Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka no mas mensie,ale na fotke sa zda akoby ti islo aj do bokov,ale mozno len preto lebo lezis 😀
@nessy sedím 😀
@miskachrumka to je jedno,podobne ako ked lezis 😀
chces vidiet extrem? foto co som sem dala,to je nejak doobeda,ale mam foto den pred tym vecer co som nebola dva dni na vecku,vyzeram jak pred porodom
Ja som pri prvom tehu pribrala 18 kg a rodila som v 38 tyzdni na zaciatku, neviem si predstavit, ze tak do 40 tt by som este nabrala aj 2kg to by bolo, uz aj tak som bola ako taka gulicka, bo na moju vysku to bolo celkom dost 😝 dufam, ze teraz nepriberem az tolko, ale zas ja som to do roka vsetko zhodila a este aj viac 🙂
@nessy no hoď foto 😉
😀 😀 😀 😀 😀
ja som ešte našla fotky Daduška ked bol malý idem pridať 😵
@miskachrumka ok jak stes 😀 😀 😀
@miskachrumka a nelakni sa 😀
inak momentalne tak zase vyzeram,som sa nazrala sackovej polievky, tristvrte litra som sama spraskala 😀
@nessy nooo ja som to potom hned vychodila, som sa s mlaou rechadzala s kocikom, narodila sa v koncom marca, takze sme mali hned dobre pocko na prechdzky 🙂 mala mi spala v kociku aj 3 hodky, takze sme tulali kade tade, aj v zime sme vela chodili von, na hodku aspon, to muselo byt 🙂 a v lete uz som bola na povodnej vahe, len teraz neviem ako to pojde, uz byvame v dome a mala mi neprejde taku streku a uz vidim, ze supnem kocik iba na zahradu a bude, tak snad to dam dole potom cim skor 🙂
@nessy píšeš jak by si fotila slona 😅 😅 😅 😅
je to okej neboj sme kočky 😉 😉 😉 😀
@vevuska1 aj ja si myslím že ho má akurát
@vevuska1
@miskachrumka jeej baby ste zlate ale ja si pripadam jak slon 😀
pri malej som ani zdaleka take brucho nemala 😀
a jasne ze sme kocky aj keby mame pred sebou sud 😀
len to treba kremovat aby sa nam pekne stiahli
@vevuska1 ja sa toho tiež trošku obávam, nakoľko bývame v dome,tak bude väčšinou vonku na záhradke, ale tak má to aj výhodu, že keď bude škaredšie, tak to dám pod striešku a bude na vzduchu a tomuto sa teším, ak ma teda neokafre že tak toto ne mama, pekne budeš so mnou chodiť 🙂
Bože drahý tam vyzerá tak mladučko a pritom vyzerá ako na 30rokov 😒
a už som mala paniku v očiach z porodu malý sa narodil 5 dní na to
@nessy ja som čakala nejakého záchodového pavúka a náhodu super si vyzerala 🙂
@nessy presne tak 🙂
inak baby nemate niekedy strach? z porodu? a ako to bude? ja mam niekedy uplne strasny strach z porodu, neviem preco :( ale uplne, este vacsi ako som mala ri prvom tehu, to som nevedela do coho idem a teraz sa bojim, ze to bude prebiehat ako ten prvy 😒 to bol veru zazitok
@nessy ja popravde napísané na prvej profilovke čo si mala pred touto som si myslela že je tam 50 ročná žena a po kliknutí si vyzerala na 30 rokov 😉
ty si tiež vyzerala dobre pribratá ale seklo ti to !!!!!!!!!
@vevuska1 ja sa radšej nad tým ešte nezamýšľam. ako báť sa toho bojím určite, lebo vôbec neviem do čoho idem.
@19vierka84 Ano presne toho sa bojim aj ja, ze ucicikam ho sice v kociku ale akonahle sa nebude hybat nebude chciet v nom byt 🙂 bo mala sa mi niekedy budila na to, ze kocik zastal, tak sme iba chodili a chodili a niekedy som pekne sedela na lavicke citala knizku abo casak a bolo fajn 🙂
@19vierka84 myslis po porode ci teraz s tym bruchom? :D
inak ja cely zivot o sebe hovorim ze vyzeram jak hajzlovy pavuk,kde nic tu nic len brucho 😀 😀 😀
lebo aj ked som normal vaha tak brucho mam vzdy,tam to ide zakazdym 😀
@19vierka84 ja hned ako som sa dozvedela, ze som tehu, hned som dostala taky strach :( niekedy na to vobec nemylim ako co bude, ale niekedy ma chyti taka panika ze az 😒 som vravela aj mojej dr a ze sa nad tym nemam vobec zamyslat, ze si mam najist hned daku cinnost ked na to zacnem mysliet, ze bo to nie je dobre mat taky strach, len ked to sa nie kedy neda
@nessy tak to poznám, aj ja keď som nabrala, tak len do brucha, ma išlo z toho šľahnúť a to sa najťažšie zhadzuje.
@vevuska1 my už ako sme začali plánovať som z toho nemala dobrý pocit. tehotenstvo mi nevadí, ale tomu pôrodu by som sa rada vyhla. Tak ale stále dúfam, že krpec pôjde von rýchlo a bude to bezproblémové. to by som strašne chcela, lebo inak má drahý smolu, druhé bude potom adoptované

@miskachrumka ja len aby som vedela, či to náhodou nepreháňam po čase, lebo mala som dosť kíl navyše predtým a chcem sa tomu vyhnúť, nakoľko mám potom problémy s kĺbami a aj pečeňové testy mi vtedy vyšli vyššie - preto som vlastne začala aj niečo so sebou robiť 🙂