Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@tamara2307 ved prave preto som si ho vybrala, kamaratka tam tiez chodi a nevie si ho vynachvalit🙂 a caka sa vzdy len tak tyzden maximalne, da sa objednat aj cez vikend...Preto som nesla tu v BA, tu su cakacie domy strasne dlhe... a pacila sa mi jeho stranka, na Cunderlika som asni poriadny kontakt nevedela najst....tak uvidime...
A máte niekto skúsenosť s cunderlikom? Ja som k nemu objednana na morfologicky
Dakujem verím že to dobre dopadne 🙂
baby takze fajn moj pad malemu/malej neuskodil takze uz sa tesim na piatok na morfo sono a vyjasnennie co to teda bude 😀 😀 ...ci bude ruzova alebo nebude
@smolinka024 ja som pribrala 2 kg len a to je asi malo ne?ved kukni foto ktore som dneska pridala...mam pocit ze v 20tt mam nejake male brucho...ci? 🙂
mám kolegyňu, ktorá v 1. trimestri pribrala 10 kg, v druhom tak isto...takže netuším, koľko váži teraz, o chvíľu ide na materskú 🙂
@saranata AJ mne sa pacia najviac babätka v bielom. A aj ked viem, ze budeme mat chlapceka, tak bude mat asi najviac veci bielych 🙂
@katka143 Gratulujem, poznam ten uzasny pocit, ked je vsetko v poriadku 😵
@nastasyk Hlavne sa snaz byt kludnejsia. Ja som tiez mala zle vysledky a na amnio sa ukazalo, ze chlapcek je uplne zdravy. A tiez ma takto do telefonu moja doktorka vystrasila.
@monculka ono bruško sa zväčšuje aj podľa toho, ktoré dieťatko v poradí čakáš a či si predtým cvičievala, t.j. v akom stave máš svalstvo na brušku... ak je pevnejšie, tak tak skoro nevykukne 😉 a v yby ste chceli chlapčeka?
@porinka a koľko si už pribrala?
@katja_ no my by sme radšej dievčatko, ale tak poteším sa aj chlapčekovi, hlavne nech je zdravý 😉

@saranata tak ja si po morfologickom už objednám postieľku, pult a detskú stoličku, kočiar ešte môže počkať na predajni 🙂 a s tými bielymi máš pravdu, ja som si tiež kúpila pár bielych pre radosť ako píše @nati04 ten strach tu predsa len stále je, no keď už budeme vedieť čo to bude, tak možno si kúpim aj pár ďalších drobností😉