Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@dominikati Ja by som na tvojom mieste sla cim skor, ak je bublinka v maternici, mozno dostanes od dr duphaston, na podporu udrzania plodu, alebo nieco ine, ale v kazdom pripade ak uz mas za sebou negativnu skusenost, dr by ta automaticky mal brat ako rizikovu a viac ta kontrolovat, resp. venovat tehu vacsiu pozornost, moj mi doslova povedal, ze mam prist hned ako budu // tak som sla...a nelutujem...a teraz v piatok po 2 tyzdnoch idem zas. Alebo dr aspon zavolaj, co ti povie...uvidis...za telefonat nic nedas 🙂
@asemilka ahojko uz si v augustovkach?keby sa mne podarilo tak mi vyjde termin na 30.8.2012 dcerka je 22.8.2002 pred skoro 10 rokmi bude v januari co som videla prvy krat pozitivny test.aj teraz by to mohlo byt tak.inak gratulujem vsetkym mamickam.ja len cakam na test asi o par dni ho urobim.
ahojte baby prosim vas nemate nahodou ukazat niekto graf BT?
pozrite si aspon jednym ockom moj graf,tak strasne by som chcela sem patrit.juuuj http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@chirabell myslela som i na to,ale vies pri mojej malej som ani netusila,ze som tehotna.Prisla som koli meskajucej mrche,co u mna bolo bezne a dr. mi povedal,ze som tehotna a bola aj akcia.Minuly rok sa nam nedarilo,tak pomocou clostilu som oteh.,ale prestalo sa vyvijat v 4 tyzdni.Dr. mi povedal,ze ak sa ma plod udrzat,musi byt zdravy a na to vraj hormony nepomozu.A tak som vahala,kedy ist tentokrat.Ale zajtra zavolam a uvidim,co mi povie.
@dominikati no ak plod nie je zdravy, hormony isto nepomozu, ale ak je zdravy a nevyvyja sa napr kvoli nedostatocnej tvorbe progesteronu a tym padom slabej funkcii zlteho telieska, ktore vlastne vyzivuje prve dni a tyzdne zarodok, tak vtedy hormony pomozu...a pokial ta dr nesledoval na toto, teda na funkciu zlteho telieska predtym ,tak nemoze tusit ako ti funguje, ale ak nerobil hormonalny profil...
Ale zas je pravda, ze dr inak beru potrat ak je vo vyssom stadiu, ked uz srdiecko dlhsiu dobu bije a prestane, ako ked je to takto hned skoro, casto este pred akciou srdiecka...
No...ale ty musis vediet...tak drzim palce, nech je to tentokrat vsetko v poriadku 🙂
@chirabell dakujem ti za radu.som zvedava,co mi povie zajtra sestricka
vsetky baby poradte mi mam si uribit test skvor alebo nie,lebo by som mala hned nasadit duphaston na udrzanie.bolo by to aj zabavne merat od toho 9-10 dna a cakat.
nomusim lebo mam malo progesteronu a musim hned nasdit ak by sa ukazal pozit.test tak musim hned.inak z dcerou pred desiatimi rokmi mi neukazal tak mozno aj teraz len po dlhsom vynechani ms.
@tannia87 este nic, este som tam nebola, az zajtra si idem po novy obciansky, tak uvidim ako mi to vyjde tam skocit, do 8 dni musim nahlasit zmenu.
A inak, citaj tu...toto som dnes nasla... http://blog.etrend.sk/mihalblog/2011/12/11/dobr... dobre napisane, mozno ti bude jasno, lebo mne uz je 🙂
@hoogy nemohla som otehotniet 7 rokov a potom som uz nasadila antikoncepciu a brala som dva mesiace a hned sa podarilo len test mi neukazal.myslela som ide na mna chripka a urobila som test lebo mi meskala ms.neukazalo mi nic a nasdili mi antibiotika.potom som spinila asi 7-8 dni a som si myslela ze od tej choroby mi nevie ms prist,tak som si aj napustila vanu teplej vody a vypila pohar vina aby bol cim skvor novy cyklus.a nic.tak som urobila test a bol pozit.isla som na ultrazvuk a bola som cca medzi 5-6 tyzdnom.takze ja som citila len som nevedela ze to je tehotenstvo.to som mozno bola uz v prvom tyzdni ked som sa uz necitila dobre.ale dcerka sa narodila zdrava a krasna.len mala problem z alergiou na mlieko.ktovie ci tie antibiotika nesposobili nieco prave vtedy ked sa jej ako embryu vyvijal zaludok....uz sa to nedozviem....
@ktore ja som si robila 10 dni po ovulke 10tkovi test a ukazal ducha co mam aj v albume a potom som robila na druhy den a duch silnel a nakoniec som si digi spravila a ukazal 2-3 tyzdne tak skus ked budes 10 dni po ovulke a uvidis
@hoogy dokt je na pn.tak neidem @kosska3003 .no kupim tem 10tkovi a jeden ten digi test ak budu mat.to je dobry napad.

@chirabell 🙂 vydrzime 🙂 jasne ze vydrzime ved este budeme musiet drzat vyse 8 mesiacov :D