Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Vidím že píšete o menách tak ja si pri nášom oslávencovi hned vedela ak bude baba bude Laura a ak chlapcek co aj je bude Davidko a ked som ho prvý krát videla som vedela že mu to meno aj pasuje 🙂 🙂
a teraz by sme chceli Denisa alebo tiež Damiána a pre dievča ostáva Laura a pribudla Dianka 🙂
@miskachrumka malemu oslavencovi zelam vsetko najlepsie 🙂
Laura sa aj mne velmi paci
@loralo dakujeme pekne 😉
tak ja mam momentalne horko tazko vybrate matus,šimon alebo damien a dievcenske timea ale stary mi vsetky chlapcenske ofrfle a ked sa ho spatm na jeho vyber tak zapoti nejaku kravinu typu dezider a tak 😒
@loralo a čo tak Efrám :DDDD alebo Zolomaj 😅 😅
@miskachrumka k tymto si kde prisla? to aj take su? 😀
no baby mate pravdu tie su uuuplne naj 😀 😀
ja som mu uz povedala ze ked ma nastve tak si sama poviem pri porode meno a nebudem sa ho pytat,ved aj tak si to odtrpim ja 😀
@miskachrumka , ešte môže byť Koloman alebo Bonifác 😀 😀 😀
tak Buňa vedie 😀
no ak sa ma niekto opyta, ci uz mame vybrate meno, tak mu s uplnou vaznostou poviem: BUŇA
urcite sa uz viac vypytovat nebudu 😀
no baby ja som minule cakala v cakarni u doktorky a zapocula som rozhovor o menach jednej nasej mensiny a ta tam zapotila ze SERHEZAD! bo chcela mat dievcatko SERHEZADU ale bohuzial caka chlapca... no uz aj Seherezada sa dockala novelizacii svojho mena :D
Beriem aj ja Buňuuuu jednoznacne je to super meno. 🙂))) Svokru asi porazi. :D
Tak naše menšina je vůbec uniikát při výběru jména pro potomky 🙂 Moje svokra dělá na záchrance v Brezně a říká, že když jezdí k porodům, tak dávají jména vždycky podle toho, jaká frčí momentálně v TV telenovela 😎
@nessy podobne sme riesili kocik aj my 🙂 ja som sice najskor asi tri dni brazdila internet, ale rozhodla som sa, ze si chcem nejake ohmatat, aby som vedela, co mi sadne do ruky - a presne ten moj bol uplne prvy v prvom obchode, vsetky dalsie uz nemali sancu 😀 a bol to zeleny Cam stvorkolka, ako pisala saranata. Mala je v sportovej casti este teraz a vo vanicke vydrzala skoro 8 mesiacov, takze je dost velka. Takze aj to uz mam vyriesene a nemusim kupovat 😎
môj strýko orbil starostu v jednej obci a tam na zozname obyvateľov bol aj Winetou 😀 samozrejme róm...
@loralo ja podobne ako cicimon - my mame take tvrde gumene kolieska, ale lepsie by asi boli velke nafukovacie kolesa, otocne vpredu s moznostou zaaretovat, velka vanicka, odpruzene, rucka polohovatelna, otocna sportova cast, spojene (nie golfova) rucka a super je, ked na jeden podvozok mozes nalozit vajicko, vanicku aj sportovu cast ako mame my - Cam mb x6
mne sa vždy páčilo Heidi, aj manželovi, len zasa tie meniny 😠 potom sme rozmýšľali, že dáme slovenský variant tohto mena, aby to bolo jednoduchšie, t.j. Adelka, lenže Adelku dala akurát sestra minulý rok a tak by boli dve... takže dilema 😒
baby, ja som prave volala so sestrickou lebo sme vcera akosi zabudli dohodnut presny termin dalsej navstevy. no a dalsia teda navsteva bude o mesiac, co budem v 20tt a ona povedala ze bez sona. A nerobi sa nahodou v 20tt tiez nejake dolezite vysetrenie, kde by malo byt aj sono? Vam robili utz v 20tt?
no tak ja tomu potom nerozumiem. este som sa jej spytala, ze Este by mal byt morfologicky ultrazvuk nie? a ona ze nie, vy mate uz vsetko. mozno si neuvedomila ze to budem v 20tt

@xtinakc
@zdeni1302 není mít z čeho strach, vůbec se nad Rh faktorem nepozastavujte - moderní medicína už to má vyřešené. Já jsem také Rh negativ a manžel pozitiv, první syn je také pozitivní tak jsem teď opět sledovaná. Ale v poradně vám krev průběžně kontrolujou a po porodu naprosto automaticky zjišťují krevní skupinu novorozence a případně píchají protilátky. Vy na to vůbec nemusíte myslet a dělat si starosti 😎
A na hloupé kecy ohledně laktační psychozy se už vůbec vykašlete, abyste něco provedli dítěti, to už musíte mít nějaký předpoklad (psychickou nemoc) - to je jenom mediálně nafouknutá bublina u pár případů, kdy to nějaká maminka udělá. Novorozeně je stresující jen proto, že je to pro každou novou maminku nová situace a sem tam má pocit, že si neví rady, ale rozhodně vás nenapadne něco takového jako ublížit miminku, spíš budete mít vzteky samy na sebe, že něco nevíte nebo nezvládáte, ale to je všechno normální 😎