icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
12. mar 2012

@ursula5
ani mne ďalšie mimi nehrozí...a včera som našla tento
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
ešte ho musím live očíhnout 😉

ursula5
12. mar 2012

@vevuska1 tiež fajný ale pre mňa zbytočne drahý 😀 tiež potrebujem vidieť na živo 🙂

porinka
12. mar 2012

inak kočky, pre kľud duše používam toto, aby som vedela, že mimi je v poriadku

http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2236... 🙂

ursula5
12. mar 2012

@porinka tak ten je pekný, veru treba si to pozrieť aj na živo 😉 som si myslela že to ešte skoro riešim ale vidím, že nie som sama 😉

xtinakc
12. mar 2012

ahojte babenky, cely vikend som sa uspesne vyhybala modremu konikovi, bo som uz vazne musela zacat dopisovat bakalarku a dnes som chcela pokracovat, ale nejako mi to nedalo 🙂
chcem sa vas spytat, uz vazne potrebujem ist ku kadernicke hlavne zafarbit vlasy, len vsade pocuvam same negativa ze by som nemala... farbite si vlasy pocas tehotenstva??

ursula5
12. mar 2012

@porinka tak ty to máš ináč ošéfované 😀 😀 😀 😀

porinka
12. mar 2012

@ursula5
ja som už preklikala toľko stránok, najprv som vyberala podľa vzhľadu, potom som si vytvorila nejaké praktické kritériá, urobila tabulečku a najlepšie mi vyšiel X-lander, aj podľa výbavy...až na tú úzku vaničku... 😖
môj mi nadáva, kde sa ponáhľam, tak sa mu snažím vysvetliť, že s pupkom v lete budem ťažko niečo zháňať 😨

cicimon
12. mar 2012

@xtinakc ja som si nafarbila vcera.... jasne, mozes, ved tie farby nie su skodlive a nebudes hodinu dychat nejake chemikalie

porinka
12. mar 2012

@ursula5
po predchádzajúcich skúsenostiach...a keďže stres je najväčší nepriateľ tehuliek, tak sa ukľudňujem takto 🙂

cicimon
12. mar 2012

@porinka jj, ono chvilu trva, kym si clovek vybereie, a zvycajne aj dodavka trva nejaky ten tyzden a clovek zas nevie, ci sa babo nenarodi skor..

vevuska1
12. mar 2012

@xtinakc ja idem ku kadernicke v piatok po dvoch rokoch :D asi aj farbit do teraz som si farbila sama, teda odkedy som tehu este nie, ale kludne sa moze farbit, terat tie farby nie su skodlive tak ako kedysi 🙂

porinka
12. mar 2012
vevuska1
12. mar 2012

@porinka jeee, inak ten X-lander som chcela aj ja, uz po malej som si povedala, ze ak budem mat niekedy druhe babo chcem ten kocik 🙂 ale potom som zacala citat referencie na neho a som si to rozmyslela, teda neviem ktory model chces, ale ten co som chcela ja, tak nic dobre som na neho neprecitala, ze cele zle :/ tak som vybrala iny

porinka
12. mar 2012

@vevuska1
XA...majú ho dve kamarátky a veľká spokojnosť, kupovali ho ešte v 2009.

ursula5
12. mar 2012

@porinka veď ja to chcem mať do leta pokoj potom nebudem behať po obchodoch v tých teplách 🙂 môj to zatiaľ chápe 😀

porinka
12. mar 2012

@ursula5
dúfam, že už aj môj... 😅 už som gúglila aj nejaké tehu veci na leto...

vevuska1
12. mar 2012

@porinka jj ja som ho tiez videla u vela mamiciek ze ho maju, ale na nete som nenasla dobre referencie :/ tak ja neviem, skusenost s nim nemam ani som ho nevidela v predajni este a ani zname ho nemaju. mne sa ale pacil vzdy strasne a mne aj vyhovuje tie kolesa velke kedze viem ake je dobre mat take v zime ked je sneh

porinka
12. mar 2012

@vevuska1
ja beriem recenzie s rezervou, záleží, ako sa kto ku kočíku správa, kade jazdí, ako jazdí... 😎

miskachrumka
12. mar 2012

@monculka no už ked budeš mat velké brucho tak to je normálne že sa ti nebude dať spat na bruchu ...ale pokial sa dá tak ti píšem že to neubliži lebo okolo babatka je plodová voda ja tiež spím na bruchu tak trošku bokom aj pri malom som tak spala pokial sa dalo ovšem !

saranata
12. mar 2012

@ursula5 ja idem kočík kupit už teraz koncom marca a je pokoj, vecičky kupujem stále postupne, zatial len neutrálne a neskor podla toho čo to bude nakoniec🙂
tých vecí treba dost a naraz sa mi to nebude už v lete chciet kupovat takze takto do leta stihnem všetko a potom vegeeet🙂

miskachrumka
12. mar 2012

@oranzada ani by som nepovedala 😒 máme v rodine jedno dieta také s raštepom pery a poviem ti je to zdrvujuce aj pre dieta aj matku ☹ a nieje to až také jednoduché s tím bojovať ☹

ursula5
12. mar 2012

@porinka ja som si ešte nič nepozerala na leto 😒 skúsim prežiť s tým čo mám 🙂 aj tak od 30.6. som na MD tak budem sedieť doma v teplákoch 😀

miskachrumka
12. mar 2012

@oranzada ja mám tu toxoplazmozu napísanu neg resp, všetko bolo negatívne chvalabohu 🙂

miskachrumka
12. mar 2012

@kosska3003 nejak už bude dúfam 😉
a verím že sa rozhodnem správne

ursula5
12. mar 2012

@saranata baby vidím, že rozmýšľame rovnako, každá si to už pripravuje až je potom pokoj a niktorej z nás sa nebude chcieť behať s veľkým bruškom 😉

ursula5
12. mar 2012

@porinka tak tento vypadá super 😉

porinka
12. mar 2012

@ursula5
dúfam, že aspoň do plaviek sa dám, aby som mohla vypadnúť k vode, keď budú hice 😀

vevuska1
12. mar 2012

@porinka tak ten xa sa mi paci ovela viacej 🙂 a uz si ho aj bola okuknut a poskusat? mne este vadi trosku cena pri nom, som chcela kocik za menej kedze dalsie babo uz potom neplnujeme, tak sme chceli daky okolo 300 eur

nati04
12. mar 2012

Ahojte mozem sa spýtať co hovoríte na gelove nechty?dost sa mi začali lámat tie moje len bojim sa dat gelove aj ked som zvyknuta na upravene nechty a tie moje momentálne nie sú. Ďakujem za odpoved