icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
8. mar 2012

@19vierka84 no tam je iba že v pase či chcem blokovať informácie nič iné ☹

miskachrumka
8. mar 2012

baby kde ste zmizli ?
mne zas puchne lavá noha 😔

saranata
8. mar 2012

@miskachrumka pri fotke alebo pri albume mas moznosti zverejnenia,ja mam fotky len pre priatelov
Je tam taka ikonka

saranata
8. mar 2012

@miskachrumka alebo chod na Moj ucet- Nastavenia - sukromie a tam si nastavis sukromie fotoalbumu

miskachrumka
8. mar 2012

@saranata idem to skúsiť nájsť !

miskachrumka
8. mar 2012

@saranata už sotm to našla v mojom fotoblogu že albumy a nastanevia a dala som že len priatelia a neuložilo mi to 😠

19vierka84
8. mar 2012

@ela2710 ja chcem ist tiez ked tak s epiduralkou, ak to nemocnica neponuka, tak mas molu, pojdem do inej.

alinka01
8. mar 2012

@tatya mena este nemame vybrate 🙂 cakame co to bude a potom budeme vyberat 🙂

saranata
8. mar 2012

@miskachrumka tak chod cez tie nastavenia,ja mam spristupneny len jeden album,ostatne mam zamknute.tak si to nastav tam a uloz si tie nastavenie

loralo
8. mar 2012

baby zajtra drzte palce,aby ma uz pustili domov

19vierka84
8. mar 2012

@loralo budeme na teba mysliet, ale ked je vsetko v pohode, tak ta urcite pustia domov, urcite si ta tam nasilu nenechaju, lebo im budes drzat postel pre niektoru inu 🙂

nessy
8. mar 2012

@loralo tfuj tfuj 😀

loralo
8. mar 2012

@19vierka84 dufam 🙂

loralo
8. mar 2012

@nessy preco mi opluvas monitor? 😀

nessy
8. mar 2012

@loralo to bolo pre stastie aby ta pusitli 😀

ela2710
8. mar 2012

a uz mate vybrane aj mena? my este stale vyberame, nevieme sa rozhodnut pre chlapcenske, velmi som chcela Tomaska a mam ho, ale pre dalsieho chlapca uz dako neviem vybrat

bodka70
8. mar 2012

@loralo , držím palce, doma je doma, viem ako je otupno v nemocnici 😒

bodka70
8. mar 2012

@miskachrumka , choď na názov názov albumu, rozklikni ho, vpravo na obrazovke vedľa albumu sa ti zobrazujú také oranžové možnosti (funkcie), klikni hneď na prvú : "zmeň názov a popis" a tam je potom tá možnosť zmeny nastavenia albumu. Ja má tiež rôzne nastavenia - 2 mám pre priateľov a jeden verejný.

vevuska1
8. mar 2012

@nessy tak ja by som zase sekciu nechcela aj ked sa hrozne bojim, sekcie sa bojim este viac aj ked som ju nezazila, ale poznam vela mamiciek co rodili sekciu a boli hotove. Aj na izbe som bola s jednou mamickou po sekcii, ja som za ar hodin uz behala hore dole po vlastnych a ona sa postavila az na druhy den a aj to chudatko s takymi bolestami ze az 😒 Ja sa bojim najviac toho, ze to bude zase tak dlho trvat vsetko, 2 dni ma nechali v bolestiach co som sa neotvorala absolutne, do porodnice som prisla vo stvrtok rano o 5 a mala sa narodila az v sobotu rano o 4 do vtedy som lezala na tej vzdycharni jak taky pako 😠 nic na psychiku veru

kosska3003
8. mar 2012

@vevuska1 ja som sla cisarakom a v pohode je pravda ze musis lezat 24 hodin a ze po tom to boli ale domov som sla po 5 dnoch ako tak normalne ze som mohla fungovat sama

chcem sa spytat baby co mate za sebou sekciu necitite tu jazvu ja ked sa sprchujem a sa jej dotknem tak je to take citlive ja som zvedava ako pojdem teraz ale asi sikciou mala bola dost velka asi aj toto bude velke uz mam aj velke brucho by som sa bala ze mi to praskne

nessy
8. mar 2012

@vevuska1 to ti nezavidim,mna nechali po porode spat na vzdycharni lebo nemali volnu postel a mala som dost.boli tam dve co stale chodili a vzdychali od bolesti som nespala vobec nic a na druhy den mi dali rovno malu.a este co mi povedali ze malu nemam prvu noc nech si oddychnem,ze aky vtip 😀

nessy
8. mar 2012

ja si chcem teraz kupit taky kruh na sedenie po porode,lebo ja som si nemohla sadnut,som sedela pri jedeni na pol riti,ani kojit som nevedela po sediackya dost dlho ma to bolelo 😀

saranata
8. mar 2012

@nessy no ja som tam ani raz dlho nepobudla, prišla porodila a za dve hodiny po porode ma previezli na odd, sestonedelia, dufam ze to nebude inak tentokrát 😉

vevuska1
8. mar 2012

@nessy no ani mi nehovor, ja za tu dobu co som tam bola sa ri mne vystriedalo asi 7 mamiciek a vsetky tam boli asi hodku dve a isli prec, len ja som tam trcala stale 😒 ja dufam, ze tento krat to pojde tak frisko, ze sa tam ani neohrejem, inak porod ako taky bol v pohode ked sa to uz rozbehlo, len som bola taka ubolena a vycerpana, ze ku koncu som uz ledva tlacila, ale zvladli sme to 🙂 aj muzika som tam mala pri sebe a to mi hrozne hrozne pomohlo

saranata
8. mar 2012

@nessy stačí ked si kupit nafukovacie koleso 😉 najlepšie

vevuska1
8. mar 2012

@nessy a nestaci nafukat plavajuce koleso? 🙂

nessy
8. mar 2012

@saranata mooo v podstate ani ja,len ja som tam uz mesiac na inom poschodi lezala a ked ma to chytili tak ma previezli hore a dali na tie pasy a ze mam si ratat kontrakcie a ja ze ake? 😀
ani som tam nebola tak dlho ako sa byva,za chvilu dosla sestricka kukla zaznam a ze rozkroc sa a hned idem na sal,este som tam ani veci nemala,tam hned vodu prepichnut a islo to 😀
fofry

nessy
8. mar 2012

@vevuska1 ti nezavidim ja som tam bola asi 10 minut 🙂
ja som mala mamu lebo moj drahy bol akurat v irsku ale teraz pojde

nessy
8. mar 2012

@saranata
@vevuska1 baby ja tam nebudem traposit s kolesom 😀 😀
sak budem jak dilina,to radsej ten vankus,nic nemusim kupovat tak investujem do vankusa 😀

vevuska1
8. mar 2012

@nessy co by si traposila, podla mna by si nebola ani posledna s kolesom 🙂