icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

obycko
12. mar 2012

@jullinkka Ahoj. Ja mam termin 26.8. take skoro ako ty. 🙂

miskachrumka
12. mar 2012

Kočky dakujem za príspevky no ja som už tiež od dnes na intímke lebo mám stále sprostý pocit ☹

miskachrumka
12. mar 2012

Ináč baby kukáte ten hotel paradise ?
je to dobrý grc strašné ide tam len jedno a ešte to budú ospevovať 🙄
no humus a že je potom skazená generácia no ked majú takéto vzory tak nepoviem 🤐

miskachrumka
12. mar 2012

A na farme sa len smejeme 😅 😅 😅 sú tam riadny hlupáci 😝
nieže by tam bojovali ludia čo vedia robiť na farme aby bojovali o toho najlešieho farmára nie oni tam daju kravuše namyslene ktoré ani nevedia že krava má vemená 😀 😀 😀 😀 😅 😕
to si rašej kuknem panelák a ordinácia to je moje 🙂
radšej ako kukať tupane

miskachrumka
12. mar 2012

ináč baby ked som bola dnes na krv na tie tripple testy sa ma pýtala sestrička že kolko to vážite ?
je to tam podstatné ?

saranata
12. mar 2012

@miskachrumka to prejde🙂
Paradise nepozeráme, Farmu mi stačilo raz pozriet a to čo vidím v ukážkach ma uplne odradilo takze nie dakujem 🙂 pre tieto typy programov nie som vhodný konzument🙂

saranata
12. mar 2012

@miskachrumka hej tam sa posudzuje všetko aj váha, vek a podobne

cicimon
12. mar 2012

@miskachrumka no potrebuju vediet, ci priberas ci chudnes..

miskachrumka
12. mar 2012

@cicimon
@cicimon aha aj tam napíše že som pribrala 1,5 či len či priberám ?

miskachrumka
12. mar 2012

@saranata to som nevedela 😉 ale už teraz viem 🙂

cicimon
12. mar 2012

@miskachrumka tak moja si vzdy zapisuje vahu, ktoru jej poviem, tak vidia prirastok

miskachrumka
12. mar 2012

@cicimon ved aj moj si zapisuje každú poradnu len som nevedela že aj tam to treba 😒 resp .ja sa vážim tam v poradni 🙂

saranata
12. mar 2012

@miskachrumka
@cicimon to sa vpisuje to tej ziadosti o vykonaní genetickych testov, ja som to tam dopisovala v piatok ked som bola na odberoch , mi to dala do ruky ze dopíšte tam aktuálnu váhu
do karty mi píše vahu pri kazdej poradni tiež

miskachrumka
12. mar 2012

@saranata no ked uvidia moj vek a váhu tak odpadnú 😝 😅 aj sa tam píše či som prvorodička alebo druhorodička či nie ?

saranata
12. mar 2012

@miskachrumka jasne , ved tam sa posudzuje aj geneza a to či si mala už zdrave deti a tak

miskachrumka
12. mar 2012

@saranata aha tak všetko budú omne vedieť 😠 aj číslo topánok tam píšu ?
ale nie však ok som zvedavá hlavne na výsledky

cicimon
12. mar 2012

@saranata jj, no sice sa hanbim za svoju vahu ale co narobim, tak ale viem ze to treba nahlasit tak co uz 🙂

saranata
12. mar 2012

@miskachrumka ved to, a preto je to okrem krvi len statistický vypočet, ide o to aký predpoklad máš na to aby tvoje dieta malo nejaku geneticku vrodenu vadu,
určite to bude ok

saranata
12. mar 2012

@cicimon kaslat na vahu, hlavne ze máme a budeme mat deti zdrave🙂
ja som nabrala pri malej 16kg potom po porode ešte niečo kvoli stítnej zlaze , takze 20kg nadváha , niečo som zhodila do roka a teraz počas tehu tých 9 kg ale zase to poletí hore, čo už

ja to beriem tak ze hanbit sa treba za ine veci nie za váhu!

cicimon
12. mar 2012

@saranata no mas pravdu, ja pri prvom 14,5kg... ale to som chodila do roboty a menej jedla, teraz sa to akosi viac na mna lepi..

saranata
12. mar 2012

@cicimon no ja som pri prvej mala 21 rokov pribrala som 9 kg a všetko som nechala v porodnici🙂
pri druhej som od 7tt bola na PN a lezala doma čo mi bolo zle takze to bolo na priberanie ideálne uplne a do toho mi zistili poruchu stítnej zlazy takze bolo ustlane😀
a to som tiez na začiatku takto chudla vtedy 7kg potom hore 16kg
teraz 9kg zatial a stále nejdem hore, tak priberiem asi 100kg potom 😀

loralo
12. mar 2012

bola som dnes u dokiho, tak aj my mame vdaka Bohu tie tripple testy a vsetko v poriadku, tak sa tesim 🙂 Male sa na mne kukalo, krasne sa tvarickou otocilo, to bolo tak ndherne, baby 🙂 a vraj uz ma okolo 20cm, som v 18tt, to bude dlhan, co? 🙂
No a tu moju placentu budu sledovat, ci vystupi s rastom maternice, ak nie, tak hrozi cisarak :(

miskachrumka
12. mar 2012

Kočky akurát mi písala kamoška že je tiež tehu no napísala že je v 20tt a nemá žadne bruško že jej zistili že ma otočenú maternicu ?
počuli ste niečo otom ?

miskachrumka
12. mar 2012

@loralo no mi sme dnes boli len na krv !

xtinakc
12. mar 2012

Babuse tak dnes mam den blbec. Poobede ma skoli do postele brutalna migrena a ked sa prebudim zistim ze vobec nedokazem stupit na lavu nohu, nie to este sediet na na lavej casti riti. V knihach som gycitala ze mi moze malinke tlacit na nejaky nerv, ale to sa mi nezda ved este neni nejak velike. Stalo sa vam to uz niekedy?

miskachrumka
12. mar 2012

@xtinakc moj bratranec mal tiež migrénu jeden pekný den a išiel sai lahnut a mal ztrpnutu celu lavú čast tela 😒 ževraj prekonal jemnu poražku ani otom nemusel vedieť ☹ prvý kat som to vtedy počula ale to ja len píšem čo som ja na toto počula
a možno ti aj malé tlačí čo ty vieš :/

xtinakc
12. mar 2012

@saranata uplne suhlasim netreba sa hambit za svoju vahu. Ja som vzdy mala problem pribrat a teraz sa neviem dockat ked sa to na mna nabali 🙂 a zhadzovat sa to po porode nebudem extra ponahlat.

xtinakc
12. mar 2012

@miskachrumka fuuu si ma podporila 🙂 no mna len noha a zadok bolia... Tak dufam ze az take vazne to nebude. V stredu idem do poradne tak sa skusim spytat doktorky ak ma to bude stale boliet.

kosska3003
12. mar 2012

@ursula5 tak som tam bola v tej drevenici a nemaju ho tam ani nevedela o akom hovorim do kelu no musim skusat dalej ci ho niekde najdem

miskachrumka
12. mar 2012

@xtinakc ja som nenaznačovala že je tvoj prípad preboha 😕
ja len píšem čo som ja počula
a neboj bude to ok