icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

oranzada
11. mar 2012

@saranata aha, tak tie mi asi nerobili

oranzada
11. mar 2012

@tannia87 a uz citis aj pohyby? Ja predvcerom v noci, jak som vstavala ku malemu a znova som si lahla som uz citila take jemne kopkanie, ale ja uz to viem rozoznat od bubliniek, ty si asi ,,prvomaminka" ze? 🙂

vy co mate uz viacej deticiek uz citite pohyby?

tannia87
11. mar 2012

@oranzada ja citim take steklenie ale este nie som si az tak celkom ista 😉 sledujem stale ked lezim ked som bola na kozmetike s mi zdlao ze sa mimco prevalilo ale poriadne 😀 uz s anewiem dckat prvych ozajstnych pohybov

obycko
12. mar 2012

@bobi3
@saranata joooj baby ako sa s vami tesim, ze uz idete nakupovat. 🙂 Ja som minule ked som bola v meste neodolala a kupila som aj ked nie sebe, ale kamaratkam. Obe budu mat chlapcekov. Jedna v juni a druha v juli, tak som im kupila malicke mikinky so zajacikom. Kazdej inu, ale obe boli take krasne. 😉

obycko
12. mar 2012

@miskachrumka Držím palčeky. Určite ti všetky výsledky výdu dobre. 😉

ursula5
12. mar 2012

@kosska3003 aj ja som to pozerala ale sú tam iné rozmery, dobre to kukáme???

saranata
12. mar 2012

@oranzada aj ked mi je to divne , tak už je tu viac tehuliek ktorým neboli robene, ale hlavne nech su dobre vysledky Tripple testov 🙂

bobi3
12. mar 2012

@ursula5 tak ja som zrovna včera, keď som si už ľahla k telke, cítila také ako žblnkotanie... väčšia vlnka, menšia vlnka, neviem, žeby to bolo ono? Lebo ak áno, tak to by bolo symbolické, pretože presne pred rokom 11.3.2011 sme prišli o naše prvé, akurát v ten deň som mala potrat ☹ A ty si to ako pociťovala?

@kosska3003 @miskachrumka holky, obdivujem vašu silu, mne by bolo za drahým dosť smutno... tak ale verím, že skoro si nájdu niečo aj tu a budete celá rodinka pokope, držím palčeky 😉

bobi3
12. mar 2012

@obycko no ja ešte kupovať nejdem, až keď budeme vedieť pohlavie, aj to budem len veľmi opatrne... ale kompenzujem si to detičkami mojich sestier, Adelka má rok a pol a Timko 8 mesiacov, takže nakupujem im 🙂

saranata
12. mar 2012

@bobi3 tak je to citit na začiatku🙂 to nečakaj hned kopance, na to je skoro
tak si sa dočkala🙂aj to citim vzdy ked sedím alebo lezím v klude, navyše dietatko ta už počuje🙂

oranzada
12. mar 2012

@saranata mne ho nerobili, bo ma objednali na prvy ultrazvuk az ked som bola 15+2 a vtedy sa to uz nerobi, pritom som im vravela, ze budem uz v 15., ked som sa objednavala som bola len v 9. no aj tak mi to dali az tak neskoro a potom sa este divili 🙄

kosska3003
12. mar 2012

@ursula5 neviem ci si to nemylis s dlzkou kocika ta je okolo 90cm ale ked kuknes na popis vanicky tam mas dlzku 80cm no ja pojdem dnes okolo 16 kuknut malu dam k mame a mozem ist sama sa poprechadzat a popast oci
@bobi3 je to tazke ale zas tie 3 tyzdne si vychutname ked je doma a sme si aj vzacnejsi sa vobec nevadime nemame kedy aj ked niekedy su skriepky ale male

bobi3
12. mar 2012

@saranata takže asi to bolo ono? no skúsim teraz viac vnímať bruško, uvidíme 😉

@kosska3003 všetko je na niečo dobré,a spoň ste si vzácnejší 🙂

saranata
12. mar 2012

@oranzada takze si nemala ani NT a NB screening na sone v 12 tt???? Kedy si bola prvy raz u lekara? V ktorom tyzdni?

