icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

Strana
z356
mimave
17. feb 2013

@sidluska
@bosacka baby to odrazatko je super vec, my mame first bike, da sa kupit aj u nas na slovensku, len neviem kolko tam stoji, my sme dali docela dost tu, aj nemame novy, len pouzivanyy,ale je v super stave, no to som chcela ze k tomuto first biku sa da kupit taky znizovaci kit, aby dociahli aj nizsie deti, tu sa kupit neda, tak moj manzel take vyrobil a znizil malemu bike sam. je to super, lebo sa nauci tam rovnovahu a moze ist jak sarkan rychlo. nebrzdia ho pomocne kolieska.
inak o tej sukromnej viem, ale tam nikoho nepustia zrejme medzi seba , mne dosla odpoved ze mozem kludne prispievat sem- aj ked tu nas teda asi vela nie je 😀 😀 😀 tak som to aj vzdala, aj ked rada si precitam ako sa maju deticky, ake robia pokroky, co mate ake hry oblubene, nech je aj nejaka inspiracia 😅 a tak.. sak viete 😉
my na narodky maleho akurat mame prilet domov, tak ja nemam kedy riesit oslavy nejake, tortu vybavime cez babku, aby sme mali a bude to hlavne take ze sa budeme tesit zo seba ze sa vidime 🙂 nemam ani potuchy ako by som stihla mu vybrat darcek , lebo nebude na to cas, ale potom dodatocne nieco kupim, len neviem co. aj to som myslela ze povyzvedam od vas co vy🙂
@bosacka a ako sa mas? zvladas este? uz musis mat riadne brusko ako behas za malou? 🙂 nas je taky certisko ze si to moc neviem predstavit.
inak sme uz bez plienky, zas🙂 nemal uz v roku ale potom sme sa k tomu museli vratit, lebo sme nebyvali u seba a teda musel mat plienky 🙄, tak hned ako sme odisli sme zas dali plienku prec, aj v noci uz necika, prestala som ho v noci kojit-inak ma este ocecava stale, aj cez den je suchy, tak sme kupili tu plachtu na postel taku nepremokavu 😅 a dnes ideme spat prvy raz s holou ritkou.
zuby uz mate vsetky? mne sa zda ked tak ratam, ze nam chybaju 4stolicky. musim ho este raz pozriet poriadne. aj sa chystam k zubarke ked dojdeme domov, nech mu pozrie do ust.

mimave
17. feb 2013

@sidluska, skusam kliknut na ten odkaz a ma to vyhodi na hlavnu stranku... ktore si mam pozerat co si myslela?

mimave
17. feb 2013

@sidluska, hahaha ja som taka krava🙂 uz chapem!!!! 😀

sidluska
17. feb 2013

@mimave Chvalia si first bike a ine bicykle, ze sa to detom paci a rychlo na tom jazdia. Ja to beriem tak, ze ved budu zase Vianoce a potom 3. narodeniny, nemusi mat hned vsetko. U nas je to tak, ze viac veci dostane od rodiny ako od nas. Ma dost veci na hranie, no ani ho to vzdy nebavi, tak nechcem zbytocne kupovat. Ked bude vacsi a viac vnimat darceky, potom budem vymyslat, co kupit.
Vraciate sa domov? Myslela som, ze sa stahujete na stalo.
My sme mali vyse pol roka 16 zubov, teraz pribudli dalsie 2.

bosacka
17. feb 2013

@mimave vraciate sa uz natrvalo, ci este pojdete? a mohla by si sem dat fotku, ako mate ten bike urobeny?
ja sa citim dobre, mam bezproblemove tehotenstvo (klop, klop), akurat to brucho fakt zavadzia.... vela sa valam po zemi, lebo napr. ked ju mam obut, radsej si sadnem ako cupiet 😅 a nemam pocit, ze by som za malou behala... skor sa na prechadzkach pri vselicom zastavime... a zase ona je ok, pri dome nie je uplne blizko cesta, tak ked trosku odide odo mna, je to v pohode... a pred cestou ma respekt a ine nie je nic take nebezpecne...

bez plienky sme doma, obcas mame nehodu... vonku len ked ideme na kratko, lebo v tej zime sa neda vonku cikat a ked sa aj valala v snehu, radsej som jej ju dala... ale uz len cakam kedy bude teplejsie, lebo podla mna zo uz bez plienky zvladne. na spanie este musime mat - to ma vzdy plnu, aj po poobednom spanku

zubky nam prave idu... maju mat dokopy 2 sady stoliciek, cize spolu tusim mliecnych 20 zubov. my sme mali dlhsiu pauzu a teraz vychadzaju spodne stolicky. takze uz nam budu chybat len tie 2 horne... cize rovnako ako @sidluska

