Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
mne uz tiez nejak yvykuka ale sa mi zda ze do bokov mui ide viac ako do spica, to sa hovori ze bude dievcatko
Baby ktorá planujete rodit na Antolskej??
@bobi3 s tou sedačkou je to pravda, že to není v normální autosedačce pro miminko dobré, na druhou stranu bych řekla, že není ani rozumné s novorozencem kamkoli daleko cestovat, takže mám k tomu v poloze ležmo 2 x ALE - poprvé v poloze na zádech můžeš mít problém s grckáním (reflux má velmi mnoho novorozenců), to je potom normální autosedačka v sedě určitě užitečnější - a podruhé je to stejně celou cestu jedna poloha na zádech a pokud bude trpět s prdíkama (což má taky hoodně novorozenců), tak je i pár hodin opravdu hodně ☹ takže i nad tím uvažujte 🙂 Neber to jako, že dělám moudrou, jen ti chci říct, co tě může potkat a že není zlato co se třpytí 🙂 já už mám prošlejch tolik kočárků,,,, tak ti můžu říct, že téměř u každého existuje nějaké ocenění pro ten nebo jiný kočárek, to by jinak nic neprodali 🙂
@saranata já plánuju, po mé první zkušenosti Ružinov už nevermore a bez zasmluvněného lékaře už vůbec ne ☹ můj gyndoš mi řekl, že má na Antolské známého na doktora (Oravec) a že mě pak k němu před porodem doporučí, tak uvidíme jak to dopadne. Ještě jsem si teda nezjišťovala jak vypadá a jeký je. Jen můj gynekolog mi řekl, že se mu může volat ve dne v noci 🙂
@bonninka hej ja som chodila k Oravcovi, je velmi dosledný a príjemný lekár, ja som principiálne proti zazmluvnovaniu, pýtal sa ma viac krát či ho nechcem , ale som proti , rodila som tam už dva krát a nemala som problem s nikým .
a ani komplet s tou nemocnicou, rodili mi zname na Kramaroch -tá nemocnica vo mne vzbudzuje odpor, Ružinov čo počuvam tak hnus takze jednoznačne antolská
navyše dieta mi nechali hned po porode a mali sme ju s muzom aj na sale spolu , EPI nevnucuju proti voli, atd
@saranata ja sa tiež ešte zmestím, no tlačia, nie je to pohodlné... lepšie mi je už v tehotenských 😉 A akurát včera som si objednala nejaké šatičky z tehotenskej módy 😉
@nela258 my tento http://www.babatkosk.sk/files/PegPerego_Navetta... ale vraj sa to dá ešte zmeniť, mne sa páčil aj ružový, keby bolo dievčatko, ale ťažšie by sa potom predával... hej, a to je fajn, že ti ho držia až do pôrodu 😉
@saranata ja by som chcela rodiť na ANtolskej 😉 mne robil Oravec laparoskopiu s Petrenkom
@bonninka tá vanička má práve tú výhodu, že má zo spodu vyklápacie operadlo http://media.babaszoba.hu/csevego/2/9/10965592_... práve kvôli tomu refluxu a grckaniu 😉 a samozrejme nebudem s malým chodiť hore dole len tak, ja tu nemám ani jednu babku, takže určite k rodičom pôjdem a už len kvôlijednému razu by som to riešila tak... pre bábo všetko 😉
@bonninka taký skôr mladší ako starší, tipujem 40... ale bolo to v roku 2009, takže si ho už moc vybaviť neviem. No ja na neho moc dobré spomienky nemám, po operácii bol síce v pohode, aj za m nou prišiel a povedal výsledok, ale pri vstupnom vyšetrení mi povedal, že ja prirodzene nikdy neotehotniem 🙄
@bobi3 no, tak to je dost blbé slyšet ☹ tak aspoň vidíš, že ne vždy mají doktoři pravdu 🙂 a jako doktor byl v pořádku, neměla jsi po té laparoskopii problémy? I toto je totiž důležité, protože já po první sekci měla problém za problémem a popravdě řečeno potřebuju doktora, kterej tu operaci neodflákne 🙂
@saranata tak jsem ráda, že se zdá aspoň příjemnej - já jsem taky principialně proti zasmluvňování a placení, ale bohužel jsem z těch případů, kdy to nešlo dobře od začátku a po porodu totální katastrofa a bylo to fakt znát ☹ a můj gynekolog mi při kontrole po šestinedělí řekl, že mi šlo beze srandy o život a že to silně odflákli a měla bych je žalovat,...Takže kvůli tomu, dost jsem si vytrpěla - nechci se nijak litovat, ale prostě to už nechci nechat náhodě. A jinak Kramáre se mi taky dost hnusí, připadá mi to tam nějaké takové afektované a je to na dojíždění pro manžílka i dost z ruky ☹ takže Antolská to pro nás taky jistí 🙂
ahojte
ako trávite dnešný deň?
ja som robila tortu na poobednejšie osvieženie smotanovo jahodovo-banánovú 😵
o hodinu ideme po tortu Dávidkovuk zajtrajším 3-narodkám bože už je velký chlap ____torta bude Mc Queen som zvedava aká bude či bude podla predstáv 🙂
malý bude hádam zajtra nadšený 🙂 🙂 🙂 hodím fotky 😵
rozmýšlame kde ju ukryť kedže malý rád chodí do chladničky asi ju necháme v kufri 😒 auta !do zajtra !
ináč tu máme krásne počasie len dosť fúka 😒
pekný den baby
@miskachrumka asi bi som ju obalila alobalom a dala skor do chladnicky...v aute by mohla za noc napachnut.. napr. vyparom z auta a pod. Necháp to prosím v zlom..len mi to tak logicky vyplinule.Tiez som piekla apeciem torty,ale uz teraz menej,ked mam tolko deti a toto by soma kocukrarka neradila.. najma ked to je pre dieta. Skus pouvazovat skor nad tym maskovanim v chladnicke.. pripadne nenapadne odlaka dieta dnes ked pojde ku chladnicke 😉
@miskachrumka ahojky, v kufru bych ji nenechávala, na to je už hodně teplo a jak vám tam zasvítí sluníčko, tak bude ještě víc ☹ já jsem dělala mcqueena nedávno na objednávku sousedům a takto se mi povedl 🙂

@nela258 teraz vykuknu už bruška a po 16tt to ide rýchlo🙂