icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mishuu
7. mar 2012

@nati04 ahoj, ja keď večer ležím na chrbte a držím si oboma rukami bruško, tak sem-tam cítim také ťuk ťuk, zdá sa mi, že je to iné ako keď sa ti v črevách hýbe vzduch 😅 ale neviem či je to bábätko, nahováram si že áno 😝 😀
@bobi3 aj moje podľa sona, teda naposledy som bola v 13tt a vtedy tam celým telíčkom tak smiešne poskakovalo 😀 teraz idem až 21.3. takže budem už v 18tt aspoň bude za 5 týždňov riadna zmena u bábätka 😉

Baby a na to veľké sono, Vás Dr. volal presne v 20tt? Alebo je tam tiež nejaké rozpätie, od kedy do kedy sa má urobiť?

19vierka84
7. mar 2012

@mishuu Vitaj medzi nami. Ja mám termín 27.08. ešte nič necítim, aj keď sa už asi snaží, ale tak asi slabo 🙂

19vierka84
7. mar 2012

@bobi3 ja už som niečo nakúpila neutrálne, keď budem presne vedieť čo to bude, tak kúpim ešte konkrétne 🙂

bobi3
7. mar 2012

@19vierka84 no my sme zatiaľ len rezervovali kočiarik, tiež taký neutrálny, no vecičky ešte nemám žiadne 😖

mishuu
7. mar 2012

@19vierka84 Ďakujem za privítanie 🙂 ja by som bola najradšej keby ma už riadne kopalo, ale tak to si taký mesiac ešte počkám 😉 aby som vedela, že je OK. Takto keď ho ešte necítim, tak ma občas napadnú aj také myšlienky, či žije, či je OK a potom sa bojím, ale snažím sa na také blbosti nemyslieť a tešiť sa, veď brucho mi statočne rastie. Aj ja už mám 2-3 vecičky kúpené, ale tiež čakáme na pohlavie... 🙂

19vierka84
7. mar 2012

@mishuu ja som sa bála o krpca, keď som bola chorá, ale tak drží sa tam a na budúci týždeň ideme k doktorke,tak ho hádam uvidím. ja moc oblečenie kupovať nebudem, len nech má niečo odo mňa, lebo od svokry dostanem toho kvantum - od jej kamarátok a aj od priateľovej sesternici.

mishuu
7. mar 2012

@19vierka84 no to ti teda verím, ja som našťastie chorá nebola, mala som len nádchu na začiatku, ale bez teplôt, bez zapáleného hrdla, možno to bola len tá tehu nádcha...hlavné, že detičky sa držia tam kde majú!
My budeme kupovať, ale niečo dostaneme aj od mojej tety, ale len také väčšie veci na 2-3 roky po jej dvojičkách, takže na prvý rok určite budeme kupovať kompletku, už sa na to teším.

A aké kočíky vyberáte baby?

19vierka84
7. mar 2012

@mishuu ja neviem aký kočík,lebo ich je strašne veľa, ale hlavne musí mi padnúť do oka a zatiaľ sa tak nestalo, aj keď pozerám po nete, ale budem musieť ísť pokukať po obchodoch a keď sa do nejakého zaľúbim, tak ho určite kúpim. Chcem niečo čo bude dobré do snehu a hlavne na záhradku, lebo bývame v rodinnom dome - tak niečo určite s veľkými kolesami a keď bude ešte aj mohutný, tak to bude super 🙂

mishuu
7. mar 2012

@19vierka84 ja tiež ešte neviem aký, tiež musím vidieť na živo a zaľúbiť sa 😀
ja chcem veľké kolesá, lebo sa tiež ideme sťahovať do domu, tak nech to pekne behá po záhrade a aj v snehu, inak mohutný nemusí byť, práve sa mi páčia také menšieho vzhľadu, ale dosť veľké aby sa tam aj vošlo dieťa 😀 lebo niektoré tie ultra moderné sa mi zdajú maličké...

ursula5
7. mar 2012

@bobi3 super, že kopká ja mám poradňu na budúci týždeň to budem už v 19tt tak uvidím či mi spraví sono a 26.3. som si objednala špeciálne sono ešte navyše 😀

19vierka84
7. mar 2012

@mishuu mne sa práveže mohutné páčia a keď bývam v rodinnom dome, tak aspoň nemusím riešiť či mi vojde do výťahu atď.

miskachrumka
7. mar 2012

@bodka70 no ja som prišla prvý krát v 6tt

bobi3
7. mar 2012

@19vierka84 tak my máme zatiaľ vybraný tento http://www.malvik.cz/Kocarky/korbicky/Peg-Pereg... 😉

