icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

loralo
29. feb 2012

@cicimon ehm, co je to otocna sportova cast a spojenie? 🙂)

cicimon
29. feb 2012

@bobi3 a co planujes cvicit?
ja som v prvom tehu chodila tiez do miracle na predporodne cvicenia - pripravu, nebolo to zle, ale pri porode som uplne zabudla ako trebalo dychat 🙂)) ale zas tam vsetko povedia

loralo
29. feb 2012

jaaaaaj otocna cast, uz chapem, aby mohlo byt ditko aj v smere jazdy, vsak? 🙂)

cicimon
29. feb 2012

@loralo no ze dieta moze sediet v smere aj protismere jazdy

nessy
29. feb 2012

ja mam pre upresnenie jane slalom pro,ma rucnu brzdu a chodi v podstate sam,velmi lahunko a ma nafukovacie kolesa pre horsi teren,siroku vanicku,sietku proti hmyzu,penovu pohodlnu rucku polohovatelnu,aj nohy sa daju polohovat na sportovoma vanicka ma priputanie do auta na prevoz.otocne kolesa,ktore sa daju zafixovat aby sa netocili,odnimatelne madlo

saranata
29. feb 2012

@nessy jane su super kočíky, aj som ho zvazovala ale nakoniec vyhral concord🙂

nessy
29. feb 2012

@saranata ja uz iny nechcem,nechala som si ho aj na druhe 🙂
a sportak mam abc designe a tiez som spokojna 🙂 len je fialkovy,ale tak ked to bude chlapec hadam sa na mna nenahneva ked bude v takom 🙂

miskachrumka
29. feb 2012

@tamara2307 no ohováranie to nieje určite len sa vytešujeme 🙂 je to krásne a rovnaké ako pri krpcovi len vtedy som pocitovala až v 🙂 20tt ale aj kamoška je presne v tom isto tt a pocituje pohyby tak treti den a má 4 ročneho syna :o)

saranata
29. feb 2012

@nessy ja som mala peg perego teraz trojkombinaciu,ale predala som ju ,a kupila som len sportovy kocik tiez peg perego,teraz chcem concord fusion,je super vo vsetkych smeroch a velmi sa mi paci,bola som uz v Brendone ho pozriet aj vyskusat🙂

Myslim ze.fialova by nemala vadit aj pre chlapca🙂

miskachrumka
29. feb 2012

Vidím že kecáte zas o kočíkoch 😉
mna aj to na istú dobu prešlo 🙂
ináč akurát ládujem kyslu kapustu je taka skvelá a fajne kyslá asi mi ani do segedínskeho gulášu neostane 😅 😅 😅

bobi3
29. feb 2012

@cicimon yogalates pre tehuľky 🙂

nela258
29. feb 2012

@bobi3 ja chcem ten riflovy 🙂 sa mi paci najviac, i ked hnedy je tiez fajn, len nechcem s kombinaciou s bledym... hlavne sportovy ked uz to dieta bude urcite nieco jest aj v nom 🙂

cicimon
29. feb 2012

@bobi3 a uz si sa prihlasila? ja som tiez rozmyslala len ked vsetko zacina skoro

xtinakc
1. mar 2012

Baby je tu niektora z vas s inym rh faktorom ako vas partner? Neviete ako to prebieha potom pri porode?

saranata
1. mar 2012

@xtinakc ahoj ja mám A rh negative a muž má B rh pozitive, myslíš tento prípad kedy dochádza k inkompatibilite Rh faktoru ?

kalifa28
1. mar 2012

my máme doma už dva týždne BRIO Go, zatial vozím v športovej časti dcerku, je malinká, v pohode sa v nom i vyspí a teším sa, kde ho premením na hlboký, je to super kočík, najlepší aký som kedy mala a to sme ich vystriedali požehnane 🙂

loralo
1. mar 2012

@saranata my mame tiez tento pripad

loralo
1. mar 2012

Krasny den vsetkym zelam 🙂

mercymay
1. mar 2012

@loralo krasny den aj tebe...

