Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Kočky dakujem za príspevky no ja som už tiež od dnes na intímke lebo mám stále sprostý pocit ☹
Ináč baby kukáte ten hotel paradise ?
je to dobrý grc strašné ide tam len jedno a ešte to budú ospevovať 🙄
no humus a že je potom skazená generácia no ked majú takéto vzory tak nepoviem 🤐
A na farme sa len smejeme 😅 😅 😅 sú tam riadny hlupáci 😝
nieže by tam bojovali ludia čo vedia robiť na farme aby bojovali o toho najlešieho farmára nie oni tam daju kravuše namyslene ktoré ani nevedia že krava má vemená 😀 😀 😀 😀 😅 😕
to si rašej kuknem panelák a ordinácia to je moje 🙂
radšej ako kukať tupane
ináč baby ked som bola dnes na krv na tie tripple testy sa ma pýtala sestrička že kolko to vážite ?
je to tam podstatné ?
@miskachrumka to prejde🙂
Paradise nepozeráme, Farmu mi stačilo raz pozriet a to čo vidím v ukážkach ma uplne odradilo takze nie dakujem 🙂 pre tieto typy programov nie som vhodný konzument🙂
@miskachrumka hej tam sa posudzuje všetko aj váha, vek a podobne
@miskachrumka no potrebuju vediet, ci priberas ci chudnes..
@saranata to som nevedela 😉 ale už teraz viem 🙂
@miskachrumka tak moja si vzdy zapisuje vahu, ktoru jej poviem, tak vidia prirastok
@cicimon ved aj moj si zapisuje každú poradnu len som nevedela že aj tam to treba 😒 resp .ja sa vážim tam v poradni 🙂
@miskachrumka
@cicimon to sa vpisuje to tej ziadosti o vykonaní genetickych testov, ja som to tam dopisovala v piatok ked som bola na odberoch , mi to dala do ruky ze dopíšte tam aktuálnu váhu
do karty mi píše vahu pri kazdej poradni tiež
@saranata no ked uvidia moj vek a váhu tak odpadnú 😝 😅 aj sa tam píše či som prvorodička alebo druhorodička či nie ?
@miskachrumka jasne , ved tam sa posudzuje aj geneza a to či si mala už zdrave deti a tak
@saranata aha tak všetko budú omne vedieť 😠 aj číslo topánok tam píšu ?
ale nie však ok som zvedavá hlavne na výsledky
@miskachrumka ved to, a preto je to okrem krvi len statistický vypočet, ide o to aký predpoklad máš na to aby tvoje dieta malo nejaku geneticku vrodenu vadu,
určite to bude ok
@cicimon kaslat na vahu, hlavne ze máme a budeme mat deti zdrave🙂
ja som nabrala pri malej 16kg potom po porode ešte niečo kvoli stítnej zlaze , takze 20kg nadváha , niečo som zhodila do roka a teraz počas tehu tých 9 kg ale zase to poletí hore, čo už
ja to beriem tak ze hanbit sa treba za ine veci nie za váhu!
@cicimon no ja som pri prvej mala 21 rokov pribrala som 9 kg a všetko som nechala v porodnici🙂
pri druhej som od 7tt bola na PN a lezala doma čo mi bolo zle takze to bolo na priberanie ideálne uplne a do toho mi zistili poruchu stítnej zlazy takze bolo ustlane😀
a to som tiez na začiatku takto chudla vtedy 7kg potom hore 16kg
teraz 9kg zatial a stále nejdem hore, tak priberiem asi 100kg potom 😀
bola som dnes u dokiho, tak aj my mame vdaka Bohu tie tripple testy a vsetko v poriadku, tak sa tesim 🙂 Male sa na mne kukalo, krasne sa tvarickou otocilo, to bolo tak ndherne, baby 🙂 a vraj uz ma okolo 20cm, som v 18tt, to bude dlhan, co? 🙂
No a tu moju placentu budu sledovat, ci vystupi s rastom maternice, ak nie, tak hrozi cisarak :(
Kočky akurát mi písala kamoška že je tiež tehu no napísala že je v 20tt a nemá žadne bruško že jej zistili že ma otočenú maternicu ?
počuli ste niečo otom ?
@loralo no mi sme dnes boli len na krv !
Babuse tak dnes mam den blbec. Poobede ma skoli do postele brutalna migrena a ked sa prebudim zistim ze vobec nedokazem stupit na lavu nohu, nie to este sediet na na lavej casti riti. V knihach som gycitala ze mi moze malinke tlacit na nejaky nerv, ale to sa mi nezda ved este neni nejak velike. Stalo sa vam to uz niekedy?
@xtinakc moj bratranec mal tiež migrénu jeden pekný den a išiel sai lahnut a mal ztrpnutu celu lavú čast tela 😒 ževraj prekonal jemnu poražku ani otom nemusel vedieť ☹ prvý kat som to vtedy počula ale to ja len píšem čo som ja na toto počula
a možno ti aj malé tlačí čo ty vieš :/
@miskachrumka fuuu si ma podporila 🙂 no mna len noha a zadok bolia... Tak dufam ze az take vazne to nebude. V stredu idem do poradne tak sa skusim spytat doktorky ak ma to bude stale boliet.
@ursula5 tak som tam bola v tej drevenici a nemaju ho tam ani nevedela o akom hovorim do kelu no musim skusat dalej ci ho niekde najdem
@xtinakc ja som nenaznačovala že je tvoj prípad preboha 😕
ja len píšem čo som ja počula
a neboj bude to ok

@jullinkka Ahoj. Ja mam termin 26.8. take skoro ako ty. 🙂