icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nela258
23. feb 2012

@koviivana tak to sa nestretneme :( budes tam aj rodit? pytam sa ze ci sa to tam oplati kvalita versus cena...

koviivana
23. feb 2012

@nela258
pisala som o tom na strane 97 so saranatou..pozri

Nie, pravdepodobne tam rodit nepojdem, aj ked by som strasne rada isla. Byvame 50m od tej nemocnice. 😒
Pozri na temu - "boli ste spokojne v Kochu", tam su popisane porody a myslim, ze pozitiva vysoko prevazuju negativa..i ked ja ako velke negativum beriem, ze tam nechas min.1500€.

barbikaa
23. feb 2012

Ahojte buduce mamicky. Ja som prvorodicka a termin porodu by som mala mat okolo 20teho augusta. Okolnosti vsak nasvadcuju tomu, ze skoncim ako slobodna mamicka, preto by som sa chcela opytat, ci je alebo bola niektora z vas v podobnej situacii. Velmi by mi pomohla akakolvek rada.

koviivana
23. feb 2012

@barbikaa
ahoj, vitaj! Sice s tym nemam osobne skusenosti, ale moja znama je slobodna mamicka bez partnera a hlavnou oporou je rodina. Ma to tazke, ale podstatne je, ze ma krasneho zdraveho chlapca. Prajem Ti len to najlepsie, aby si to zvladla!

barbikaa
23. feb 2012

@koviivana Dakujem ti za privitanie! No ja stale niekde dufam, ze sa to s partnerom da do poriadku. Neviem inak co budem robit, kedze som absolvetka, nezamestnana, takze nic moc...

loralo
23. feb 2012

@barbikaa silno Ti drzim palce, neboj, zvladnes to. nech ste Ty aj drobcek zdravi. Hlavu hore, bude dobre, neboj 🙂

nela258
23. feb 2012

@barbikaa vitaj 🙂 a hore hlavu, da sa to zvladnut, poznam viac takych bab... a uvidis mozno sa to zmeni a nakoniec ani nebudes slobodna mamina 🙂

nela258
23. feb 2012

@koviivana precitala som si, vidim ze mame podobny nazor na porod 🙂 liekom a oblbovakom sa chcem vyhnut ak to len najmenej pojde 🙂 a rodit budem tiez v ruzinove, tam mam aj doktora...

19vierka84
23. feb 2012

@barbikaa Ahoj, určite to zvládneš a podľa mňa rodina ti pomôže, tak nebudeš na to až tak sama. Nemám s tým skúsenosti a viem že to je ťažšie, ale dá sa to. Treba myslieť pozitívne 🙂

nessy
23. feb 2012

@loralo ja tiez v kuse sedim na zachode 🙂
aj v noci chodim,a si predstav ze budeme este castejsie na konci tehu,pomoooc,sak to mozme rovno na zachode byvat 🙂

obycko
23. feb 2012

Baby dnes manzel kupil AngelSounds na pocuvanie srdiecka bábätka. Je to úžasné ked počujem to malické srdiecko ako krásne bije. 🙂 Ja som z toho taka vytesena a aj manzel. 😀

kalifa28
23. feb 2012

@obycko to je supeer, kde to dostat? a kolko stojí?

monika1091
23. feb 2012

chcela by som sa spytat ze ci sa aj vam objavila ciarka na brusku ... od pupka dole......... ja len ci to moze znamenat ze to bude chlapec...... alebo dievca...... 🙂

koviivana
23. feb 2012

@monika1091
Mne este nie, ale pri prvom som mala tu čiaru dosť zretelnu. Má to skoro každá mamička, súvisí to so zvysenou pigmentáciou ( aj dvorce sa sfarbia, pehy mozu byť viditelnejsie..)

monika1091
23. feb 2012

@koviivana a som v 14 tt a dnes pozeram a je to vidiet ... 🙂

obycko
23. feb 2012

@kalifa28 kupil to v BA v obchode Brendon v Raci. Stoji to 31 eur. Je tam garantovane, ze srdiecko je mozne zachytit od 12 tyzdna tehu, ale niekedy sa to podari aj od 9 tt. 🙂 Maju aj internetovu stranku www.brendon.sk ale nemaju e-shop. Na youtube su aj ukazky ako to pocut. Staci tam zadat AngelSounds.