saranata
1. mar 2012

@loralo krásny den aj tebe🙂

ak ide o prve tehotenstvo a teda prve dieta tak tam problem nie je, problem nastáva pri druhom tehu ak toto dieta ktoré teraz čakáš bude mat krv po otcovi a teda rh pozitive, pri porode sa krv dostane do tvojho obehu a vytvoria sa protilátky, ktoré pri druhom tehu mozu napadat krvne bunky tvojho dalšieho dietata,.
ak budeš mat dieta s rh pozitive tak ti po pordode do 72 hodín pichnu Rhegu aby sa tomu zabranilo pri dalsom tehotenstve.
ja mám zatial obe deti s rh negative tak sme problem nemali , aj ked pri druhej mi vybehli nejaké protilátky a chodila som na hematologiu druhu polovicu tehu, ale neboli to protilatky ktoré by sposobovali poškodenia plodu , tak uvidíme ako to bude teraz, prve odbery boli dobre bez protilátok , robia sa tri krát za tehotenstvo.

loralo
1. mar 2012

@saranata dakujem za vysvetlenie

xtinakc
1. mar 2012

@saranta hej presne to som mala namysli dik za vysvetlenie. A rodila si normalne nemuselq si mat kvoli tomu cisarsky?

saranata
1. mar 2012

@xtinakc nie v týchto prípadoch nie je indikácia na sekciu, vobec sa toto nerieši v tejto suvislosti,
testy ako som písala sa robia 3x za tehu ale pri prvom dietati sa to len sleduje a potom ak je babatko rh pozitívne tak ti automaticky dnes už pichnu po porode rhegu aby zabranili problemom pri dalšom porode, to zničí protilátky a potom znova nič nehrozí.
ráta sa do toho však aj potrat alebo interupcia, takze pri prvom dietati to platí ak ide o prve tehotenstvo vobec, ale dokonca aj pri aborte a Interupcii sa sleduje rh faktor plodu tak by to zena mala vediet a teda aj jej lekár.

ide o tvoje prve tehu? ak áno tak naozaj len tieto testy navyše ti urobia to je cele, a po porode sa informuj na krvnu skupinu dietata a spýtaj sa či ti bude alebo bola podana rhega , mala by sa pichnut do 72 hodín po porode, v prípade ze dieta má iný faktor ako ty a teda rh pozitiv, lebo už som počula o prípadoch kedy ju zene zabudli pichnut 😒
ale nemusíš sa bát tieto veci su udávane v teh.knižke takze by to nemal nikto prehliadnut ale spýtat sa mozeš pre istotu , ja som sa pýtala pri kazdom porode hned na krvnu skupinu a faktor aby som mala istotu
kedze obe deti maju krv aj faktor po mne tak nebol a nie je ziadny problem

xtinakc
1. mar 2012

@saranata hej ide o moje prve tehotenstvo.. viem ze mi doktorka spominala ze mi este aj teraz budu pichat nejake protilatky... No poviem radsej manzelovi nech sa pyta bo da bojim ze ja budem mimo po porode 🙂

slnieckko
1. mar 2012

po dlhsej dobe sa ozyvam, ze cakame chlapceka 😵 😵 juj tak sa tesiiim 😀

bobi3
1. mar 2012

@nela258 hej, hej, ten riflový sa aj nám páčil, veď to sa dá ešte stále zmeniť, uvidíme 😉

@cicimon hej, začať by som mala 7.3.... no musím tam ešte skočiť sa na to mrknúť

bobi3
1. mar 2012

@slnieckko no teda, už bolo vidieť? tak blahoželám 🙂

saranata
1. mar 2012

@xtinakc teraz ti budu len brat krv na zistenie protilátok, len keby bol problem sa to dalej rieši, čo pri prvom naozaj nebýva , nemaj strach
a po porode máš čas 72 hodín sa spýtat, ale neboj oni to sleduju v tehu knižke 🙂 🙂 🙂

loralo
1. mar 2012

@slnieckko uz to viete? paraaaaaaaaaaaada 🙂 a co ste chceli viac? ci vam to bolo jedno?

slnieckko
1. mar 2012

@loralo @bobi3 no bolo vidno, na 95% chlapec myslim ze to staci na potvrdenie, na 100% povie az v 21tt 🙂 ja som chcela chlapca, muzovi to bolo v podstate jedno ale ako sa vyjadroval este predtym tak chcel radsej babu... vyhrala som 😀