Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
jaaaaaj otocna cast, uz chapem, aby mohlo byt ditko aj v smere jazdy, vsak? 🙂)
ja mam pre upresnenie jane slalom pro,ma rucnu brzdu a chodi v podstate sam,velmi lahunko a ma nafukovacie kolesa pre horsi teren,siroku vanicku,sietku proti hmyzu,penovu pohodlnu rucku polohovatelnu,aj nohy sa daju polohovat na sportovoma vanicka ma priputanie do auta na prevoz.otocne kolesa,ktore sa daju zafixovat aby sa netocili,odnimatelne madlo
@tamara2307 no ohováranie to nieje určite len sa vytešujeme 🙂 je to krásne a rovnaké ako pri krpcovi len vtedy som pocitovala až v 🙂 20tt ale aj kamoška je presne v tom isto tt a pocituje pohyby tak treti den a má 4 ročneho syna :o)
@nessy ja som mala peg perego teraz trojkombinaciu,ale predala som ju ,a kupila som len sportovy kocik tiez peg perego,teraz chcem concord fusion,je super vo vsetkych smeroch a velmi sa mi paci,bola som uz v Brendone ho pozriet aj vyskusat🙂
Myslim ze.fialova by nemala vadit aj pre chlapca🙂
Vidím že kecáte zas o kočíkoch 😉
mna aj to na istú dobu prešlo 🙂
ináč akurát ládujem kyslu kapustu je taka skvelá a fajne kyslá asi mi ani do segedínskeho gulášu neostane 😅 😅 😅
Baby je tu niektora z vas s inym rh faktorom ako vas partner? Neviete ako to prebieha potom pri porode?
my máme doma už dva týždne BRIO Go, zatial vozím v športovej časti dcerku, je malinká, v pohode sa v nom i vyspí a teším sa, kde ho premením na hlboký, je to super kočík, najlepší aký som kedy mala a to sme ich vystriedali požehnane 🙂
Krasny den vsetkym zelam 🙂
@loralo krásny den aj tebe🙂
ak ide o prve tehotenstvo a teda prve dieta tak tam problem nie je, problem nastáva pri druhom tehu ak toto dieta ktoré teraz čakáš bude mat krv po otcovi a teda rh pozitive, pri porode sa krv dostane do tvojho obehu a vytvoria sa protilátky, ktoré pri druhom tehu mozu napadat krvne bunky tvojho dalšieho dietata,.
ak budeš mat dieta s rh pozitive tak ti po pordode do 72 hodín pichnu Rhegu aby sa tomu zabranilo pri dalsom tehotenstve.
ja mám zatial obe deti s rh negative tak sme problem nemali , aj ked pri druhej mi vybehli nejaké protilátky a chodila som na hematologiu druhu polovicu tehu, ale neboli to protilatky ktoré by sposobovali poškodenia plodu , tak uvidíme ako to bude teraz, prve odbery boli dobre bez protilátok , robia sa tri krát za tehotenstvo.
@xtinakc nie v týchto prípadoch nie je indikácia na sekciu, vobec sa toto nerieši v tejto suvislosti,
testy ako som písala sa robia 3x za tehu ale pri prvom dietati sa to len sleduje a potom ak je babatko rh pozitívne tak ti automaticky dnes už pichnu po porode rhegu aby zabranili problemom pri dalšom porode, to zničí protilátky a potom znova nič nehrozí.
ráta sa do toho však aj potrat alebo interupcia, takze pri prvom dietati to platí ak ide o prve tehotenstvo vobec, ale dokonca aj pri aborte a Interupcii sa sleduje rh faktor plodu tak by to zena mala vediet a teda aj jej lekár.
ide o tvoje prve tehu? ak áno tak naozaj len tieto testy navyše ti urobia to je cele, a po porode sa informuj na krvnu skupinu dietata a spýtaj sa či ti bude alebo bola podana rhega , mala by sa pichnut do 72 hodín po porode, v prípade ze dieta má iný faktor ako ty a teda rh pozitiv, lebo už som počula o prípadoch kedy ju zene zabudli pichnut 😒
ale nemusíš sa bát tieto veci su udávane v teh.knižke takze by to nemal nikto prehliadnut ale spýtat sa mozeš pre istotu , ja som sa pýtala pri kazdom porode hned na krvnu skupinu a faktor aby som mala istotu
kedze obe deti maju krv aj faktor po mne tak nebol a nie je ziadny problem
po dlhsej dobe sa ozyvam, ze cakame chlapceka 😵 😵 juj tak sa tesiiim 😀

@cicimon ehm, co je to otocna sportova cast a spojenie? 🙂)