Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@janqa24 Ja viem ze sa aj tu rodia zdrve deticky ale ja som si pred pol rokom presla potratom a asi to na mne zanechalo nasledky...mam dost strach ci sa vsetko dobre vyvija a prve sono v 12-14tt mi pride velmi neskoro a hlavne po takej skusenosti ako je potrat...Fakt vam baby zavidim ze ste na svk a mozete ist na sono kedy len chcete...Ja musim teraz vymysliet ako si udrzat chladnu hlavu a nestresovat sa...viem ze babu to skodi a to ja nechcem....asi zacnem behat po obchodoch a obkukavat vecicky a kociariky a taak 😀
@chirabell Na svk by som mohla prist na par dni ale mam strach aj letiet a zase minut nejakych 300libier len pre par dni mi pride vela..radsej to necham na kociarik 😉 A hovorim si ze ked sa nieco ma stat tak mi ten utz nepomoze a stane sa to aj bez neho tu v uk..asi mi nezostava nic ine len vydrzat a snazit sa byt kludna...dnes idem prvy krat do prace tak uvidim ako sa budem citit...snad bude ok a aspon nebudem sediet doma a premyslat ci je vsetko ok...A ty ako? Nejake nove priznaky, bolesti? drzkaj sa! 😉
@adina7 jasne, ze ked sa ma nieco zle stat, stane sa aj bez utz...ja som tomu utz rada len kvoli potvrdeniu ze to je v maternici a nie mimo, lebo ak sa toto podceni, prichadza zena o vajcovod a ohrozena je na zivote, ak sa to vsak najde vcas, existuju medikamenty na vstrebanie plodu a vajcovod sa da zachranit...no a mat vajcovody je velke plus oproti pri dalsom snazeni o mimi...z tohoto som ja osobne mala asi vacsi strach ako z toho ostatneho.
NIe, u mna stale rovnako vsetko... 🙂
@adina7 ci su priznaky neviem, nemala som nastastie, takze len co som tu na konikovi popatrala, lenze vsade bolo, ze ak uz su priznaky (bolest, krce, krvacanie...ako klasika pri potrate alebo pred) tak uz je zle, lebo vlastne to uz rastuci plod sposobuje...skus pohladat tu na MK su tu temy o tom, ked si das do vyhladavania mimoteternicove tehotenstvo alebo mmt skratka...ale verime ze je vsetko ok, hej? myslime pozitivne 🙂
Ja sa snazim mysliet pozitivne a dufam,ze mi to do toho prveho utz rychlo ujde...ale malo by, kedze su teraz sviatky a to ako vzdy zbehne ako voda...tesim sa na to moc 😉
Baby potrebovala by som poradit...uz 6mesiacov uzivam calibrum babyplan a este mam presne dve balenia na prvy trimester ale neviem ci mam este k tomu uzivat aj kyselinu listovu...neviem ale myslim si, ze by mali stacit tie calibrum tabletky...co myslite?
@adina7 staci calibrum ten obsahuje kyselinu listovu ja som brala teraz femobion ale uz dosiel tak mam este kyselinu listovu tak tu neriem ale ked som brala femobion kyselinu som si nedavala nech sa zas nepredavkujeme 🙂
dnes ma mama donutila si spravit test pred nou chcela vidiet ciary hihi len som pila dva punce detske kofolu vodu tak bola tam ciarka teda duch ale omnoho slabsi ako rano musela si okuliare zobrat 😀 😀 😀
ahojte môžem sa pridať? 😀
@kosska3003 však si jej mala povedať že sa to ma testovať rano...... to ja to mam divné mrchu som mala dostať v piatok---bt mam stale vysoku prvý tes negatívny druhý pekne pozitívny okuliare nebolo treba a daľšie 4 a to - mamatesty uúplne negatívne mrcha nikde nechápem.....
ahoojteee tak aj ja sm cersva tehu podla testov 🙂 u dr som nebola este
@adina7 veru rozptýl sa a neboj všetko bude ok musí byť 😉
@lucinka1104 no ved som jej povedala ze rano je to jasnejsie musim jej doniest ukazata ranajsi ja este testnem piatok to je den mrchy ktora dufam nedojde a zavolam uz dr
@hula vitaj
@tannia87 vitaj aj ty dalsia Zilincanka 😀
@kosska3003 jeeej ziline sa nejako dari 🙂
@tannia87 no zatial sme tu 3 co som zaznamenala 😀
Ahojky augustovky,ja zatial len tak nesmelo...nasla som si pozit. tehu testiky par dni dozadu...Blahozelam vam vsetkym a verim,ze to vsetky dotiahneme do uspesneho konca!!! 🙂
@lenkaks júúúúj leni gratulujééééém že by sme sa predsa len stretli my sme teda nesnažili alemrcha nikde 😲
@lucinka1104 Jeej ahooj a dakujem 🙂 zeby to predsalen vychadzalo rovnako?? 😀 uz si si aj test robila??
@kosska3003 super dufma ze budeme vsetky tri uspesne 🙂 ja sa aj bojim radovat v dnesnej dobe je to envyspytatelne este s mojou pracou
@tannia87 no ja som doma na materskej a tiez sa obavam aj ked sa radujem ze ro asi konecne po vyse roku snazenia vyslo
no my na 5 mesiac uz som sa zacinala bat ale predsa 🙂
@lenkaks prosím ťa až 7 a som z toho jelen lebo tretí v poradí mi ukázal krásne // nie ducha le normálne ružovu a od vtedy všetky negatívne mrcha mešká 5 dní
@adina7 no vidis, hned je ti lepsie, len si spomenies na pracu 😉
ja sa citim dobre, nevolnosti zatial nie su, len okolo deviatej rano mavam trosku zaludok ako na vode, ale zatial som to predychala 🙂 zacinaju ma lamat mrakoty vzdy poobede a ako najust vo chvili, ked sa zobudi zo svojho obednajsieho spanku moja Ninka 🙂 pri nej som cely prvy trimester prespala okrem casu, ked som chodila do prace 😀
a chyba mi kava!!!! 😅
@lucinka1104 A neboli tak nahodou tie ostatne po pozit. teste az 25tkove? Tak to je zvlastne.ale ked meska,vyzera to pozitivne...Vyskusaj si rano odobrat moc a zbehnut do obchodu po 10tkovy tehu test...a uvidis 🙂 a daj vediet!!

Ahoooj baby....tu sa nam to krasne rozsiruje...vsetkym velmi krasne gratulujem a dufam,ze sa vsetky dockame krasnych a zdravych miminiek 😉