icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

danka.chomka
7. sep 2011

@anabelleee Z mojej skusenost, ja sa citim teraz omnoho lepsie ked sa hybem. Vraj to okyslicuje krv a predchadza nevolnostiam. Ja hram golf 12 rokov aj teraz hravam a ked idem trebars na vikend tak tyzden potom mi je velmi znesitelne ako keby som len lezala. Samoska chapem ze ked niekto vracia kazdu chvilu na pohyb nema ani pomyslenie,ale takto ako ty si to dnes spravila je super. Ze ked citis ulavu tak si isla. Aj napr vybehnutie 4och poschodi pomaha 🙂 drzim palce nech uz jevlen lepsie

sunday1
7. sep 2011

Dobré ránko 🙂 Dnes som už cez AngelSounds krásne počula srdiečko, ani ho nebolo treba dlho hľadať. Veľmi sa teším 😵 😵 😵

kukucg
7. sep 2011

@sunday1 o vazne?? 🙂 normalne zacinam o nom uvazovat, a myslis ze aj moj maly by bol rad keby mohol pocut srdiecko sestricky, alebo braceka 😅

kukucg
7. sep 2011

@sunday1 iank som pozerala tusim ho maju v brendone tak tam ais vybehnem 😅

sunday1
7. sep 2011

@kukucg Ja som ho kupovala v Brendone v nedeľu a bol posledný, tak si najprv pre istotu zavolaj, aby si sa zbytočne neprebehla 😉

kukucg
7. sep 2011

@sunday1 ooo :( no akoze mne by to nevadilo, sak by som aspon pokukala, ale teda dufam ze ho budu mat este.... vsak mam este cas, teraz by asi este nebolo pocut, vo 8tt je skoro, nie??

maxara
7. sep 2011

Dobre ranko mamky
my s Ninkou mame dnes rande s julovciatkami, tak som po ranajkach sprasila este za hrst klukvy proti nevolnostiam (GOJI) a uz asi tri dni mi je fajn po tom, ako ich zjem, takze snad mi zmiznu tie denne nevolnosti a ostanu uz len tie ranne potvory..
Ninka spi, takze idem jej nachystat nejaku poziven a seba a vyrazameeee 🙂 velmi sa tesim, super to padne, pokecat s maminkami s rovnakymi problemami aj inom ako o plienkach 😵
Takze pekny den, vsetkym co maju dnes sona a poradne zelam pirjemne a dojimavo straveny cas a doneste len dobre spravy 😉 drzim palceky

andrejka1974
7. sep 2011

tak vcera som bola na kontrole mam aj obrazok srdiecko krasne bije som 9+3 dni tak sa tesim tiez si myslim ze to bude chlapec

strihalka
7. sep 2011

@sunday1 uz tak brzo?nebyly to zaludecni stavy????? 🙂)musi to byt super🙂)

sunday1
7. sep 2011

@kukucg To je ešte určite skoro, ešte v nedeľu sme museli veľmi dlho hľadať a bolo to také veľmi slabunké, ani som si nebola istá, že to je ono 🙂
@strihalka Určite to neboli žalúdočné stavy, hneď som si to porovnala s YouTube-om a bolo to rovnaké. Má to fungovať od 12tt, ja som teraz 10+4, takže blízko 😉 A áno, je to super pocit, ale hlavne je to úľava, lebo viem, že mimi žije, a to je po mojich bohatých skúsenostiach veľmi dôležité (myslím tá istota) 😵

anglicko79
7. sep 2011

Ahojte dnes Ta aj ja som pribrala uz 2 kila a asi vsetko do brucha som jak pavuk tak pojdem aj ja kupit tehotenske rifle....neviem co s cvicenim trochu sa boji do toho 12 tt aby vsetko bolo ok,,,,,,,Cvicite niekto?

ancovicka30
7. sep 2011

@anglicko79 ahoj, teraz necvicim, teda zacinam s jogou pre tehotne bud. tyzden, ale to je ine, ale pri prvom som cvicila (chodila do fitka) tak do polky 6teho mesiaca, tak mi to odporucal chalan co mi robil trenera, s tym ze ale som necvicila na brucho vobec a kondicne veci (bicykel) len v ramci mierneho tempa (mal to stanovene dako podla tepu, ale uz si nepamatam presne - ale viacmenej to malo znamenat moc sa nezadychat...)

