icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
27. mar 2012

@cicimon asi nemáš baldachyn ?či ano ?neviem ale baldachyn sa dá nastavovať aj na jednu stranu aj na druhu nezáleži ako bude postielka !baldachyn sa predáva s tyčkou ktorá je prepevnitelná všade 🙂okolo potielky 🙂

miskachrumka
27. mar 2012

@bodka70 je bodka gratulujem krásne 🙂 tešim sa stebou 😵

nastasyk
27. mar 2012

@bodka70 Jeej, aj ja by som dala Gretku!!! Ale u nas to zatial vyzera na chlapca, 4.4. idemem na morfologicky, tak uvidime, ci to predsalen nebude mala Gretka🙂

cicimon
27. mar 2012

@miskachrumka nie, nemam a myslim ze nam ani nechyba

cicimon
27. mar 2012

@vierazit198 no po narodeni.... tak neviem, ako by sa kocikovalo a prenieslo dieta domov z porodnice... a moja sa narodila skoro o 3t skor.... lepsie kupit dopredu vsetko

miskachrumka
27. mar 2012

@19vierka84 ja som ináč nepočula že je potrebná aj sietka proti hmyzu aj na postielku 😕 ja len že sa to používa len na kočik !
vsak ja si to neviem predstaviť a popravde som to ešte nevidela !
mi máme platove okno ako balkonové ale je otvaratelné len do polky a druha polovica je pevná "kto býva v bytovke vie si predstaviť "čo myslím a na tej otváratelnej vrchnej časti je origoš s oknami bola sietka a si myslím že to je užitočnejsie!keby si dala na okno sietku ?bude to lepšie jak toto nie ? 😉

miskachrumka
27. mar 2012

@cicimon aha ja som sa len opýtala a ja že mi máme dva na vyber kupovela som dvoje obliečky aj hniezdom a boli ktomu aj baldachyny a su nastavitelné ! ja len aby si mala predstavu 🙂

bobi3
27. mar 2012

@vierazit198 áno, 30.3. mám termín, a som v 21tt... ja som mala jeden potrat a dva neúspešné IVFka, takže tiež už mám niečo za sebou. Tých neúspechov už bolo dosť, si vravím, no stále sa akosi nedokážem tešiť ☹ Na amniocentéze som nebola, výsledky testov boli dobré, tak ma neposlali.

bobi3
27. mar 2012

@miskachrumka ja si tiež myslím, že sieťka na oknách veľa vyrieši...

bobi3
27. mar 2012

dievčence, hlavne čo ste z Ba, nechcete chodiť na cvičenie pre tehuľky? hľadáme medzi seba ešte aspoň jednu holku, aby sa to oplatilo... konkrétne v Novom meste na Račianskej www.bellabestia.sk

19vierka84
27. mar 2012

@miskachrumka to je sietovany bladachyn, ktory mozes dat okolo celej postielky a neplni len dekoracnu funkciu ale je aj sietkou proti hmyzu. mavam otvorene dvere na dome v lete, aj ked je na nich sietka, tak nie je na pevno, kvoli psom aby mohli chodit hore dole a mavam doma muchy a komare sem tam. ked som byvala v byte, tak s tym sme problem nemavali, ale tu v dome mame.

19vierka84
27. mar 2012

@miskachrumka takto to vyzera okolo celej postielky : http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?S...

nastasyk
27. mar 2012

@bobi3 Ahoj, myslis na gravid pilates? A kolko stoji jedna hodina, ak vies, v cenniku to nemaju...

martinam79
27. mar 2012

ahojte 🙂 3D bolo super tam by som mohla chodit kazdy tyzden 🙂)) konecne sa nam aj ukazaL 🙂 budeme mat chlapceka 😀 tesime sa moc ,a zajtra zase klasicka poradna + sono 🙂 vsetko ok srdiecko ,vsetko pomerane 🙂

mercymay
27. mar 2012

@martinam79 gratulujem 🙂

bobi3
27. mar 2012

@nastasyk 8,- eur

@martinam79 super, blahoželám 🙂 a meno aké dáte?

martinam79
27. mar 2012

@mercymay dakujemeee 🙂

martinam79
27. mar 2012

@bobi3 jooooj no teraz pridu trapenia 🙂 vobec neviem ja som mala vybrate len dievcenske Izabellku ,s chlapcom bude tazsie 🙂 budem hladat 🙂 ale mozno po tatinkovi jurko :D

martinam79
27. mar 2012

@nessy No my sme super vsetko videli 🙂len potom sa ku koncu cely schoval za placentu a dal ruky pred tvaricku tak asi bolo dost fotenia :D zalezi aj od toho ake je babatenko , ak je velke je fajn ist aj skor aby bolo dost miesta ,potom je lepsie vidno 🙂

smolinka024
27. mar 2012

@monculka Tak oproti mne to je mini brusko 😉 ja radsej ani fotos nepublikujem...😉)) neviem co to budem mat za krpca 😉

smolinka024
27. mar 2012

@porinka Ten Dorjan sa velmo velmo paci aj nam a silne nad nim uvazujeme....😉 aj cenu ma celkom dobru..

porinka
27. mar 2012

@smolinka024
mi jedna kočka písala, že dosť hrkoce a trhá sa košík 😠 idem gúgliť recenzie

smolinka024
27. mar 2012

@bobi3 http://postielky.com/11d-zirafa my mame vyhliadnutu tuto zostavu...cena dobra...videla som to aj nazivo...a je tam toho dost...a babo nech ma peknu postielku😉

miskachrumka
27. mar 2012

Však každý si urobíme ako chceme 🙂
nám ostáva postielka po malom len obliečky asi ešte dokupim ak bude baba také doružova a nove hniezdo lebo to nám veru dlho nevydržalo 😒

smolinka024
27. mar 2012

@bodka70 Gratulujem....len nech to pokracuje aj nadalej dobre 😉

miskachrumka
27. mar 2012

@bobi3 ja som tiež otom presvedčená 🙂

miskachrumka
27. mar 2012

Bože babule ja sa už neviem dočkať pondelku .........................zajtra len streda ešte to je daleko 🤐
som zvedavá či už aj mi konečne budeme vedieť čo to čakáme som si všimla že už viac vás vie čo to bude 🙂

smolinka024
27. mar 2012

Baby na poslednych asi 10. stranach som to tu nevidela preberat, tak neviem ci sa to preberalo predtym, ale vy uz citite pohyby?! Lebo ja som teraz v 19tt, budem prvorodicka a ten moj krpec (podotykam bude to chlapcek 😉 kope uz od 16tt... !!! Kazdy sa tomu cuduje, ale je to tak. Ja som ani necitila ziadne motylie kridla (takze ani neviem co to je), ale proste on hned zacal kopkat...😉))) Aj tatino to uz citil parkrat.... A vy?

porinka
27. mar 2012
smolinka024
27. mar 2012

@porinka Tak potom mi daj vediet co si zistila, lebo ja som len tu na MK videla par fotos v albumoch - a baby pisali ze je pekny a maju s nim dobre skusenosti...