icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
14. mar 2012

@saranata si to výstižne napísala 🙂

tatya
14. mar 2012

@monculka aj ja som mala pri prvom nizko placentu az ma posielali na rizikove, ale ono sa to naozaj casom vytiahlo samo a bolo vsetko OK, tak sa neobavaj 🙂

bobi3
14. mar 2012

dievčence, myslíte, že hlad môže drobcovi škodiť? myslím taký chvíľkový, keď sa nestihnem rýchlo najesť... 😕

bonninka
14. mar 2012

jaj baby, vy jste tu toho teda popsali zase. Nestíhám číst ☹ zítra jdeme na morfologický ultrazvuk, tak se už nemůžu dočkat co tam máme. Pohyby cítím pořád a čím dál silněji už se to i podobá na minikopanečky 🙂

saranata
14. mar 2012

@bobi3 jemu urcite nie,tebe moze prist nevolno ked sa nenajes

tatya
14. mar 2012

@nati04 ak si prvorodicka, mozes este kludne mesiac necitit pohyby, ale podla mna to pride kazdu chvilu 🙂 ja som prve pohyby citila len ked som vecer lezala uplne vklude 😉

tatya
14. mar 2012

@miskachrumka jeeej, ake pekne brusinko uz mas 🙂 ja stale zatial vyzeram ako by som len pribrala, nie ako tehu brusko 😝

bobi3
14. mar 2012

@bonninka tak to držíme palčeky 🙂

@saranata to mi aj je, ak v robote nestíham, preto stále so sebou nosím aspoň banán... no nerada by som tým uškodila drobcovi 😒

bonninka
14. mar 2012

@bobi3 nemá proč, ono si svoje živiny vezme i bez toho, spíš jak píše saranata může být zle tobě 🙂

miskachrumka
14. mar 2012

@tatya no ten prípad som mala pri malom po 6mesiaci 😒

miskachrumka
14. mar 2012

No idem do školky pre Daduška so zvedavá aký bol tretí den 😒

bonninka
14. mar 2012

@miskachrumka pěkné bříško máš, jen když kuknu na to svoje, tak už mi připadá to tvoje jako taková mini verze 🙂 musím se odfotit, 🙂

saranata
14. mar 2012

@bobi3 to sa nemusis bat ale mysli v prvom rade.na seba robota este nikomu neutiekla 🙂

tatya
14. mar 2012

dala som do mojho fotoblogu obnovenu tabulku augustoviek 🙂 tak kuknite, uz je nas tam 51, takze vazne budeme rodit vo velkom 😀

nati04
14. mar 2012

Ďakujem Vám 🙂 tak si rada na to počkám 🙂

katja_
14. mar 2012

@ursula5 no tak pockaj poniektori ich mali na Mikulassa tie koncomesacne 😀 😀 ako ja napriklad

madzik
14. mar 2012

Ahojte baby chcela by som sa spytat co si mozem dat na chriipku okrem caju s medom citronom a vitaminy,a stale uz 3 den ma to drzi teplota 37,6 a bolia ma oci a velky kasel nadcha a bolest priedusiek ,nic nerobim len len spim.. :(

saranata
14. mar 2012

@madzik ked tak len paralen🙂
a ak ta bolia aj priedušky tak určtie by som išla k lekárovi, teraz je neliečený zapal posledne čo potrebuješ

madzik
14. mar 2012

@saranata Tak aj robim ale citim sa zo dna na den horsie :(

saranata
14. mar 2012

@madzik tak treba íst k lekárovi jednoznačne, ked to prejde do silneho zapalu tak potom už jedine ATB, tak chod čo najskor

madzik
14. mar 2012

@saranata pred 2tyzdnami som bola takto chora a dala mi gynda antibiotyka, ale ja nemozem znovu :(

saranata
14. mar 2012

@madzik treba obvodneho lekára , on bude vediet čo ti nasadi , ja som bola chorá takto v oboch tehu , tiež az po 16t a dlho som sa liečila
nenechaj to hlavne neliečene, to sa ti moze vypomstit

miskachrumka
14. mar 2012

@bonninka hod fotku určite más tiež krásne bruško ale nejde oto ide oto aby sa to malé malo tam dobre to je hlavné je jedno ako bruško vyzerá 🙂

loralo
14. mar 2012

@madzik neviem, aky pijes caj, ale skus hlavne zazvorovy. cesnak a cibulka, na tom frcis?

madzik
14. mar 2012

ano cesnak,zazvor, ale chystam sa si zrobit ten cibulovy irup ale hladam recept, tera som si spravila taku slabu nescu kavu s vela mlieckom lebo mam tlak 90 na 45 🙄

loralo
14. mar 2012

@madzik juj moja, tak davaj na seba pozor a prajem rychle uzdravenie

madzik
14. mar 2012

@loralo dakujem akurat som sa odhodlala a zjedla som strucik cesnaku,s troskou chleba ,vcera som spravila spenatovu polievku s vela cesnakom tak som zvedava ale uz mi je zle stoho :D a sirup zrobeny 😎 lekarka mi povedala ze calcium sirup je dobry od kaslu a mozu ho aj teh. 🙂

19vierka84
14. mar 2012

@vevuska1 ja som si minule s tatina robila srandu, ze mu prinesiem krpca na tyzden, nech sa zabavi a trosku vychova a on ma zrusil, ze babka a dedko su tu nato aby rozmaznavali, ze vychovavat mame my 😀 to bude asi syndrom dedkov a babiek 😀

obycko
14. mar 2012

Ahojte babulky. Tak sa hlasim. Amniocenteza za mnou. Cely zakrok trval asi 2-3 minutky. Doc. Ondrejcak bol uplne uzasny clovek. Fakt mily a citlivy. Je to clovek a doktor na spravnom mieste. Vysvetlil nam vsetko. Bolo nas tam len 5 bab. Ale vraj mavaju za den aj 10-15. Manzelia mohli byt s nami aj na izbe. Nebolo to take hrozne. Dalo sa to vydrzat. Najneprijemnejsi bol vpich ihly do bruska a potom uz vlastne nebolo nic citit. Vsetko som videla na ultrazvuku vedla a dalsi doktor mi vsetko vysvetloval - kde je ihla, kde je jej hrot a aj babätko. Potom sme sli na izbu a lezali hodinu a pol. Potom bol este kontrolny ultrazvuk si je vsetko v poriadku. Nakoniec som dostala termin na morfologicky ultrazvuk na 4.4. o 14.00 na cisle dveri 140. Tak som zvedava. 🙂 Same štvorky. Vysledky budu max do 3 dni, ale vraj to stihaju aj do 24 hodin. Takze dam vediet.
Idem precitat co ste popisali, lebo je toho dost. 🙂

saranata
14. mar 2012

@obycko tak super ze to máš za sebou , drzím palčeky aby boli super aj tie vysledky a nech máš obavy preč a preziješ si krásne tehu az do konca 🙂