Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@ursula5 no mne sa teda cez leto urcite nebude chciet, uz aj tak dost zle znasam teplo a nie este ked som tehu, ja mam strasne nizky tlak a horucavy mi nerobia dobre, takze do leta by som chcela mat vsetko doma pripravene a nachystane 🙂 a dr mi povedala, ze mam ratat s tym, ze sa mi babo moze vypytat aj skor na svet kedze uz dcrka sa narodila o 3 tyzdne skor, tak je moznost, ze aj teraz pojde skor von mimi 🙂 a to budu asi najvacsie tepla 😝
Baby chcela by som sa opýtať či máte niektorá aj nejaké výtoky ?
ja som to oznámila minule gyndovi že si mám kupit nejaku tinkturu od spodu 😒
može to nejak niečo ohroziť ?
@miskachrumka
veď výtok je normálny v tehu, som čítala. A že pokiaľ nezapácha, teba nič nesvrbí, nepáli, tak je to ok. 🙂
@vevuska1 ja mávam tiež nízky tlak ale pri tomto tehu som akosi v pohode, predtým som si musela aj na chodník sadnúť čo som nemohla stáť 😀 všetky musíme rátať, že sa to môže narodiť skôr 😉
ja si to tiež chcem do júna pochystať a potom budem už len prať a žehliť upratovať pomaličky a tak 🙂
@miskachrumka ahoj ja som mala sem tam ale to vzdy ked som jedla sladké.myslim že ked ťa to nesvrbi nemal by byt problém
@nati04 nesvrbí ale niekedy aj trošku zapácha :( a niekedy nie no uvidíme ináč som zmenila aj prach na pranie po dlhej dobe 😒
@porinka ja som bola len raz v nemocnici na začiatku 2 dni a to mi povedala, že je to úplne normálne 🙂
včera som mala pracovný deň a keď som si večer sadla myslela som, že sa už nepostavím tak ma všetko bolelo, ale pribrala som od začiatku zatiaľ len 4 kg, ale ešte to pôjde riadne hore 🙂
@ursula5 ja to už poznám , aj pri druhej som už posledný trimester mala všetko a ked som aj niečo kupila tak to bolo pre radost len 🙂
tam som čakala len na to či sa potvrdí dievča a už sa nakupovalo vo velkom
teraz tiez čakám čo bude, ale mne sa páčia neutrálne veci a biele veci takze na prve mesiace už v podstate mám všetko , kočík som mala vybratý už dávno takze ja nehladám už nič
lehátko, prebal.pult atd to mám doma teraz co som kupovala pri malej takze zachvílu budem kompletná🙂
@miskachrumka v tehu je tendencia zvyšenia vytoku u zeny, ale pokial nepali a nezapacha tak problem nie je , to čo je v lekárni na to určene vrátane čipkov alebo tinktury nie je nijako rizikové pre tehulky🙂
ved tam ti poradia
@miskachrumka ja Som mavala roky s týmto problém dokonca pri Prvom tehotenstve az taky že som musela mat intimku a od vtedy nosim len biele spodne pradlo a je to omnoho lepšie 🙂 skús aj ty len biele
idem off, za chvíľu domov z práce tak až niečo ešte spravím 😀 😀 😀 ja sa zas ozvem
držte sa
@ursula5 tak ja stále chudnem , zajtra idem na kontrolu ale stále si myslím ze ked je z čoho tak nie je problem 😀
nizky tlak som mala pri druhej teraz pred dvoma rokmi a chodila som aj na interne kvoli tomu, kade som chodila tade som išla do kolien, v obchode, vonku v lekárni , no hruza len sa mi zatmelo a už sa mi lamali kolená , teraz to nastastie nemám aj ked kávu stále nemozem , zatial sa drzím
@saranata len otazka je co zapacha a co nie.
@miskachrumka ja mavam tiez vytoky a pohodka, vstko je o.k.
@19vierka84 myslím ze to je niečo čo sa vymyká normálu a to kazdá na sebe pozná 🙂
@miskachrumka dobre...som rada ze to neskodi bo som sa aj zacala bat trocha...ale dobre potom
@monculka keby to skodilo, tak by mi to sestricka povedala, lebo sa ma na to v 12tt pytala, a ja ze mavam a ze sem tam aj zapacha, ale to skor az vecer, cez den nie, tak musim menit spodne pradlo. 🙂

@nati04 jasne, mozes.... len farebne na/pred porodom nie