icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
29. feb 2012

@nela258 teraz vykuknu už bruška a po 16tt to ide rýchlo🙂

katja_
29. feb 2012

mne uz tiez nejak yvykuka ale sa mi zda ze do bokov mui ide viac ako do spica, to sa hovori ze bude dievcatko

saranata
29. feb 2012

Baby ktorá planujete rodit na Antolskej??

bonninka
29. feb 2012

@bobi3 s tou sedačkou je to pravda, že to není v normální autosedačce pro miminko dobré, na druhou stranu bych řekla, že není ani rozumné s novorozencem kamkoli daleko cestovat, takže mám k tomu v poloze ležmo 2 x ALE - poprvé v poloze na zádech můžeš mít problém s grckáním (reflux má velmi mnoho novorozenců), to je potom normální autosedačka v sedě určitě užitečnější - a podruhé je to stejně celou cestu jedna poloha na zádech a pokud bude trpět s prdíkama (což má taky hoodně novorozenců), tak je i pár hodin opravdu hodně ☹ takže i nad tím uvažujte 🙂 Neber to jako, že dělám moudrou, jen ti chci říct, co tě může potkat a že není zlato co se třpytí 🙂 já už mám prošlejch tolik kočárků,,,, tak ti můžu říct, že téměř u každého existuje nějaké ocenění pro ten nebo jiný kočárek, to by jinak nic neprodali 🙂

bonninka
29. feb 2012

@saranata já plánuju, po mé první zkušenosti Ružinov už nevermore a bez zasmluvněného lékaře už vůbec ne ☹ můj gyndoš mi řekl, že má na Antolské známého na doktora (Oravec) a že mě pak k němu před porodem doporučí, tak uvidíme jak to dopadne. Ještě jsem si teda nezjišťovala jak vypadá a jeký je. Jen můj gynekolog mi řekl, že se mu může volat ve dne v noci 🙂

saranata
29. feb 2012

@bonninka hej ja som chodila k Oravcovi, je velmi dosledný a príjemný lekár, ja som principiálne proti zazmluvnovaniu, pýtal sa ma viac krát či ho nechcem , ale som proti , rodila som tam už dva krát a nemala som problem s nikým .
a ani komplet s tou nemocnicou, rodili mi zname na Kramaroch -tá nemocnica vo mne vzbudzuje odpor, Ružinov čo počuvam tak hnus takze jednoznačne antolská
navyše dieta mi nechali hned po porode a mali sme ju s muzom aj na sale spolu , EPI nevnucuju proti voli, atd

bobi3
29. feb 2012

@saranata ja sa tiež ešte zmestím, no tlačia, nie je to pohodlné... lepšie mi je už v tehotenských 😉 A akurát včera som si objednala nejaké šatičky z tehotenskej módy 😉

@nela258 my tento http://www.babatkosk.sk/files/PegPerego_Navetta... ale vraj sa to dá ešte zmeniť, mne sa páčil aj ružový, keby bolo dievčatko, ale ťažšie by sa potom predával... hej, a to je fajn, že ti ho držia až do pôrodu 😉

saranata
29. feb 2012

@bobi3 ja som tiez už poobjednávala 🙂a najradšej teraz nosím legíny🙂

katja_
29. feb 2012

@saranata ,bobi3 - presne leginy a volnejsie tricka, aj nejake take saty volnejsie kratsie k leginam sup a je to....
V lete budeme asi fucat - jun, jul...ako take gulicky sa budeme gulat 😀

bobi3
29. feb 2012

@saranata ja by som chcela rodiť na ANtolskej 😉 mne robil Oravec laparoskopiu s Petrenkom

@bonninka tá vanička má práve tú výhodu, že má zo spodu vyklápacie operadlo http://media.babaszoba.hu/csevego/2/9/10965592_... práve kvôli tomu refluxu a grckaniu 😉 a samozrejme nebudem s malým chodiť hore dole len tak, ja tu nemám ani jednu babku, takže určite k rodičom pôjdem a už len kvôlijednému razu by som to riešila tak... pre bábo všetko 😉

bobi3
29. feb 2012

@saranata @katja_ presne, legíny som si tiež objednala 😅 aj sukničku na leto a nejaké pančucháče
😉

bobi3
29. feb 2012

@bonninka mne Oravec robil laparku 😅 ale vraj je tam dobrá doktorka Malová, ona aj rodí. Nepoznáte niekto? Takže sa stretneme všetky na Antolskej??? 😅

bonninka
29. feb 2012

@bobi3 a jak se ti ten Oravec pozdával? Jak je asi tak starej prosím tě?

