Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata ďakujem, teraz sú už zase väčší to bolo fotené v roku 2010 🙂
ja si to tiež strašne vychutnávam a je mi tak fajne, keď som čakala chalanov som nemala vôbec kľud iba nervy, za to teraz je to úplne neskutočné, manžel sa o mňa stará splnil by mi aj modré z neba keby som chcela 😀
@ursula5 tak my sme si zatiaľ boli len pozrieť kočiarik, aj sme ho rezervovali, ale výbavičku ešte nie... to až keď budeme vedieť pohlavie 😉
@saranata tak to si ma trochu upokojila, moja sestra cítila pri prvom až v 24tt, no drobec je aj teraz taký pohodlný, takže asi preto 😀 no už by som chcela pocítiť niečo aj ja, nech som kľudnejšia 🙂
@miskachrumka Ahoj..dufam, ze ste skolku zvladli skvele... a neboli skoro ziadne slzicky 🙂 u lekara sa drz, daj vediet..pa
Ahojte vsetkym prajem dobre ranko a dobry den. Potrebovala by som poradit, stava sa vam ze ked zjete nespravnu kombinaciu jedal tak vam v brusku nie je dobre? Proste bud tazky zaludok alebo s crevami problemy? Nemalo by to mat vplyv na babatko ze nie? Lebo asi dva dni mi bolo tak divne od zaludka a doteraz mam taky divny pocit ze hadam je malicke v poriadku. Lebo uz som zacinala aj citit take prve pohyby a vcera a dneska nic... :( ale to je zrejme normalne.
@mercymay Ahoj mne sa stalo to iste mavam niekedy pri jedle aj hrozne krce az take ze si musim lahnut a tiez som sa bala ze co to je ci ma nahodou nechytilo slepe crevo, a tiez na to stale myslim ci je male v poriadku, ale potom to vzdy prejde nastastie, a mala som to aj na zaciatku tehu a po ultrazvuku bolo vsetko v poriadku tak to asi nic vazne nie je asi len tie creva teraz nejako inak pracuju.
@mercymay AHOJCEK... vikendovala som pohodkovo i ked sa mi po tyzdni trapenia vratila asi chripka..ziadna horucka, iba plny nos a tazke dychanie... ale to prejde snad z cajov.
Mne kombincia jedal nerobi problem, skor obcasna nevolnost.. ale ta mi pretrvava od zaciatku, teraz samozrejme v mensej miere.. asi preto som pribrala iba 1 kg a viac nie. Ale lekar zatial nic nevravel.
Dnes zajtra cakam na testy na DS, uz som volala, ale este nie su..
ahoj babulky,...pripajam sa, my mame termin 28.8 ... takze som v 15tt. dievcata upokojte ma...najde sa niektora z vas co este vracia? lebo ja skoro kazdy den... a najcastejsie vecer ☹ uz som z toho taka frustrovana...
@madzik vzdy som obdivovala ludi, co odisli zit do zahranicia, mam take aj kamosky, ale ja som nejaky domased 😝 Pre mna je super ist do zahranicia na dovolenku alebo sluzobku, ale max. na mesiac, potom by som uz sla nazad domov 😀 je to proste povaha, ja som skor taky zlaknuty vtacik 😀 a kym niekoho oslovim alebo sa s niekym aj spriatelim, chvilu to trva ☹
A svadbu budete mat tam, alebo tu?
@nufficek neviem, či ťa poteším alebo skôr sklamem, ale niektoré baby vracali až do pôrodu.. 😖 ale to sú už extrémy. v 15tt je to ešte bežná vec
@tatya o povolenie na vstup do súkromnej témy treba poprosiť zakladateľku témy a je to 😎

@ursula5 určite to príde zachvílu, inak aj ja idem 13 teho marca na kontrolu😀
dvojičky si kedy citila?