icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

katja_
11. mar 2012

@miskachrumka keby len po jednej, uz je aj modrych aj ruzovych aj fialovych - ja sa vyhovaram ze to mam komu darovat, popripade dievca modre kludne moze nosit 😀 ...

miskachrumka
11. mar 2012

@katja_ ja to poznám nakupovala som pri malom no teraz už nemam co máme toho strašne vela tak nič nekupujem 🙂

katja_
11. mar 2012

@miskachrumka a ked to bude mala tak sa proste bude musiet kupit v tych plavkach Hlada sa nemo ...ruzove neboli 😀 😀 😀 ...chlapca do toho ruzoveho nebudem pchat, aj ked som sa pytala stareho ci ani na spanie ...troska sa potom nahneval ze hadam mu nebudem davat ruzove tricko s napisom Very important princess 😀 😀 😀 , takze radsej chce babu co ti poviem

tea333
11. mar 2012

@monika1091 nie, lekar mi to nepovedal, bola som v genetone na testoch, aby sme si bli isti 😉

katja_
11. mar 2012

@tea333 skoda ze som v tom case este na fore neficala s vami a nemala o tom tusenia, teraz uz vydrzim 😀 😀 do 30. marca, ale dobre ze to tak skoro vedia urcit a hlavne na 100% - kamoska chcela chlapceka min. rok vratit v porodnici ze to nemoze byt jej lebo jej stale dievku na utz videli 😀

miskachrumka
11. mar 2012

Kde ste všetky babizne ?
ja sa tu nudím ako psík 😎

oranzada
11. mar 2012

co je to papp test? 😅

kosska3003
11. mar 2012

@miskachrumka kde ti robi tatik neviem necitala som dopodrobna lebo viem ako ti je aj mne isiel mm na 3 tyzdne do roboty v utorok a sme same

miskachrumka
11. mar 2012

@kosska3003 no nám robí tatík v Dánsku a príde par dní pred velkou nocou ešte že je tento rok tak skoro velká noc !
a kosska je to tažké hlavne prvé dni a na to lučenie sa nedá zvyknuť vždy sú tam slzy :( 😢

kosska3003
11. mar 2012

@miskachrumka no moj robi v Belgicku uz 9 rokov a vzdy su slzy pri luceni je to tazke pride nam 28 marca uz nech to aj je

miskachrumka
11. mar 2012

@kosska3003 no náš chodí skoro 5 rokov a už sme stím chceli prestat ale vždy sa niečo stane na čo treba platit ☹ a ked sa človek chce mať dobre musíme aj niečo obetovať len moj malý je nanho strašne naviazaný a stále za nim plače ☹
a mi plačeme tiež aj po 5 rokoch :( náš išiel dnes poobede :( budú zas tažké prvé dni :(

kosska3003
11. mar 2012

@miskachrumka no aj ja mam nervy niekedy ze nech uz tam skonci ale ked si zratame pre a proti vzdy tam ostene na koniec tu tolko nezarobi a je zaz aj 3 tyzdne doma potom a mala je tiez na neho naviazana ale niako neplace ale vzdy sa pyta kde je tatinko a ona vie ze v robote zaraba korunky a donese jej kinderko to mi vzdy povie je to tazke my uz mame prve dni za sebou teraz ide tie dlhe dva tyzdne

saranata
11. mar 2012

@oranzada to su prve geneticke testy, ktoré sa robia medzi 11-14tt potom po 16tt nasleduju tripple testy

tatya
11. mar 2012

Ahojte dievcata, od piatku vecera som nemala cas na pocitac a Vy ste tu toho tolko popisali, ze ani nemam sancu to vsetko precitat 😲 ale hlavne ze ste tu 😀

tatya
11. mar 2012

@tea333 jeeej, dalsi chlapcek do partie 🙂 a uz ste mu vymysleli aj meno? Ja potrebujem inspirovat 😀

tatya
11. mar 2012

@katja_ to musel byt vazne cudny pocit, clovek si uz zvykne ze je v brusku dievcatko a zrazu chlapec 😲 ale taky malinky batoztek si ju urcite hned ziskal a teraz by ho uz nemenila 😀

miskachrumka
11. mar 2012

@kosska3003 no ani náš neplakával no čím je starší tím si to viac uvedomuje a je mu smutno :(

tea333
11. mar 2012

@katja_ ja sem do verejnej ani nepisem, tak neviem ako tu, v sukromnych augustovkach sme geneton hojne rozoberali

