icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
1. apr 2012

@saranata a mozem Sa spýtať či to nejako súvisí aj s babetkom?

vevuska1
2. apr 2012

@miskachrumka budem na teba mysliet, nech sa babatko ukaze a nech mas radost z malej princeznicky 🙂 a ked to bude dalsi chlapcek tak aj z neho, hlavne nech ste v poriadku

saranata
2. apr 2012

@nati04 kazdý problem so stítnou zlazou suvisí so všetkým , najma s celým hormonálnym systemom , aký problem máš?
mne zistili znizenu fukciu stítnej zlazy pri druhom tehotenstve (v 2 mesiaci pri testoch)

loralo
2. apr 2012

@miskachrumka uz sa tesim s cim prides 🙂

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka hlavne prajem zdrave babatko 🙂

loralo
2. apr 2012

Krasny den vsetkym 🙂

monika1091
2. apr 2012

pocuvajte to aj vam tak bije srdce?... asi tyzden tak pozorujem ze mam vysoky tep ale nizky tlak

lucik194
2. apr 2012

no baby nestiham ani pisat, nie to este aj citat vsetky komentare, to bude tym ze jedno uz doma mame, plus chodim do prace..... no ohladom tych bradaviek (sprava spred 3 stran) priznam sa ze mne sa zmenili predtym aj potom, dvorce som mala svetle, potom mi stmavli, ked som kojila sa zvacsili, ked som prestala mi opat bradavky sa zmensili, plus drorceky mi zosvetlili. teraz pri druhom tehu ich mam opat tmave..... takze asi je to dost individualne.
Co sa tyka posielky, no my mame taku co sa znizuje / zvysuje lozko, nie bocnica..... napr. je nam to dost jedno, co ide hore / dole, pretoze po leziacky som nikdy nekojila, mala tak nechcela jest, takze ziadne presuvanie 50 cm z postielky do postele, pekne krasne posadenie sa a tak kojenie.... dobre bolo ze ked bola uple malicka sme ju mali vysoko v posielke a nemuseli sme sa tolka zohnut, ked sa zacala pretacat a mrvit sme ju dali nizsie 🙂

nati04
2. apr 2012

@saranata Ahoj mne nic len moja sesternica má tento problém a ked čakala svojho malého ju poslali endokrinologovi a mna sa tiez pýtala či Som bola tak som chcela vediet či sa tam chodi štandardne alebo sama si to mám potešiť. Pretože aj na hematologii má neposlal môj Gynekolog ale moju Maminku to napadlo a zistili mi zlu zrazanlivost proste v dnešnej dobe neni spoľah na lekárov

saranata
2. apr 2012

@nati04 v prvom trimestri sa robia prve testy z krvi a tam ak niečo vybehne vo vysledkoch tak ta poslu na príslušne vyšetrenie, s tými lekármi je individuálne , ja som nemala problem

nati04
2. apr 2012

@saranata dakujem za odpoved

bobi3
2. apr 2012

@miskachrumka @porinka držíme dnes moc moc palčeky!!!

bobi3
2. apr 2012

@nati04 ja som šla na endokrinológiu sama, mojej sestre niečo zistili a tak som radšej šla, výsledky dopadli dobre, ale každý trimester ma sledujú, lebo vraj počas tehu sa hormóny menia... aspoň som kľudnejšia 🙂 no tak ako píše @saranata ak si mala výsledky z krvi dobre, asi nie je dôvod...

nati04
2. apr 2012

@bobi3 tak to neviem aké boli výsledky ale na tu hematologiu tiez budem chodit do konca tehotenstva pre istotu 🙂

xtinakc
2. apr 2012

@miskachrumka no ako si dopadla chlapec - dievca 🙂 dufam ze vsetko dobre dopadlo!!

porinka
2. apr 2012

@miskachrumka
držíme vám palečky, tfuj tfuj tfuj 🙂

xtinakc
2. apr 2012

Baby je pravda ze v piatom mesiaci sa ma robit ekg vysetrenie? A koho matky alebo babatka??

