Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nela258
pisala som o tom na strane 97 so saranatou..pozri
Nie, pravdepodobne tam rodit nepojdem, aj ked by som strasne rada isla. Byvame 50m od tej nemocnice. 😒
Pozri na temu - "boli ste spokojne v Kochu", tam su popisane porody a myslim, ze pozitiva vysoko prevazuju negativa..i ked ja ako velke negativum beriem, ze tam nechas min.1500€.
Ahojte buduce mamicky. Ja som prvorodicka a termin porodu by som mala mat okolo 20teho augusta. Okolnosti vsak nasvadcuju tomu, ze skoncim ako slobodna mamicka, preto by som sa chcela opytat, ci je alebo bola niektora z vas v podobnej situacii. Velmi by mi pomohla akakolvek rada.
@barbikaa Ahoj, určite to zvládneš a podľa mňa rodina ti pomôže, tak nebudeš na to až tak sama. Nemám s tým skúsenosti a viem že to je ťažšie, ale dá sa to. Treba myslieť pozitívne 🙂
Baby dnes manzel kupil AngelSounds na pocuvanie srdiecka bábätka. Je to úžasné ked počujem to malické srdiecko ako krásne bije. 🙂 Ja som z toho taka vytesena a aj manzel. 😀
chcela by som sa spytat ze ci sa aj vam objavila ciarka na brusku ... od pupka dole......... ja len ci to moze znamenat ze to bude chlapec...... alebo dievca...... 🙂
@monika1091
Mne este nie, ale pri prvom som mala tu čiaru dosť zretelnu. Má to skoro každá mamička, súvisí to so zvysenou pigmentáciou ( aj dvorce sa sfarbia, pehy mozu byť viditelnejsie..)
@koviivana a som v 14 tt a dnes pozeram a je to vidiet ... 🙂
@kalifa28 kupil to v BA v obchode Brendon v Raci. Stoji to 31 eur. Je tam garantovane, ze srdiecko je mozne zachytit od 12 tyzdna tehu, ale niekedy sa to podari aj od 9 tt. 🙂 Maju aj internetovu stranku www.brendon.sk ale nemaju e-shop. Na youtube su aj ukazky ako to pocut. Staci tam zadat AngelSounds.
dobry den damy, ako sa dnes mate? 🙂
@monika1091 mne to bolo vidiet neskor,az tak na konci,teraz este nevidno 🙂
ahojte baby,konecne doma po dvoch dnoch co som robila,ale mam doma malu 🙂
som jej urobila prazdniny a ideme do mesta....
inak posledne noci som strasne nevyspata,stale sa budim,nemozem dobre spat a priserne ma v noci bolia prsia,akonahla chvilu lezim na chrbte tak ma z vonkajsej strany straaasne bolia,ked sa postavim je to priserna bolest,v lehu to necitim ale potom a niekedy aj ked naboku spim.uz som zufala z toho.doteraz boleli len ked som ich vypustila po dni z podprdy,ale ako som kupila vacsiu tak to prestalo ale zase ma trapia v noci ☹
@vcielkamaja ahojky my sa mame dobre...tesim sa na vikend, konecne relax a nohy hore. 🙂 A co ty?
@koviivana ja mam manducu, ale dobre je ist priamo do nejakej predajne, alebo za niekym znamym kto ma nosic a vyskusat si nosic na sebe, ktory bude Tebe aj babetku najlepsie sediet. Potom sa da objednat aj cez net...
My sme skusali tiez viac druhov, kazdy sa da, ale manduca mi bola najpohodlnejsia. 😎
A este je aj dolezite od kedy chces zacat nosit, lebo vacsina nosicov je az od 5 az 6 kg, ak chces zacat aj s mensim tak je mensi vyber, alebo musis dokupit novorodenecku vlozku... 😲
@tatya 😀, som na tom podobne aj ked tretie tehotenstvo, doma mam 12 rocnu pubertiacku a zachvilku uz 2rocne zive striebro🙂
Navyse mi bolo doteraz vkuse zle a.nic mi nechuti,schudla som 8 kg zatial🙂ale uz su aj dni ked mi je fajn. Tak to pozvolna ustupuje chvalabohu🙂
Samozrejme hlavne aby boli deti zdrave,kde sa chystas rodit?
@barbikaa ahoj, vitaj medzi nami 🙂 ja nemam podobnu skusenost, ale mozem Ti povedat, ze vacsina oteckov Ti aj tak zo zaciatku nepomoze, chlapi sa boja take male babetko aj chytit (samozrejme su aj vynimky) a zo svojim dietatom sa zoznamuju tak nejako postupne a venuju sa mu az mozno okolo roku, ked uz s nim je nejaka "rec" 😀 Tak sa skus teraz netrapit a tesit sa na babo, za tych par mesiacov sa moze este vsetko zmenit a aj ked nie, to male naplni Tvoj zivot a budes stastna s nim 🙂
@monika1091 myslim ze ci sa objavi ta ciarka zavisi od toho kolko mas pigmentu, ja som "bledula" tak som ziadnu ciarku nemala 😀 ale podla pohlavia to urcite nebude 🙂

@koviivana tak to sa nestretneme :( budes tam aj rodit? pytam sa ze ci sa to tam oplati kvalita versus cena...