Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@lucinka1104 Ak si chora a tehotna,ten paralen na vypotenie sa by nemal babatku ublizit....A hlavne vela vela cajikovat s medom 🙂 Si nachladnuta?
@lenkaks mam zapaléne priedušky 😒 ono okren toho jedného jasne poz mam 4 duchov a tie mamatetsy negatívne no bt 37,1......ako mne je v podstate jedno či som tehu ale hovorím som chorá k tomu fajčím a teraz aj to obdobie punčov k dr som takto rýchlo ísť nechcela no nič zajtra skusim a ak tak sa objednám aby som nahodou neublížila mimi ako ja mam pocit že som tehu ale mamatest je vraj najlepší a prave ten je negatívny
@lucinka1104 ked mas pocit,ze si tehu,tak by to malo vyst,ved by to bolo uz tretie 🙂 Ja som mala prave vzdy mamatest najsilnejsi....a neviem tu v trencine zohnat digitalny clearblue tehot.test...Tak vravis,ze na tych ostatnych boli duchovia? Pozri do mojho albumu,ci boli taky,akych som aj ja mala....
@lenkaks tak ten jeden mam asi 5 x silnejší na tých 4 takého ducha a ale na tých mamatestoch proste nič jeden som robila včera večer a drzhý dnes rano a nič
@lucinka1104 hmmm...ktovie preco...snad len cakat ,co sa stane...a ked nepride ani do pondelka,ist k dr....Inak,bola som za synom,strasne nekludne dneska spi,a vecer nechcel ani za svet zaspat....
@lenkaks moje nespia nikdy dobre však mm už z vyčerpanosti skončil aj v nemocnici ☹
@lucinka1104 juuj chudak mm...ani ten starsi ti nespi pekne stale? Akoze aj moj ma 3 roky ale budi sa tak 1az 2x za noc...ale niekedy uz prespi bez zobudenia sa...
@lenkaks 2 roky nespal takmer vobec v noci ale potom sa to na lieky upravilo teraz je ale chorý tiež no a timi to zdedila po nom 😝 zaspáva ťažko a neskoro a predpolnocou sa už zobudí že sa vyspala aj teraz ju manžel uspava v kočíku pri rozpravke mna vyhnal do postele sa liečiť
@adina7 Ja by som na tvojom mieste (teda vzhladom na tu nepeknu skusenost) vzolila radsej Femibion 800 a hned poviem aj preco, ak mas problem premienat kyselinu listovu na potrebnu latku pre vyvoj dietatka, tak jej mozes zjest na tony a nebudes mat v tele to co treba pre zdravy vyvoj plodu, kdezto ten femibion obsahuje potrebne mnozstvo uz tej premenenej latky. To ci tu schopnost mas ci nie, sa da zistiti len z genetickych testov a mne osobne to okrem gyn odporucala aj hematologicka preventivne, nakolko ja sice si davam robit testy, ale vysledky budu az o mesiac. No a vraj je to problem kazdej 3tej zeny...tak neviem...ale ja som stavila na istotu, ublizit mi to neublizi, mozno je to kusok drahsie ako ine preparaty, ale ved vieme svoje...pre mna by to bolo velke riziko uz, tak idem na istotu 🙂
ahojte a vy nepijete kavu ja si jednu davam ale davam si do nej mlieko pila som inac bez mlieka a cukru pijavala som 3 a teraz aspon jednu si dam
@lenkaks aj ja som vcera ten digi zhanala po ziline a nikde som ho nezohnala tak som si akysi women baby kupila a je tam uz krasna ciarka neni este taka silna ako ta kontrolna ale je tam
@kosska3003 Ahoj, no to je uplne jedno, ci pijes kavu s mliekom alebo bez, ucinok to ma rovnaky, co sa kofeinu tyka...vravi sa ze cukor a mlieko len predlzuju a znasobuju ucinok kavy, nepamatam sa uz presne co robi ktore, ale kofein do tela davas rovnako, zriedi sa to len pre chut 🙂
Velmi dobra nahrada kofeinovej kavy, ak teda niekto to chce nahradit a nema silu, je Caro alebo Ricore, to su obilninove zmesy, prva uplne bez kofeinu, druha ma maly podiel kofeinu, obe chutia podla mna vyborne ci s mlieckom alebo bez 🙂
Ahojte, ja tena na kave nie som zavisla ale pre chut ju pijem. Odkedy viem ze som tehotna, pijem skor Caro. Je to prirodna nahrada kavy bez kofeinu a chuti ako Nescafe rozpustna. Mozno je to lepsie pre babatko ako kava naozajstna. Caro Vitality viem ze obsahuje aj vlakninu a podporuje travenie takze nehrozi zapcha. To su len moje skusenosti. 🙂
@chirabell no uvidim postupne ju mozno vypustil aj prve tehu som pila jednu kavu denne
tak a vola som gyn teda a objednal ma na 19 tak sa tesim este sa dockat hihih
ja som tiez pri prvom tehu asi 2alebo 3mesiace nepila kavu ale iba tu nesku a mala som strasne vysoky tlak az som skoncila v nemocnici a plus este aj spinenie sa k tomu pridruzilo.ale potom som zacala znova pekne s kavou a tlak sa mi uz potom upravil a pri druhom tehu som zase mala nizky tlak cele tehu az ten posledny tyzden pred porodom som mala trochu zvyseny a to uz ma poslal do porodnice.takze ja kavu pijem stale.
