icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
8. mar 2012

http://deti.bazos.sk/inzerat/13125017/PREDAM-LU... tak toto je premna privela čo už nevymyslia 😠

19vierka84
8. mar 2012

@miskachrumka ja som na zaciatku rozmyslala nad tymto, ved stara dobra klasika : http://deti.bazos.sk/inzerat/12486407/Liberta-n... a sportovy mam u babky este co ostal po nas a myslim aj po mame tam je jeden, tak len si vybrat farbu, bud oranzovo biely, alebo modry 😀 😀 😀

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 to je lebo vibracie niesu podla mna 3x prijemne a ked ho razt naucis na to tak amen tma,budes natriasat na rukach 😖

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 aj u nas som este nepocula ze by niekoho tak dlho trapili

19vierka84
8. mar 2012

@nessy toho sa praveze obavam, lebo to nechcem aby sa stalo. mi potom nahodou nebude chciet spat v postielke a budem si to moc hodit. ja sa s nim tlacit v posteli nechcem 🙂 a hlavne ja sa v nej strasne roztahujem 🙂

nessy
8. mar 2012

@miskachrumka tychto som u nas uz dost videla,hruza,furt mam pocit ze to decko odtial vypadne 😀

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 moja sedacka sa jemne hojda a mozes to zastavit a je z toho ttake kresielko je to aj pre vacsie babo skusim najst pockaj

miskachrumka
8. mar 2012

@nessy taký pocit mám aj ja hovorím čím modernejšie tím horšie pre dieťa 😠

19vierka84
8. mar 2012

@nessy rada sa pozriem, aby som nekupila nahodou nejaku chujovinu na ktoru by som len nadavala, hlavne chcem aby bla aj prakticka 🙂

xtinakc
8. mar 2012

ahojte babulky tak sa hlasim ziva a zdrava po svojom 12hodinovom poste... 😒 pozeram ze ste sa tu rozbehli s porodom a kocikmi 🙂 moj favorit zatial medzi kocikmi je tento.. http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/540-dan...

19vierka84
8. mar 2012

@miskachrumka mne sa aj tak najviac nepacia mamicky co su s malym babom vonku, ale nemaju ich vo vanicke, ale len v autosedacke. pochopim to ked ide nakupit autom, tak naco bude brat aj vanicku, ved vajicko naklikne, ale tak von ist na prechadzku len s vajickom. Ked som tak minuly rok videla maminu v DS, tak mi az zle doslo, ze chuda babo.

19vierka84
8. mar 2012

@xtinakc ahoj, ako si dopadla? zvladla si to v pohode? inak tie s kvetinkami sa mi pacia, vyzeraju velmi dobre 🙂

xtinakc
8. mar 2012

@miskachrumka ja som takyto kocik videla u nas jednej holke pocas leta a ta chodila bez tej striesky.. mala len taky maly trapny dazdnicek tam zaveseny, ale pochybujem ze to dostatocne ochranilo to babatko...

loralo
8. mar 2012

@nessy ja mam tiez hrozne vycitky, dala som si par krat vifonku lebo mi hrozne chutili a ked mi bolo zle mi robili dobre na zaludok. snad to bude ok 😒

xtinakc
8. mar 2012

@19vierka84 myslela som ze bude horsie ale nastastie som to zvladla sice teraz sa neviem dojest 😀 a moja obvodna doktorka sa zblaznila.. odkedy som u nej bola a povedala ze som tehotna testujeme ma na vsetko mozne :D zajtra budu vysledky z krvy a este si mam zaniest moc na testy.... no vyzera to tak ze som pod drobnohladom gynekologicky aj obvodnej doktorky 😉

nessy
8. mar 2012

@xtinakc prezila si to ohlade? 😀
ten je kraaasny aj ten dizajn 😀

xtinakc
8. mar 2012

@nessy ani mi nehovor... ja som teraz hrozny vsezravec takze som myslela ze to neprezijem, ale vdaka bohu skoro som zaspala a rano som do seba liala vodu na litre... 🙂
mne sa velmi pacia vzorovane kociky... ta hojdacka co mas ti aj vibruje, vela som o tom pocula ze je to velmi dobre pre babo, len by som sa bala aby nebolo potom vyhrkane 🙂

