po 10 minutach uz bolo dobre,akurat ze celu noc mrnkala,bola z toho vykolajena nejaka 🙂

strapco13
22. nov 2010

@jamajka31 no ak chces naplnit..tak jedina doplnatelna je vincentka, ale mozes pouzit napr aj kvapkadlo od nosnych kvapiek, striekacku..len tu deti nemaju v laske.

mima595
22. nov 2010

ahojte, aj my už mame narodky za sebou... oslavovali sme cely vikend, takisto ako u Sakury plno naroda, ale nastastie sme to zvladli.... bolo tam kopec deti, takže vladko sa vyhral....
a dnes rano som zistila, že hore ma už vonku 3 zubky 😉 😉

mima595
22. nov 2010

ale taku peknu fotku ako Sakura sa nam nepodarilo spravit, to nase torpedo ani sekundu nepostalo na mieste 🙂
a teraz vymyslame darceky na Vianoce 😉

sakura77
22. nov 2010

@mima595 no ani mi nehovor,to je pohroma,"odchytit" ich na fotku,no ved aj tak vyzera,"za jazdy" 😀 no co uz,ked mame take šidla,ze 😅
a krasna torticka 🙂

mima595
22. nov 2010

@sakura77 - dakujem. MM som poverila, že musi vymodelovat macka aj keby kamene z neba padali 😉 a ja som dodala zvysok 😉 - som sa nevedela rozhodnut medzi kvietkami, alebo srdieckami ako ozdobami... tak som tam dala aj aj. 😎

jamajka31
22. nov 2010

@strapco13 no vincentku som skusala, ale aby to bol vyplach a nie len strek, to musi viac krat, ale tak da sa, dufam ze efekt je podobny. inak ta striekacka ma teda nenapadla, ale neviem si to teda predstavit, co to bude za boj, ale vyskusame. Ako dlho tam moze ten roztok byt, nejako sa to nepokazi?

inak baby pekne torty, ja sa chystam na krtka s kvietkami a mozno este daco dovymyslim, uvidime, potom zavesim foto, ak sa mi podari, my oslavujeme teraz v sobotu rodina a v nedelu kamarati, tak dufam v nedelu ma neurve od unavy, a maleho takisto 😉

@sakura77 noo, nic veru, ale na moje pocudovanie, ten herpes je mensi problem ako tie prstiky, trapime sa s nimi, uz mu normalne akoby zlieza necht, ja len sa modlim aby mu to tak neostalo nejako zohavene....ach jaj.... ☹

strapco13
22. nov 2010

@jamajka31 mozes streknut aj viackrat, so striekackou je to vacsi boj 😅
ja som mala problem s nechtami..furt sa mi zapalovali...sebe som vzdy vytlacila hnis z boku a umyvala v repiku, a pravidelne kontrolovala, ci mam kraje nechta volne, odahovala ten bocny val, zistila som, ze ked mam uzsiu topanku, tak sa mi skor zapali
skus napisat @didiana333 ..jej Erik mal tusim tiez takyto problem s nechtami ☹

didiana333
23. nov 2010

@jamajka31 ahoj,aj Erikovi sa zapalovali lôžka,aj mu to hnisalo na palcoch nôh...dokina nám predpísala mastičku Betadine...je hnusná smradlavá tmavá,ale na počudovanie,velmi pomohla 😉 mastila som mu to stále a všetko bolo zafarbené od nej,ale pomohlo...a odvtedy máme pokoj...klop-klop 🙂 (dávala som to nahrobo a na to ponožku,aj na noc)

jamajka31
23. nov 2010

@didiana333 no mne dala ichtiovu mast a framykoin, ale skor sa mu to zhorsilo-ale davala som len dva dni, ked sa zhorsilo, prestala som. tak to len dezinfikujem a zvysila som hygienu ruk. dnes idem asi uz ku koznej, i ked sa mu to zlepsilo, ale zospodu a z boku mu ten necht normalne odchadza- je uplne uvolneny a na spodu ma take napuchnute, bojim sa aby mu tam vobec este rastol nechtik. tak asi idem radsej. ale zvlastne je,ze to ma na ruke, nie na nohe. a ze to iste mala aj moja sestra, presne v tom istom case, ale ma to skoro vyliecene, predsa si vie vytlacat inak ten hnis, malemu je to tazko, aj s tou hygienou. vam tiez odchadzal necht?

didiana333
23. nov 2010

@jamajka31 no tiež to u nás vyzeralo brutal zle....on mal obidva nechty už dosť zahnisané,dokina povedala,že ešte vyskušame ten Betadine a ak nezaberie,tak rezať.... ☹ no ale našťastie u nás pomohlo.....

jamajka31
23. nov 2010

aha, fu, toho rezania sa teda fest bojim... no dufam ze ten betadine zaberie... je volnopredajny, nevies?
a mali ste aj oddeleny ten nechtik odspodu?

jamajka31
23. nov 2010

a este, ako dlho vam potom trvala ta liecba?

didiana333
23. nov 2010

@jamajka31 no natierala som to ,aby tam mal mastičku stále...vo dne a na noc...asi o 10 dní mal celkom krásne čisté tie nechtíky.A dávala som to fest nahrubo,vyzerá,že zabralo,lebo odvtedy sa mu to nevrátilo.

tinika
24. nov 2010

ahojte nejako nemam čas tu velmi chodit pozeram ze uz par drobcov sfuklo svoju prvu sviečku na tortičke tak vsetkym dodatočne prajem hlavne zdravičko 🙂 a radost zo zivota .) nas to čaka o dva dni 🙂)

tinika
24. nov 2010

@gabika7706 ako pozeram tvoje fotky akoby som synovca videla, značkova suprava 🙂) a plienka s jablčkom v ruke 🙂)) to je čisty on ked bol mensi .)