anglicko79
7. sep 2011

@ancovicka30 Diky aj ja som rozmyslala nad tou jogou pre tehotne 😉 Este pockam aspon mesiac....alebo az po prvom ultrazvuku ked bude vsetko ok

beronsche
7. sep 2011

@kukucg Akurat dnes som bola na krv, tak som sa pytala, ci je uz v 9tt mozne pocut srdiecko a vraj, ze nie, ze aj 9 tyzden je priskoro...
@anglicko79 Ja chodim do prace na bicyli, asi tak 6km, ak sa to rata ako cvicenie.. 😀 Ale asi to s cvicenim netreba prehanat...

katkarv
autor
7. sep 2011

citam tu ako niektore ste uz pribrali,ja som schudla 1,5kg,sice nezvraciam ale je mi zle,jeden den lepsie,to uz sa potesim ze to prechadza a druhy den zas kvalitne zle ☹ Ale aspon viem ze fazulka rastie a ma sa dobre 🙂

sunday1
7. sep 2011

Sóda ocikaná, ani tento týždeň nepení 😀

aninka666
7. sep 2011

@beronsche ahoj, prepač že sa miešam do vašej debaty, ale ja som na konci 6tt a srdiečko sme videli aj počuli. všetko záleží od ultrazvuku lekára

darinkazv
7. sep 2011

ahojte žienky. tak ja dnes bola u dr. ešte ostávam PN, na ďalšiu kontrolu idem 21.9. čo som ale ostala vypučená, keď som sa dr. spýtala, že nech mi povie, koľký som gestačný týždeň, tak mi odvetila, že na základe toho sona 5. tt. veď ale to je aká blbosť. však bábo má 7mm a už mu bije srdiečko. v 5tt by som mala len gestačný vak a nie mimino 😲 ☹ no taká som z toho rozladená. v podstate neviem nič. neviem, v koľkom tt som, neviem, kedy bude termín pôrodu ☹

sunday1
7. sep 2011

@darinkazv Asi myslela, že vek mimi je 5 týždňov, to znamené, že si musíš prirátať ďalšie 2 týždne od menštruácie a ono to sedí 😉

nelicefo
7. sep 2011

...........................už nie som aprílovka......................

sunday1
7. sep 2011

@nelicefo Je mi to veľmi ľúto 😢

darinkazv
7. sep 2011

@nelicefo bože :( čo sa stalo? to ma hrozne hrozne mrzí :(

@sunday1 tak ja som sa jej opýtala, že je to asi myslené 5tt od oplodnenia a že by som chcela presne vedieť že koľko tt a + dní. ale ona furt len to tých 5týždňov. joj. nič mi nepovie, nič nevysvetlí :( ale sa vytiešam z fazulky našej. len nech pekne vkľude rastie.

rene82
7. sep 2011

@sunday1 co to znamena, ked ocikas sodu a nepeni?

darinkazv
7. sep 2011

@rene82 dievčatko 🙂

sunday1
7. sep 2011

@rene82 Že by to malo byť dievčatko 😵 Chlapci vraj potrebujú kyslejšie prostredie, u nich by to malo peniť, resp. šumieť. 😀

sunday1
7. sep 2011

@rene82 Len tak pre upresnenie, ide o sódu bikarbónu 😉

rene82
7. sep 2011

@darinkazv aha. tak vyskusam. inak ja sa tiez pripajam do apriloviek 2012. mala by som byt podla poslednej ms v 8tt, resp. 7+3 dni. v piatok idem prvykrat k dr. myslite, ze uz bude aj srdiecko vidno?
inak uz mam 2 rocnu tamarku

darinkazv
7. sep 2011

@rene82 tak vitaj 🙂 ja by som podľa veľkosti bábätka, čo som pátrala na nete mala byť dneska tiež už 7tt + 3. ale presne mi to dr. ešte nepovedala. tak uvidíme, či mi to vyzradí o 2 týždne 🙂 ja mám tiež dcérku. o 18 dní oslávi krásnych 5 rôčkov 🙂 naša láska. taká papulka 🙂

sunday1
7. sep 2011

@rene82 Už ho určite bude vidieť 😉

rene82
7. sep 2011

@darinkazv a kedy si mala poslednu ms? myslim prvyden poslednej. ja 17.7. podla tohto http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
a inak som si toho prezila dost, tak sa strasne bojim, aby vsetko dobre dopadlo.