baby som ansrata dnes som si spravila mamatest10 a krasna dalsia kolajnicka potom osm ze spravim clearblue konecne mam ho doma od leta a on ani neblikol nic neukazalo ani plus nai minus drahe je to ako slak a takto sa to poserie otras co uz dnes predavaju 😒
@tannia87 ja som mala dokopy za cele snazenie asi 3 digi clearblue testy a vsetky fungovali, dnes som tiez robila jeden, mala som ho doma mozno 4 mesiace a pekne fungoval...mozno si niekde spravila chybu, vela mocu alebo primalo...ale on by mal zacat ukazovat presypacie hodiny hned po nasiaknuti....skoda, asi nemas blok, by som ho isla reklamovat, ked nic neukazal...ale inak, ta chapem, vobec nie su lacne tieto testy, tak clovek by ocakaval, ze bude fungovat
no presipacie skocili a potom prazdny display a tebe ukazal aj v ktorom tyzdni si? ja som len koli tomu ho chcela ☹
@chirabell no len ze ja som bola naucena na normalnu kavu a neska je slabsia to je skor podla mna ako cajik.a ked som ju zacala pit tak sa mi potom vsetko pekne popravilo a uz som mala normalny tlak.a ked som kavu nepila som mavala 140 a ked som skoncila v nemocnic som mala az 165na 90tak nejak ten druhy si uz dobre nepametam ale ten prvy bol vysoky a ked som potom zacala s normalnou kavou som uz mavala tych 120.a pri druhom som zas mavala okolo 110 cele tehu.
baby, tak ja som bola dnes na sone, konecne sme videli nasu fazulku, a som v 6tt 🙂) hrozne, sa tesim, ze je vsetko tak, ako ma byt .-)
@emilia25 to sa ti mozno zda, kvoli arome, ale inak je nesca 100% kava, len rozpustna a kus menej aromaticka ako klasicka "bordelova" (ja to tak volam, ale klasicka zo zrn pomleta cierna kava) ved pozri na poharik na zlozenie, na kazdej sa to pise 🙂
Ale nemyslim si, ze kava ti znizila tlak, ta prave tlak zvysuje, takze to ze sa ti tlak upravil bola mozno nahoda s tou kavou, ale isto to malo iny "vedecky" dovod 🙂
Ale ved to je jedno, hlavne ze tebe to robi dobre a ked mas pocit, ze to nevadi babatku, tak ja ta presviedcat nebudem 🙂 Na kavu a alkohol v malom mnozstve ma kazdy iny nazor, takze tu tazko hladat nejaku zhodu, niekomu lekar povie tak, inemu tak...moja cesta za babatkom nie je najjednoduchsia, takze ja mam v tom jasno 🙂
@simik22 Blahozelam, aj ja uz chcem ist an utz. Idem az buduci tyzden, to cakanie je hrozne
@mariposita vsak, ja som sa tiez nemohla dockatt, sa to vlieklo ako slimak. v ktorom si tyzdni? alebo kedy si mala poslednu MS?
@simik22 ahoj, kedy si mala poslednú ms? aj ja budem dúfam augustovka. včera som bola u dokiho a robil mi ultrazvuk a videli sme gestačný vak, povedal, že je ešte skoro a mám prísť o 2 týždene
@nikinka1111 aj my sme videli gestacny vak, aj zltkovy vak.... ale doktorka mi povedala, ze je vsetko ok, ana dalsiu kontrolu idem v utorok, lebo som po IUI. Poslednu MS som mala 02.11 a ty?

@lenkaks preveže mamatesty biele ako sneh ale ten jeden čo mam je riadne vidno aj na fotke.....preto nechápem som staršne chorá a neviem či brať lieky či nie.....