@ursula5 manžel má kámoša gynekológa, možno mu zavolá a pôjdeme sa kuknúť ešte raz, snáď už taký akčný nebude 😠 😅

19vierka84
7. mar 2012

@bobi3 pekný je, ja nechcem mať takéto kolieska, lebo u nás sa neodhrna sneh na ceste tu v dedine, tak by ma asi slak trafil s tym jazdit. kamoska byvala v petrzalke a bola s nim spokojna a to s nim chodila vsade mozne 🙂

ursula5
7. mar 2012

@bobi3 kočík je pekný ale ja chcem tiež s inými kolieskami vlastne ani neviem aký chcem 😀 😀 😀 až ho uvídm tak ho kúpim 😉

cicimon
7. mar 2012

@bobi3 a prreco chces golfove rucky a take male kolieska? to je celkom neprakticke

saranata
7. mar 2012

@bobi3
@cicimon
@ursula5
My kupujeme concord fusion

tatya
7. mar 2012

@carodejnica ahoj, vitaj medzi nami 🙂 fiiha, ze stale dojcis 😲 ja som vydrzala len 15 mesiacov a odstavovali sme sa tak postupne, do stratena 😀
zapisem Ta do nasej tabulky a dam ju do mojho fotoalbumu, tak potom urob kuk - a ak uz ste rozmyslali nad menom pre babo, napis co ste vymysleli, sme zvedave a potrebujeme inspiraciu 😀

tatya
7. mar 2012

@mishuu ahoj, tesime sa ze si tu 🙂 aj ja mam rovnaky termin, tak uvidime, ktora bude skor 😀
Pridam do nasej tabulky aj Teba, potom tabulku najdes v mojom fotoalbume... a ak ste uz rozmyslali, napis ako by sa mohlo babo volat 😀

obycko
7. mar 2012

@mishuu Vitaj. 🙂 Citam, ze mas tiez take pocity ako ja. Tiez si mozno namyslam, ze take akoby vlnky v brusku su vlastne zachvevy babetka. 😉 Asi az velmi tuzim po tom aby uz kopkalo. 🙂

mishuu
7. mar 2012

@tatya jeej veľmi pekne ďakujem 🙂 uvidíme, možno budeme rodiť naraz 😀 no chlapček bude určite Števko po ockovi a dievčatko asi Tamarka.
@obycko 🙂 aj ja po tom veľmi túžim, je to myslím normálne, že sa na to tak veľmi tešíme 🙂 a možno to už cítime, len to ešte nevieme na 100% identifikovať! V ktorom tt si?

saranata
7. mar 2012

@mishuu vitaj medzi nami augustovkami🙂 prajem krásne bezproblemove tehotenstvo a krásne zdravučke babatko 🙂

nessy
7. mar 2012

@miskachrumka ja chcem ist tiez znova na 3D,ja som v irsku dala za to 220e :D
no dufam ze tu to bude nejaka v poho cena :D

mishuu
7. mar 2012

@saranata veľmi krásne ďakujem a rovnako krásne tehu a zdravé bábätko prajem aj aj tebe! 🙂

nessy
7. mar 2012

@bodka70 tak moja mama az prilis :D az mi to na nervy ide ze furt hovori o tom kedy to uz bude drzat a neboj aj mne velakrat nezabudne povedat ohladne vychovy mojej dcery,ale vie ze ja to mam na haku,spravim si co ja uznam za vhodne :D

mishuu
7. mar 2012

@nessy ja chcem ísť tiež na 3D/4D, ale bez DVD záznamu, chcem len 1-2 fotky bábätka, takto to vyjde podstatne lacnejšie a s manželom sme videli DVD u mojej tety a čo ti ja viem, nejak nás to nezaujalo...budeme to vidieť u doktora na živo a fotky nám na doma postačia 😉 u nás to s DVD vyjde najlacnejšie 40 €, najdlhší záznam tuším okolo 60 € a ak chcem len foto, tak za jednu fotku platím cca. 5-10 € neviem presne...takže s jednou fotkou si za 3D sono zaplatím 10,- € 😉

nessy
7. mar 2012

@bodka70 no ja som bola prvy krat v 6tt :D urobil mi sono na potvrdenie a bolo,potom znova som bola v 10tt a v 12tt mi brali krv

nessy
7. mar 2012

@bobi3 aj moje sa na mna vykaslalao a trepalo san jak besne mne dokonca aj rukami mixovalo,tak nic nebolo vidiet :-/ musime cakat....

loralo
7. mar 2012

no a kedze som sa vcera dozvedela, ze cakame chlapceka, tak ten cinsky kalendar ci co to je, na urcenie pohlavia sa mylil 🙂 alebo som ho neurobila spravne 😝