19vierka84
8. mar 2012

@nessy pozrela som, dobre vyzera, tak aspon viem co asi tak pozerat, dakujem za radu 🙂

nessy
8. mar 2012

@xtinakc popravde nepamatam si 🙂
nieco sa tam prepinalo,mam taky blby pocit ze jemne vibracie ale ja som to nepouzivala,ja ked som skusila to vibrovanie na nejakej sedacke ked som to este doma nemala tak to bolo strasne to trasenie,mne sa to vobec nepacilo a si predstav ze to mas pod zadkom 🙄

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 mne sa to osvedcilo lebo sa to da zaistit a mas z toho take kresielko pre vacsie uz potom 😀 ma to dlhu vyuzitelnost 😀

nessy
8. mar 2012

@loralo tak hadam bude 😀
a ked nie tak budu potom jest take s nami 🙂

miskachrumka
8. mar 2012

@19vierka84 neviem kolko mesač.diatatko si tak videla ale tu vozia v autosedačkách od narodenia 😕 😕 😠 😔
strašné také jemné stvorenia majú kostičky velmi jemné a oni ich vozia v autosedčkách tiež sa na to nemožem kukať a tiež si myslím že pri nakupe je to okej ale denne ich voziť v tom je podla mna choré 🙄 ja som tiež proti tomu !!!!!!!!!!!!! ked už ma dieta aspon 4-5mes nepoviem ale novorodenca ????????????chuda 😔

miskachrumka
8. mar 2012

@xtinakc otom píšem že čím modernejšie tím horšie pre tie detičky!!!!!!!ja sa nečudujem že je viac a viac deti s krivými chrbticami a podobne však sa ani nečudujem ked všetko aj zdravie detí ide podla mody 😔 😔 😠

miskachrumka
8. mar 2012

Baby ako si mám blokovať fotky ?tu na MK?

nessy
8. mar 2012

@miskachrumka mna doki hned zdrbala ze babo ma lezat rovno,ani nie byt vydvihnute v kociku.ide o kociky co si spominala,hned mi ho kontrolovala lebo ja som to nemala uplne rovno a ma nastrasila ze ho mam vratit,tak som isla do obchodu a tam mi ukazali sa to dava na lahnutie.Doki tvrdila ze su hned z toho deformacie chrbite

19vierka84
8. mar 2012

@miskachrumka netusím kolko malo, ale vela urcite nie. neviem ako si ich chces blokovt,ale skus sa pozriet v nastaveniach,ake ti davaju moznosti.

nessy
8. mar 2012

@miskachrumka tak to neviem ani ja,ja sa tu moc neviem vyznat 😀

ela2710
8. mar 2012

@19vierka84 ani mne sa nepaci, ked maminy po namesti beru par tyzdnove deturence vo vajicku nakliknutom na kocik ...samozrejme vajicko je super, ked treba ist niekam autom, ale len tak by som sa s babom vo vajicku neprechadzala, ale kupit chceme 3-kombinaciu, aby som nemusela vajicko kupovat zvlast.
a co sa tyka prirodzeneho porodu ci sekcie, tak neviem co si pri mne lekari vyberu, kedze pri prvom porode sa maly zasekol v porodnych cestach kvoli jeho velkosti, mal 3750 g, a ja mam velmi uzku panvu (lekar povedal, ze len babo do 3 kil by pri mojich rozmeroch panvy slo von lahko, a ze keby vedel hmotnost babatka skor, taak ma prirodzene ani nepusti), zacal sa dusit a kedze sa ho nedarilo vytlacit, museli sme ist forcepsom (kliestami), lekarka povedala, ze vnutorne stichy nemam este stale zahojene, a ze to moze potrvat aj par rokov, kym sa tie uplne vzadu zahoja, napisala mi to aj do moznych komplikacii pri porode, a kedze toto je zatial rozmerovo vacsie nez bolo prve, tak neviem ci ma nechaju rodit prirodzene, ale ak ano, jednoznacne pojdem s epiduralkou, prve som sla bez a keby som vedela ako to dopadne, urcite by som si ju radsej kupila. Stale citam o vselijakych porodoch doma, podla mna je to velky risk, keby som takto riskovala pri prvom, nebola by som tu uz ani ja, ani maly....mala som stastie na skveleho porodnika, ktoremu som vdacna dodnes 🙂

miskachrumka
8. mar 2012

@nessy pre toto už nechcem taký kočik ktorý sa neda dať do lahu a to je jedno musí isť do lahu aj špotrová časť 🙂