loralo
24. feb 2012

@nessy no tak to si teda neviem predstavit ze mam cikat este castejsie, ved to sa z domu nebudem moct pohnut 😀

kalifa28
24. feb 2012

@obycko dakujem, darujem mojmu mm 🙂 bude štastný 🙂

vcielkamaja
24. feb 2012

dobry den damy, ako sa dnes mate? 🙂

nessy
24. feb 2012

@monika1091 mne to bolo vidiet neskor,az tak na konci,teraz este nevidno 🙂

nessy
24. feb 2012

@koviivana no s tymi znamienkami je to pravda,mne sa porobilo dost takych vystupenych znamienok v tehu,som si to musela dat vybrat lebo mi to vadilo,este nemam vsetky von ☹

nessy
24. feb 2012

ahojte baby,konecne doma po dvoch dnoch co som robila,ale mam doma malu 🙂
som jej urobila prazdniny a ideme do mesta....
inak posledne noci som strasne nevyspata,stale sa budim,nemozem dobre spat a priserne ma v noci bolia prsia,akonahla chvilu lezim na chrbte tak ma z vonkajsej strany straaasne bolia,ked sa postavim je to priserna bolest,v lehu to necitim ale potom a niekedy aj ked naboku spim.uz som zufala z toho.doteraz boleli len ked som ich vypustila po dni z podprdy,ale ako som kupila vacsiu tak to prestalo ale zase ma trapia v noci ☹

mercymay
24. feb 2012

@vcielkamaja ahojky my sa mame dobre...tesim sa na vikend, konecne relax a nohy hore. 🙂 A co ty?

katja_
24. feb 2012

@nessy tak nech sa to zlepsi spanie aj bolesti, ja prsia ani neviem ze mam ani raz ma este neboleli...a spavam brutal dobre, pred tehu som spavala 6 hodin a dost stacilo, teraz 8-10 ked mozem...sranda ze si to s nami robi co chce to tehotenstvo

tatya
24. feb 2012

@saranata dakujem za privitanie, toto druhe tehotenstvo nestiham 'prezivat' tak ako prve, lebo mam 1 a pol rocne zive striebro, co si vyzaduje kopec mojej pozornosti 😀 ale hlavne je dolezite, aby cakanie na babetko bolo bez komplikacii 🙂

tatya
24. feb 2012

@loralo s mocenim asi podobne ako Ty, ale mne sa to v prvom tehu po 3 mesiaci zlepsilo, chodila som len 1x za noc a cez den tak normalne a viac zase az celkom na konci, mozno mesiac, ked uz bolo brusko dost velke... tak dufajme, ze to bude lepsie 😅

tatya
24. feb 2012

@koviivana ja mam manducu, ale dobre je ist priamo do nejakej predajne, alebo za niekym znamym kto ma nosic a vyskusat si nosic na sebe, ktory bude Tebe aj babetku najlepsie sediet. Potom sa da objednat aj cez net...
My sme skusali tiez viac druhov, kazdy sa da, ale manduca mi bola najpohodlnejsia. 😎
A este je aj dolezite od kedy chces zacat nosit, lebo vacsina nosicov je az od 5 az 6 kg, ak chces zacat aj s mensim tak je mensi vyber, alebo musis dokupit novorodenecku vlozku... 😲

saranata
24. feb 2012

@tatya 😀, som na tom podobne aj ked tretie tehotenstvo, doma mam 12 rocnu pubertiacku a zachvilku uz 2rocne zive striebro🙂
Navyse mi bolo doteraz vkuse zle a.nic mi nechuti,schudla som 8 kg zatial🙂ale uz su aj dni ked mi je fajn. Tak to pozvolna ustupuje chvalabohu🙂
Samozrejme hlavne aby boli deti zdrave,kde sa chystas rodit?

tatya
24. feb 2012

@barbikaa ahoj, vitaj medzi nami 🙂 ja nemam podobnu skusenost, ale mozem Ti povedat, ze vacsina oteckov Ti aj tak zo zaciatku nepomoze, chlapi sa boja take male babetko aj chytit (samozrejme su aj vynimky) a zo svojim dietatom sa zoznamuju tak nejako postupne a venuju sa mu az mozno okolo roku, ked uz s nim je nejaka "rec" 😀 Tak sa skus teraz netrapit a tesit sa na babo, za tych par mesiacov sa moze este vsetko zmenit a aj ked nie, to male naplni Tvoj zivot a budes stastna s nim 🙂

tatya
24. feb 2012

@monika1091 myslim ze ci sa objavi ta ciarka zavisi od toho kolko mas pigmentu, ja som "bledula" tak som ziadnu ciarku nemala 😀 ale podla pohlavia to urcite nebude 🙂