icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

bobi3
26. mar 2012

@saranata tak ja si po morfologickom už objednám postieľku, pult a detskú stoličku, kočiar ešte môže počkať na predajni 🙂 a s tými bielymi máš pravdu, ja som si tiež kúpila pár bielych pre radosť ako píše @nati04 ten strach tu predsa len stále je, no keď už budeme vedieť čo to bude, tak možno si kúpim aj pár ďalších drobností😉

nastasyk
26. mar 2012

@tamara2307 ved prave preto som si ho vybrala, kamaratka tam tiez chodi a nevie si ho vynachvalit🙂 a caka sa vzdy len tak tyzden maximalne, da sa objednat aj cez vikend...Preto som nesla tu v BA, tu su cakacie domy strasne dlhe... a pacila sa mi jeho stranka, na Cunderlika som asni poriadny kontakt nevedela najst....tak uvidime...

nati04
26. mar 2012

A máte niekto skúsenosť s cunderlikom? Ja som k nemu objednana na morfologicky

nastasyk
26. mar 2012

@nati04 ahoj, ona je vraj velmi dobrý,milý vtipný pán... len on a MUDr. Grochal majú na Slovensku ten certifikat na vsetky tie specificke UTZ (teda neviem ako Dr. Holan, mozno aj on) takze sa nemusis bat...

nati04
26. mar 2012

Dakujem verím že to dobre dopadne 🙂

katja_
26. mar 2012

baby takze fajn moj pad malemu/malej neuskodil takze uz sa tesim na piatok na morfo sono a vyjasnennie co to teda bude 😀 😀 ...ci bude ruzova alebo nebude

bobi3
26. mar 2012

@nati04 a kde ten Cunderlík robí? Ja som objednaná na piatok do Ružinova, neviem, kto tam robí morfologický 😕

bobi3
26. mar 2012

@katja_ aj my sme objednaní na piatok 😉 a čo by ste chceli?

nati04
26. mar 2012

@bobi3 on v mlynskej doline tam je nejaká klinika neviem presne áni ulicu este som únho nebola. Píšem cez tel. Tak mi to samo prepisuje

monculka
26. mar 2012

@smolinka024 ja som pribrala 2 kg len a to je asi malo ne?ved kukni foto ktore som dneska pridala...mam pocit ze v 20tt mam nejake male brucho...ci? 🙂

porinka
26. mar 2012

mám kolegyňu, ktorá v 1. trimestri pribrala 10 kg, v druhom tak isto...takže netuším, koľko váži teraz, o chvíľu ide na materskú 🙂

porinka
26. mar 2012

@monculka
máš tam akurátne bruško 😀

monculka
26. mar 2012

@porinka hej?lebo mne pride dost male...ako som videla niektore ine fotky tak uz maju dost velke 🙂

bobi3
26. mar 2012

@porinka no tak ja som v prvom trimestri schudla, priberať som začala až od nejakého 14tt

bobi3
26. mar 2012

@monculka podľa mňa je akurátne, ak sa bábo vyvíja a je všetko ok, tak buď len rada 🙂 ja mám možno len o centimeter väčšie 😉

monculka
26. mar 2012

@bobi3 hej hej vsetko je ok...v uplnom poriadku teraz v piatok som bola na poradni...este zistit pohlavie a bude dobre 😀 ale som aj take pocula ze ktora ma mensie brusko tak bude mat chlopa 😀 co by bolo skvele...ale hlavne nech je zdrave

porinka
26. mar 2012

@monculka
no ak si bola predtým chudá, tak pohoda 😉 určite tam bábatku nie je tesno 😀

porinka
26. mar 2012

@bobi3
ja priberám tak postupne od začiatku 😖

monculka
26. mar 2012

@porinka no pred tehu som mala 65kg a pocas prvych 3 mesiacov som schudla na 55kg takze 10kg slo hned dolu a teraz mam 58...kazdy tyzden priberem 1kg a to sa cudujem ze tak malo lebo jem vsetko co mi pride pod ruky 😀

pasatko
26. mar 2012

@monculka no nie kazdyma velke brusko to nemozestak porovnavat kazdyje iny

monculka
26. mar 2012

@pasatko ved ano a nikde som neporovnavala len som napisala ze moje mi pride nejake male... 🙂

porinka
26. mar 2012

@monculka
neboj, ešte sa toho na teba nabalí 😀

katja_
26. mar 2012

@bobi3 vsetci by chceli asi dievku a mne je to asi aj jedno - dievcatka su krajsie 😀 a chlapi to maju v zivote jednoduchsie - rozhodnute je davno len to uz vediet. Vy by ste chceli co

obycko
26. mar 2012

@saranata AJ mne sa pacia najviac babätka v bielom. A aj ked viem, ze budeme mat chlapceka, tak bude mat asi najviac veci bielych 🙂

@katka143 Gratulujem, poznam ten uzasny pocit, ked je vsetko v poriadku 😵

@nastasyk Hlavne sa snaz byt kludnejsia. Ja som tiez mala zle vysledky a na amnio sa ukazalo, ze chlapcek je uplne zdravy. A tiez ma takto do telefonu moja doktorka vystrasila.

bobi3
26. mar 2012

@monculka ono bruško sa zväčšuje aj podľa toho, ktoré dieťatko v poradí čakáš a či si predtým cvičievala, t.j. v akom stave máš svalstvo na brušku... ak je pevnejšie, tak tak skoro nevykukne 😉 a v yby ste chceli chlapčeka?

@porinka a koľko si už pribrala?

@katja_ no my by sme radšej dievčatko, ale tak poteším sa aj chlapčekovi, hlavne nech je zdravý 😉

monculka
26. mar 2012

@bobi3 no cakam prve 🙂 no ja chcem velmi chlapceka 🙂 a mam taky pocit ze to bude chlapcek...uvidime na 3D...hlavne nech je zdrave

bobi3
26. mar 2012

@monculka a kedy ťa čaká 3D? my ideme v piatok, ja mám tiež pocit, že bude chlapček 😉

monculka
26. mar 2012

@bobi3 no musim sa este objednat lebo nejdem u nas v Roznave ale idem do Sace...volala som tam minuly tyzden ale povedali mi ze mam zavolat tento tyzden takze zajtra tam zavolam a uvidim na kedy ma daju...

saranata
26. mar 2012

@bobi3 ideš tak skoro, ja idem az v 24-25tt , vtedy má dieta už dost tuku na sebe a je vidiet pekne obrysy tváre,čo som videla usg skor tak to je ešte take nevyrazne
aj pri malej sme boli v 25 tt a mám take fotky tváre , presne tak vyzerala ked sa narodila🙂

porinka
26. mar 2012

@bobi3
8 kg 😖