@tatya meno este nemame. Mame radi naozaj originalne mena, a preto si myslim, ze vyber je este na dlhy beh 😀

tatya
11. mar 2012

@miskachrumka @katja_ ked som tu citala, skoror zavidim babam, co budu vo velkom nakupovat - my tiez mame kopec veci po malej, hlavne tie male som kupovala take neutralne, takze uz dokupim len par modrych kuskov "pre radost", teda pre mna 😀

katja_
11. mar 2012

@tatya hej jasne len cakas dievcatko doma vsetko ruzove, kocik fialovy 😀 😀 , a to zvazovala ze kupi zebrovany 😀 a bum chlapcek

katja_
11. mar 2012

@tatya ale zas tak vo velkom nejdem kupovat 😀 😀 , mame sice prve a tiez podedime kopec veci, kazda skusena mamca radi ze su to viac menej vyhodene peniaze no ale ak nieco vidis pekne neda ti to

kosska3003
11. mar 2012

@miskachrumka no u nas sa to samozrejme tiez stupnuje to vidim ze to bude len horsie a ked volame uz sa pyta kde je kedy pride doteraz ju niak nezaujmalo teda sa ho nepytala a vidim ze je smutna a viem ze to bude len horsie no ale niekto robit musi a zas potom ked je 3 tyzdne doma si ho vychutna na plno a on tiez co ma tesi

bobi3
11. mar 2012

@kosska3003 @miskachrumka tak môj drahý je tiež často preč, je osobným šoférom našej hlavy štátu a tak ho vidím pomenej 😠 no aspoň že na cesto sme stihli zamiesiť 😀 a čo robia vaše polovičky?

a čo sa týka tých vecičiek, tak väčšinou sú ladené buď pre dievčatká alebo chlapčekov... a tie čo sa tvária ako univerzálne, už častokrát také chutné nie sú ☹ ale ešte trochu vydržím, aspoň neminiem tak skoro 😅

miskachrumka
11. mar 2012

@tatya ani nehovor
mi máme toho strašne vela preto už nechcem nič kupovať no jedine ak by teda bola na 100%baba tak nejaké ružové kusky 😉 😉

miskachrumka
11. mar 2012

@bobi3 Moj drahý je murár -stolár stavajú domy a prerábajú a kedže tu ani z daleka neplatia tak ako Dáni tak chodí tam ale už nie dlho na leto už ma robotu tu 🙂 😵

kosska3003
11. mar 2012

@bobi3 no moj robi na lodi na trajekte

ja mam strasne rada zelenu farbu tak mam vela zeleneho a uz som aj pokupila 2 supravy najmensie novorodenecke ale malych veci som moc nekupovala potom len vacsie alebo co mi chyba ale uz som si dala pauzu teraz pockam kym zostim co to je za pohlavie dufam ze sa to na morfo sone dozviem

tannia87
11. mar 2012

@oranzada ahoj aj ja som 17tt ja idme na poradnu koncom emsiaca tak som zvedava ci kukne dr pohlavie lebo mi nic teraz nepovedal 😒

bobi3
11. mar 2012

@miskachrumka Dánsko? no teda 🙂 to znie zaujímavo... no verím, že vám chýba 😖 tak nech je skoro s vami 😉

@kosska3003 a neobáva sa na lodi? teraz sa nejako topia 😒

ja už teraz nebudem kupovať nič, iba ak by som fakt videla niečo úplne super, v utorok ideme za iným lekárom, tak snáď mi spraví sono a dozvieme sa... a potom hor sa do obchodov 😀

saranata
11. mar 2012

@bobi3 aj ja idem v utorok na kontrolu a sono, tak uvidíme či niečo uvidíme😀, nakupujem už teraz všetko okrem ruzovej a tak , ak to bude baba tak to len dokombinujem, najkrajšia na babatkách je aj tak biela🙂

bobi3
11. mar 2012

@saranata to súhlasím, ja som si zatiaľ kúpila krásne biele bodyčká a sú fakt veľmi chutné 🙂 a v utorok držím palčeky, som zvedavá, ktorý drobec sa ukáže skôr 😉