porinka
2. apr 2012

@bobi3
k tej postieľke sa ešte vrátim, sestrin malý má teraz rok a pol, už ho dávali spať do prenosnej postieľky, lebo v klasickej byť nechcel, ale v noci sa proste zobudil, a museli si ho dať k sebe do postele. Tak to sestra vymyslela tak, že dala dole bočnicu, prisunula postel, rošt dala zarovno manželskej postele a malý je v podstate pri nej. 😉
A pre to zohýbanie sa k mimču by som kúpila polohovateľnú, ale ani to sťahovanie nie je od veci...len stále neviem, na čo sa dajú na postieľkach tie "sprušle" či ako to nazvať, vyšroubovať, na tej čo si dala link, sa dajú dokonca tri, inak som videla len dve 😕

vierazit198
2. apr 2012

@19vierka84 ahoj tak ty stale berieš kyselinu listovu?? a ako sa volá.. (teda čo je to za produkt?) femibion?lebo v tomto čase by sa mali brat nejake nenasytene kyseliny kvoli vyvoju mozočku... a magnézium ake berieš? ževraj by tam nemalo byt umelé sladidlo .. ja som z toho mala hnacku.. no musim sa spytat lekárky lebo ani v lekárni ti nevedia povedať aby si si všetko hladala na internete a dozvedáš sa také veci ktoré oni samé nevedia.. ja keby som nebola na tej amniocentéze v nemocnici ani by som nevedela že umele sladidla sa nemôžu.. teraz som nejaka chora a rozhodujem sa ci mam ist na PN ked v piatok je uz volno.. jaj tak si dávam na seba pozor a aj tak som ochorela.. chcem sa ta spytat este ohladom pohybov.. ty stále cítiš pohyby? alebo len niekedy.. ja sa tak bojím.. niekedy necítim vobec ( no možno si to len v práci neuvedomujem) všetko dobré ahoj.. si z Blavy?

saranata
2. apr 2012

@xtinakc mne ekg robili vzdy pri kazdom tehu v druho m mesiaci,a je to ekg matky

tamara2307
2. apr 2012

@miskrachrumka dievča, ja som už zvedavejšia na tvoj výsledok pohlavia, než ty sama 😀

xtinakc
2. apr 2012

@porinka myslis tie drevene tycky?? Sestranica dala dolu tie dve ked uz malinka zacala chodit aby sama zliezla z posielky resp. Tam sama vyliezla. Tak viacmenej mala istotu ze malu nenapadne splhat sa na postielku a nepadne z nej.

xtinakc
2. apr 2012

@saranata aha tak mne ekg zatial nerobili. Ja somteraz stretla kamosku a ta mi to spominala ze sa to robi. Tak sa nato asi burem musiet opytat doktorky.

porinka
2. apr 2012

@xtinakc
tie myslím, a to ma nenapadlo, ale nie je úzke? 😕

obycko
2. apr 2012

@xtinakc Mne robili ekg a aj interne. Poslala ma tam gynekologicka. Vraj sa to ma absolvovat. A aj kamoska co je tiez tehu, bola na ekg a internom. Dokonca som musela doniest ukazat peciatku v tehu knizke.

porinka
2. apr 2012

a včera večer sme zase krásne kopkali...sa hrozne vytešujem, že sa to už aj u mňa konečne začalo...je to nádherný pocit 😀 😀 😀

obycko
2. apr 2012

Všetky babule idem urobit tabulku aj s doplnenim co cakate ci dievcatko alebo chlapceka. Tak mi prosim Vas napiste postu, nech mame lepsi prehlad. 😀 😀 Hodim to potom do albumu.

bobi3
2. apr 2012

@porinka ja som sa o tej postieľke bavila so sestrou, má ani nie ročného syna, tak tie polohovateľné rošty sú dôležité, ale že tú bočnicu ona nemá a ani jej nechýba, tak neviem 😒 tie vyberateľné tyčky sú, keď dieťa už vie chodiť, tie tyčky sa vyberú a vie si aj samo zliezť z posteľky, nemusíš ho vyberať, hlavne keď má 3 roky a je ťažké ako buk 😀 moja mladšia sestra s tým teraz mala problém, lebo ona tie tyčky vyberateľné nemá, a teraz čaká druhé a nemohla malú (má rok a pol) z postieľky vyberať, lebo sa otvárala, doktor je j zakázal akékoľvek zdvíhania, a tak jej to chýbalo... takže každopádne je to super vec, ak si teda myslela to... ale to už zdá sa majú takmer všetky postieľky, horšie je to už s tou bočnicou 😒

xtinakc
2. apr 2012

@porinka mala sa tadial uplne v poho presuchne nema problem 🙂 ono sa to mozno len zda ze je to uzke ale vacsinou aj deticky su drobunke..

porinka
2. apr 2012

@bobi3
ale tá, čo si ju našla, má všetko, takže budem na ňou uvažovať. 😉