mimave
18. feb 2013

@sidluska tak nam sa zisiel bike velmi, lebo malemu s to paci, doma mal motorku, tu sme nemali ako zobrat, tak tu sme uz nechceli kupovat zas motorku, naco, on je taky sikovny dost, motorka bola uz pre nho taka nudna dost, taka ta plastova obycajna vies. tak sme sa zhodli ze skusime bike a urobili sme dobre. my mu tiez nedavame na narodky nic moc, aj ked teda u nas toho moc nepodostava, len par veci aj od rodiny, nic extra. ale rozmyslam ze mu kupim nejake hasicske auto lepsie take na hranie alebo policajne , ak najdem smetiarske mozno-neviem podla toho co bude a ked sa podari ze pojdeme hned naspat aby nebol problem zas ako to zobrat.ale urcite ideme v aprili domov, to je iste. bohuzial.

mimave
18. feb 2013

@bosacka tak teda nevieme ci ideme na stalo domov alebo len na otocku, to je este otazne. vies co my mame doma takeho neposeda, stale niekde je a ja mam co robit, aj ked je uz samostatny to ano, ale az moc🙂 vsade je vylezeny, vlezeny, stale niekam uteka , vsetko musi vidiet, chytit, no mame co robit, preto si neviem moc predstavit mat popri tomto brusko, nepoznam co to je mat kludne dieta, tak sa tomu cudujem, vies 😀
som rada ze ti to prebieha bez komplikacii a co porod? ako si rodila prvy raz? s epi ci bez? ako sa chystas teraz? 🙂 ake to je vlastne ked uz vies co ta caka? 😅
my mame za sebou teraz aj noc bez plienky a normalne nechapem on sa mi naozaj nepocikal !!!! 😵 moj krasny chlapec ja som taka hrda na nho🙂

mimave
19. feb 2013

@bosacka , na tejto fotke ked pozries koleso zadne, tak tam ako drzi konstrukciu srob na kolese, nad nim je taka kovova cast a je to upevnene dalsim srobom, to je to znizene, je to cca 3cm, nieco malo cez 3. neviem ale kolko sa da ist este dolu, urcite sa da, lebo mame este blatnik celkom vysoko, len orignal kit neviem ako povoluje ist dolu.

bosacka
19. feb 2013

@mimave dakujem za fotku aj popis 🙂
vcera som si na teba spomenula, ked som musela pridat do kroku za lenkou - bola na motorke 😀 nastastie sa rozbehla a o chvilku uz brzdila a pri niecom sa zastavila, takze stacila rychla chodza a nemusela som bezat 😎
... inak stale si hovorim, ze brusko je este ok, skor to bude zaujimave s dalsim dietatkom...
mas velmi sikovneho chalana, ked sa v noci nepocikal - wau 😉
pri prvom porode som skoncila sekciou, lebo som sa neotvarala a nemali dost trpezlivosti... teraz som odhodlana rodit prirodzene - a to co najprirodzenejsie, bez zasahov, takze opat neviem, co ma caka (iba teoreticky)

este ste sa bavili o tej sukromke - kedysi som tu citala forum, ale som moc nestihala... aj som potom mala pristup do sukromky, ale nestihala som ani citat, nieto sa este zapojit (pisali tak 5 a viac stran denne). po case som zistila, ze tam uz pristup nemam. sukromku vytvorili ked zistili, ze nejaka baba ich namotala na vymysleny pribeh o predcasne narodenych dvojickach...

sidluska
20. feb 2013

My mame tiez doma neposeda, ale teraz bol vonku kludnejsi, hrozne ho bavil sneh. Stale chodil s vedierkom a lopatkou a nahrnal, vysypal, rozhadzoval. A stacilo motat sa okolo domu, bud vo dvore alebo na ceste. No a kriky, ked sme isli dovnutra.

sidluska
20. feb 2013

@bosacka Prajem ti, aby ti to vyslo co najprirodzenejsie, i ked u nas je to asi hudba neznama.

sidluska
21. feb 2013

@mimave Ked pozeram na foto tvojho dlhana, ze ste museli sedenie znizovat, tak my nedociahneme urcite ☹

mimave
21. feb 2013

@sidluska som ti to odmerala, teraz to mame presne 32cm na sedadlo.

mirka7582
4. apr 2013

Ahojte babulky davno som tu nebola ako sa mate drobčeky rastú niektore budo o chvíločku oslavovat 2ročiky

careamell
6. apr 2013

@mirka7582 Ahoj, my už sme oslávili, chvalabohu máme oslavy už za sebou... 🙂

mirka7582
8. apr 2013

@careamell aj my 😀

lypka
20. apr 2013

@bosacka gratulujem ku druhej bambuľke, prajem veľa zdravíčka a nech ťa tvoje lásky poslúchajú a robia čo najmenej starosti 🙂 😉

bosacka
21. apr 2013

@lypka dakujem 🙂

Strana
z356