bobi3
29. feb 2012

@katja_ už nech je to leto a sú z nás guličky!!! 😅

bobi3
29. feb 2012

@bonninka taký skôr mladší ako starší, tipujem 40... ale bolo to v roku 2009, takže si ho už moc vybaviť neviem. No ja na neho moc dobré spomienky nemám, po operácii bol síce v pohode, aj za m nou prišiel a povedal výsledok, ale pri vstupnom vyšetrení mi povedal, že ja prirodzene nikdy neotehotniem 🙄

saranata
29. feb 2012

@bonninka ja som k nemu chodila pred dvoma rokmi a povedala by som tak 55 , taký sympoš , a fakt je príjemný

bonninka
29. feb 2012

@bobi3 no, tak to je dost blbé slyšet ☹ tak aspoň vidíš, že ne vždy mají doktoři pravdu 🙂 a jako doktor byl v pořádku, neměla jsi po té laparoskopii problémy? I toto je totiž důležité, protože já po první sekci měla problém za problémem a popravdě řečeno potřebuju doktora, kterej tu operaci neodflákne 🙂

saranata
29. feb 2012

@bobi3 tak mladý zase nie je , aj ked vyzerá dobre , rátam ze je 50 tnik už určite do 55

saranata
29. feb 2012

@bonninka tak ja som s ním nemala len jedno stretnutie ale chodila som pred porodom k nemu do poradne, aj v den porodu som bola u neho, a posobí dobre, ani v najmenšom som nemala z neho zlý pocit, potom aj na vizitách bol ok

bonninka
29. feb 2012

@saranata tak jsem ráda, že se zdá aspoň příjemnej - já jsem taky principialně proti zasmluvňování a placení, ale bohužel jsem z těch případů, kdy to nešlo dobře od začátku a po porodu totální katastrofa a bylo to fakt znát ☹ a můj gynekolog mi při kontrole po šestinedělí řekl, že mi šlo beze srandy o život a že to silně odflákli a měla bych je žalovat,...Takže kvůli tomu, dost jsem si vytrpěla - nechci se nijak litovat, ale prostě to už nechci nechat náhodě. A jinak Kramáre se mi taky dost hnusí, připadá mi to tam nějaké takové afektované a je to na dojíždění pro manžílka i dost z ruky ☹ takže Antolská to pro nás taky jistí 🙂

bobi3
29. feb 2012

@bonninka nie, po laparoskopii bolo všetko ok, aj jazvičky mám zanedbateľné, v tomto som s ním bola spokojná, no moja prvá návšteva u neho bola dosť smutná 😢

@saranata tak to som zle odhadla 😅 no ako človek bol celkom príjemný
a on aj rodí?

saranata
29. feb 2012

@bobi3 hej on je aj porodník, ked som isla rodit tak bol dole v poradni, nemal sluzbu hore v porodnici ale mala som super lekárku pri porode- MUdr Greksovú, sice mladšia ale fantastický prístup ku mne aj k manzelovi a velmi dosledná bola.

bonninka
29. feb 2012

@bobi3 podle mě rodí, když mi řekl gynekolog, že je to jeho známej a že mě k němu před porodem pošle.

miskachrumka
29. feb 2012

ahojte
ako trávite dnešný deň?
ja som robila tortu na poobednejšie osvieženie smotanovo jahodovo-banánovú 😵
o hodinu ideme po tortu Dávidkovuk zajtrajším 3-narodkám bože už je velký chlap ____torta bude Mc Queen som zvedava aká bude či bude podla predstáv 🙂
malý bude hádam zajtra nadšený 🙂 🙂 🙂 hodím fotky 😵
rozmýšlame kde ju ukryť kedže malý rád chodí do chladničky asi ju necháme v kufri 😒 auta !do zajtra !
ináč tu máme krásne počasie len dosť fúka 😒
pekný den baby

saranata
29. feb 2012

@bonninka
@bobi3
na Antolskej lekári ktorí maju sluzbu na poliklinike , teda svoje ambulancie na predporodnu poradnu su všetci aj porodnici.

doory
29. feb 2012

@miskachrumka asi bi som ju obalila alobalom a dala skor do chladnicky...v aute by mohla za noc napachnut.. napr. vyparom z auta a pod. Necháp to prosím v zlom..len mi to tak logicky vyplinule.Tiez som piekla apeciem torty,ale uz teraz menej,ked mam tolko deti a toto by soma kocukrarka neradila.. najma ked to je pre dieta. Skus pouvazovat skor nad tym maskovanim v chladnicke.. pripadne nenapadne odlaka dieta dnes ked pojde ku chladnicke 😉

bobi3
29. feb 2012

@saranata
@bonninka
a kedy sa vlastne ide prvýkrát o nemocnice dohodnúť pôrod? alebo ako to je? prepáčte, som prvorodička 😔 🙂

cicimon
29. feb 2012

@bobi3 do porodnice na poradnu sa ide az od 36tt 🙂 a porod sa nemusi dohadovat, proste ked budes rodit pojdes do porodky, pokial nechces zazmluvnovat porodnika alebo epi tak nic dohadovat nemusis

saranata
29. feb 2012

@bobi3 posledný mesiac pred termínom už chodíš do nemocnice ktoru si vyberieš, a tam chodíš raz za týžden do poradne az do porodu
dohadovat nič nemusíš

bonninka
29. feb 2012

@miskachrumka ahojky, v kufru bych ji nenechávala, na to je už hodně teplo a jak vám tam zasvítí sluníčko, tak bude ještě víc ☹ já jsem dělala mcqueena nedávno na objednávku sousedům a takto se mi povedl 🙂