Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kosska3003 no preto som si ho dala 🙂 a bol prvy dr u ktoreho som sa necitila az tak strasne bol mily len ma zarazilo ze pri prvom probleme mi dal antiku na 2 mes potom mi ju kazal vysadit tak sa mi este viac rozhadzali cykli no ale uz je dobre 🙂
@tannia87 ako asi tak je to jednoduche bachnut na lekara ved potrat v prvom trimestry je normlane a caste mam tolko kamaratok co potratili v prvom trimestri no len sa objednaj ja som brala clostylbegyt a mi kazal ze sa mam hned ozvat ked bude pozitivny test tak som sa ozvala
@tannia87 no ja som mala ten clostyl na cyklus lebo som mu povedala ze chcem tehu tak mi nedaval antiku
@kosska3003 aj ja mu cinknem pondelok predsa budem kludnejsia uz nech je po tretom mesiaci a budem zas trochu blizsie k babu
@kosska3003 sak aj ja som mu to povedala ze ideme na dovcu s babami a potom sa ideme snazit preto som to nepochopila tak aj preto nam to trvalo dlhsie som mala zmetene vnutro urcite este mi kazal spojit cykly
ahojte, tiez to u nas vyzera na august a druhe mimi 😵 som cca 6ty tyzden ale k dr idem az bud. tt tak dufam, ze bude vsetko oki
@tannia87 ono sa predpoklada, ze po vysadeni HAK sa skor otehotnie lebo su vajecniky akoby oddychnute, casto sa to dava ako prva pomoc pri prirodzenej snahe otehu, ak to nepomaha, potom sa dava vacsinou clostyl, to je na nabudenie vajecnikov aby bola ovulka...a ak nic, tak potom sa postupuje dalej zas...cize tvoj dr predpokladal, ze si zdrava zena a ked tie dva mesiace aj tak sa nebudete snazit, tak antika by ti mohla pomoct...a vyzera to tak, ze to dobre odhadol 🙂
Ak sa nám zadarí, tak budem patriť medzi Vás.... Držte palce....
ahojte tak som si robila ten digi a vyslo mi ze + a 2-3 tyzdne tak som taka spokojnejsia a teraz cakat do 19teho
Mam otazku na vsetky augustovky...ja osobne mam radsej sukromne diskusie, lebo tam nesmiruje nik kto nema a clovek moze byt otvorenejsi...nebol by z vasej strany o takuto skupinu zaujem? Podmienkou by bolo potvrdene tehu lekarom (okrem tych co ziju v zahranici, lebo tam je to ine) ze by sme mohli komunikovat mozno aj detailnejsie alebo sukromnejsie...a hlavne by bol prehlad, kto naozaj je augustovy a kto sa len snazi alebo len tuzi byt augustovy...
@tannia87
ahojte babeny aj ja som mala 12 teho poslednu menstruaciu len 2 dni kazala nam dokina prist 7meho zeby tam uz malo nieco byt vidno ak som radsej nesla pockam presne do 12teho urobim test a takpojdem🙂 zatial sialena bolest prs nocne piškovanie a pravy vajecnik taka tupa bolest uvidime
@chirabell aj ja suhlasim a kto ju zalozi tu skupinu ty 😉
@kosska3003 mozno ja 🙂 ak prekonam samu seba a nebudem v tomto smere poverciva...zakladala som decembrovky, mala som v tomto case rodit, ale bohuzial...radost trvala len 12tyzdnov...tak neviem...porozmyslam nad tym...ale osobne taku skupinu uvitam, tak ak sa nenajde ina dobra dusa, jedneho pekneho dna ju zalozim hoc aj ja...ale najskor az takto o tyzden, ked nam potvrdi dr srdiecko...
@chirabell no svagrina aj kamoska je s tej temy uz porodilu viem ze je to smutne ja ju mozem zalozit ale tak sa musia aj baby vyjadrit si myslim
@kosska3003 no...ono je to o tom, ze zalozit alebo nezalozit...a uz je na babach, ci sa pridaju alebo ostanu na verejnom...ale zo skusenosti viem, ze sa pridaju, vacsina mesiacov ma sukromne temy, takze asi je to oblubene 🙂 ale kym nebudeme mat srdiecko, tak ja to beriem s rezervou vsetko...ani potom sice nie je vyhrate, ale uz je to kus lepsie 🙂
@chirabell no jasne no my co sme majovky 2009 nie sme sukromna tema vtedy to este nebolo akosi ani a uz sme to nechali tak
no zalozime teda skupinu ked budeme mat potvrdene lekarom skoro vysetky myslim ani ja este som si ani nedavala ze som tehu tu do profilu az potom si dam
@kosska3003 suhlasim, ani ja som si zatial nedala do profilu tehu, tiez este chcem pockat po dalsom ultrazvuku.. 🙂 @chirabell v ktorom tyzdni ides na potvrdenie srdiecka?
@ebelin budem na konci 7tt, bud 6+5 alebo 6+6 lebo neviem presne kedy bola ovu, ,tak hadam uvidime, to budem cca 34dni po ovulke, miminko bude mat bez 1-2 dni 5 tyzdnov a to uz srdiecko bije, potom uz len zalezi od kvality utz aky ma dr, moj ma dost dobry, tak hadam bude vsetko ok 🙂
ja by som sa tiež potom rada pridala do sukromnej skupiny,len ja ešte čakám na potvrdenie tehotenstva...
Tak dobre...pockame si na potvrdenia, ci srdiecka, kto sa ako citi a potom bude sukromka....ved to ma cas, mame pred sebou krasnych 8-9 mesiacov 🙂
@kosska3003 ahoj supoer mne dnes rapid tst tiez ukazal ciarocku ak zozeniem clarko urobim aj to 🙂

@tannia87 hej hej je super dr vybavena prdinacia super ma tam vsetko aj monitor a velmi dobry a pedant on nic nezanedba tak sa neboj to je hovadina podla mna s tym potratom