icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

xtinakc
2. apr 2012

@obycko tak v stredu mam poradnu tak sa jej spytam. Takze aj na interne treba ist?!

porinka
2. apr 2012

ranný moč nachystaný, moja osôbka odvážená, 70 kg, za mesiac + 3 kg 😠 a môžeme za dve hodinky vyraziť...som taká zvedavá 😕 😕 😕

bobi3
2. apr 2012

@porinka hej, aj mne sa páči 🙂 len neviem, či mi tú bočnicu fakt treba, ja som našla aj takúto obyčajnú, tá by sa nám hodila presne do spálne a k tomu pultíku s tou žirafou http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/259-po...

tak neviem, či nestačí aj takáto 😒

bobi3
2. apr 2012

@porinka tak pfuj, pfuj, pfuj 🙂

porinka
2. apr 2012

@bobi3
kurňa, voľakedy sme vydržali v obyčajnej a teraz len špekulujem 😝

bobi3
2. apr 2012

@porinka veď práve, preto nechcem zbytočne drahú postieľku, radšej kúpim iné dôležitejšie veci

miskachrumka
2. apr 2012

kočky tak ja to už viem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

tamara2307
2. apr 2012

@miskachrumka šak prezraď!!!

miskachrumka
2. apr 2012

ešte vás nechám tak zvedavice ! 😀

vierazit198
2. apr 2012

@trutka ahoj ty si alergik? ja tiež síce nie je to podložené lebo testy mi vyšli negatívne.. ale stále kýcham a mám sopeľ tak niečo musím mať.. mne sem tam tvrdne bruško tak neviem či mám brať, ale ževraj nato je dobré magnézium.. no pozor lebo nesmú sa brať umelé sladidlá ktoré obsahujú šumivé tablety.. to som nevedela len ked som bola na amnio v nemocnici tak som sa to tam dozvedela.. ohladom kyseliny listovej nemá sa to brať len pred tehotenstvom a potom do troch mesiacov? teraz by sa mali užívať nenasýtené mastné kyseliny - teda asi veľa rýb.. lebo sa bábatku vyvíja mozoček.. všetko dobré prajem

miskachrumka
2. apr 2012

@bobi3 dakujem vám všetkím kočky ste užastné hlavne tebe bobi a saranata ste milučké a dakujem že ste ma podporili 🙂 🙂 🙂
a je tooooooooooooo dievčatkooooooooooo 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

nati04
2. apr 2012

@miskachrumka gratulujem k dievčatku 🙂 ja idem zajtra tak som zvedava 🙂

miskachrumka
2. apr 2012

@nati04 je to krásne !
male je presne na 19tt a 2den a je krásna a povedal dr že na 85% je to baba nemá tam pipík 😀 😵

vierazit198
2. apr 2012

@xtinakc ahoj, asi bude najlepšie keď a poradím s lekárkou lebo femibion čo je len kyselina listova by sa mal brat do tretieho a potom sa berie taky aj s omega 3 kyselinami( mastné nenasýtene kyseliny.. sú v rybách) v utorok po velkej noci mam sono tak sa poradim s lekárkou.. no ja nie som moc za umele vitaminy.. je tam vela Áčok.. viem ze tie kyseliny su dobre pre vyvoj mozgu dietatka.. akurat teraz.. dakujem a prajem vsetko dobre

porinka
2. apr 2012

@miskachrumka
veľká gratulácia!!!!! som zvedavá, čo oznámim ja 😕

nati04
2. apr 2012

@miskachrumka tesim sa stebou 🙂 naozaj ;) dúfam že aj ja budem zajtra taká šťastná 🙂

loralo
2. apr 2012

@miskachrumka paradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tak tebe to tiez super vyslo, blahozelam 🙂

katja_
2. apr 2012

@miskachrumka he he a bude princeznicka 😀 😀 , ja som sa dnes zastavila v tescu rano a zas som sa tam vyblaznila vo vypredaji, mala uz ma trojo plaviek 😀 😀 , saticky len symbolicky jedny ...
Strasne som ti priala dievcatko tak to vyslo a maly Dadko bude ochranovat a davat bacha na mladsiu krasavicu 😀, hovorim zaciatkom mesiaca boli sami chlapci a dievka vracaju uder dobra haluz

xtinakc
2. apr 2012

@vierazit198 mne ten femibion odporucila doktorka takze sa urcite aj ty porad co by bolo pre teba najlepsie. Tak drzim palceky!

@miskachrumka gratulujem k vytuzenemu dievcatku! 🙂

obycko
2. apr 2012

@xtinakc mna tam poslala. Takze neviem. Asi je to individualne kto posiela a kto nie.

tamara2307
2. apr 2012

@miskachrumka tak si si ju nakoniec vymodlila 😉 môžeš sa vrhnúť na nákupy v znamení ružovej

bobi3
2. apr 2012

@miskachrumka wau, tak to je super, veľmi ti to prajem, hlavne že je malá v poriadku!!! blahoželááááááááááám 😉

loralo
2. apr 2012

mna tiez neposlali na ekg, to by fakt mala kazda absolvovat?

loralo
2. apr 2012

@tamara2307 teba braun poslal na ekg?

porinka
2. apr 2012

@miskachrumka
fotečka princezničky??? ja budem pýtať aj fotku aj šušurky alebo pinďourka 🙂

zyza
2. apr 2012

@xtinakc interne -ekg treba tusim 2x za tehu..je to teraz novinka...
A uz si bola obzerat tie kociky?

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka gratulujeeeeeeeeeeeem tesim sa s tebou🙂

bobi3
2. apr 2012

@miskachrumka a meno teda ešte isté nie je? joj, moja, veľmi preveľmi sa s tebou teším, viem presne, čo teraz prežívaš 🙂 no len rýchlo musíte vybrať meno, aby si sa s ňou v brušku mohla rozprávať 😉

@porinka a ty kedy ideš?

bobi3
2. apr 2012

@loralo ani ja som na EKG nebola, no keď som bola na endokrinológii, tam mi ho robili, tak som to potom neriešila, lebo všetko bolo ok

porinka
2. apr 2012

@loralo
Jednorazové povinné vyšetrenia v tehotenstve
• Interné vyšetrenie + EKG - u vášho praktického (obvodného) lekára alebo internistu, ktorý vám skontroluje funkciu ostatných orgánov v tele (srdca, pľúca, pečeň, obličky atď.).