kosska3003
12. mar 2012

@bobi3 tak tak ako pises vsetko zle je na nieco dobre ked je doma 3 tyzdne v kuse teraz v zime sme si aj na nervy liezli 😀 😀 😀 😀 lebo sme boli spolu 24 hodin teraz uz sa bude dat ist konecne aj vonku sediet a hrat sa s malou aj okolo domu robit

trutka
12. mar 2012

ahojte. tak mne sa paci tento kocik,predavacka hovorila ze je najvacsi,ktory predavaju.Ma velku vanicku a je vysoky co je pre nas super. http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K... ten je na prvom mieste,este sa mi paci Riko a DorJan.
Tak ja mam uz niekolko veciciek nakupenych,lebo takym poveram neverim,aj ked teraz nad tym uvazujem,ze asi som nemala. Ked som sa dozvedela ze som naozaj tehotna,tak som manzelovi kupila take modre bodycko (tak sa to vlastne dozvedel) lebo mi vyvestili ze prvy bude chlapec. Ale teraz som zvedava,ci budem nakupovat, ruzove alebo modre 😉
Ja som vecer ked som si lahla citila take jemne stuchance a teraz rano nieco take ako keby sa male otacalo,ale mozno to este nie je ono.To budem vediet az neskor

bobi3
12. mar 2012

@kosska3003 a plánuje sa aj vrátiť domov, či zatiaľ vám to tak vyhovuje?

miskachrumka
12. mar 2012

@kosska3003 no lebo gyndoš nechce riskovať 😒 ale asi to tak bude lepšie !
ja mám totiž rez od pupka po spodok bruška tak je dost velký na to aby som riskovala kontrakcie :(

miskachrumka
12. mar 2012

@obycko no už som po odbere už teraz mám modrinu 😠 😠 a že vysledky až o dva tyždne 😕 😠

miskachrumka
12. mar 2012

@bobi3 dakujem aj aj verím že tento rok bez tatinka je ten posledný ! 😵

miskachrumka
12. mar 2012

Baby krpčeka mám v školke hned ako sa otočil am vyhnali chudáčik bohvie čo si teraz myslí :( je mi tak smutno ☹ 😢 ale teší ma že tatko došiel v poriadku už aj pracuje 😒
jáj čo idem robiť ??
bože daj mi robotu

kosska3003
12. mar 2012

@bobi3 no planovat planujeme ale zatial sa nenaskytlo nic asi az ked zacnem aj ja robit ze bude viac penazi neviem uvidime ako to bude z robotou tu
@miskachrumka a preco mas tak rez ja mam dole pod bruchom taky maly no ja som sa este s gyn nerozpravala o porode uvidime asi az v 3 trimestry zacneme
@trutka no aj ten je pekny ja mam zatial top Rico a najskor som mala Dorjan ale je o dost tahsi a sportova cast vela ludi na nu nadava aj svagrina ho ma a ked vyrastie mala z vanicky ho chce predat a kupit iny

miskachrumka
12. mar 2012

@kosska3003 no lebo malý už bol v porodných cestách kedže ja som rodila najprv 18hod normálne a zpriečila sa mu hlávka ☹ ☹ a že by ho bikini rezom nevybrali aspon tak mi bolo povedané :( ja mám skor dilemu ako sa dať rezať či zas polku brucha alebo zas dalsi rez dat robiť :( ale podstatne menší ☹ nič nieje bohvie čo ☹

kosska3003
12. mar 2012

@miskachrumka ako ten bikini rez nevidno vobec a ak ta budu rezat cez brucho tak isto ta budu rezat cez ten isty rez si myslim
tak ty si mala akutny cisarak ja som mala lebo som sa neotvarala po vyvolavackach tak ja mam klasicky bikini rez ale aj tak neviem akosi by som radsej ten cisarak sa bojim ze zas budem prezivat to nekonecne cakanie na porod a nakoniec ma aj tek reznu radsej by som to mala pekne naplanovane

monika1091
12. mar 2012

@bobi3 no nase bud sedi alebo spinka , ale nevidno nic ze co to bude :D

monika1091
12. mar 2012

@tea333 genetone? a to co je vlastne?.....

lunas
12. mar 2012

ahoj lensam! čakám v auguste, máš už pohyby babatka? ja žiaĺ stále nie, hoci čakám druhé.

bobi3
12. mar 2012

@monika1091 tak naše zas bolo moc aktívne a nepustilo nás medzi nôžky 😀

monika1091
12. mar 2012

@bobi3 no pekne pekne a necitis pohyby uz? a bola si uz na 3D ultrazvuku?