Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ranný moč nachystaný, moja osôbka odvážená, 70 kg, za mesiac + 3 kg 😠 a môžeme za dve hodinky vyraziť...som taká zvedavá 😕 😕 😕
@porinka hej, aj mne sa páči 🙂 len neviem, či mi tú bočnicu fakt treba, ja som našla aj takúto obyčajnú, tá by sa nám hodila presne do spálne a k tomu pultíku s tou žirafou http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/259-po...
tak neviem, či nestačí aj takáto 😒
kočky tak ja to už viem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@miskachrumka šak prezraď!!!
ešte vás nechám tak zvedavice ! 😀
@trutka ahoj ty si alergik? ja tiež síce nie je to podložené lebo testy mi vyšli negatívne.. ale stále kýcham a mám sopeľ tak niečo musím mať.. mne sem tam tvrdne bruško tak neviem či mám brať, ale ževraj nato je dobré magnézium.. no pozor lebo nesmú sa brať umelé sladidlá ktoré obsahujú šumivé tablety.. to som nevedela len ked som bola na amnio v nemocnici tak som sa to tam dozvedela.. ohladom kyseliny listovej nemá sa to brať len pred tehotenstvom a potom do troch mesiacov? teraz by sa mali užívať nenasýtené mastné kyseliny - teda asi veľa rýb.. lebo sa bábatku vyvíja mozoček.. všetko dobré prajem
@bobi3 dakujem vám všetkím kočky ste užastné hlavne tebe bobi a saranata ste milučké a dakujem že ste ma podporili 🙂 🙂 🙂
a je tooooooooooooo dievčatkooooooooooo 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@miskachrumka gratulujem k dievčatku 🙂 ja idem zajtra tak som zvedava 🙂
@nati04 je to krásne !
male je presne na 19tt a 2den a je krásna a povedal dr že na 85% je to baba nemá tam pipík 😀 😵
@xtinakc ahoj, asi bude najlepšie keď a poradím s lekárkou lebo femibion čo je len kyselina listova by sa mal brat do tretieho a potom sa berie taky aj s omega 3 kyselinami( mastné nenasýtene kyseliny.. sú v rybách) v utorok po velkej noci mam sono tak sa poradim s lekárkou.. no ja nie som moc za umele vitaminy.. je tam vela Áčok.. viem ze tie kyseliny su dobre pre vyvoj mozgu dietatka.. akurat teraz.. dakujem a prajem vsetko dobre
@miskachrumka
veľká gratulácia!!!!! som zvedavá, čo oznámim ja 😕
@miskachrumka tesim sa stebou 🙂 naozaj ;) dúfam že aj ja budem zajtra taká šťastná 🙂
@miskachrumka paradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tak tebe to tiez super vyslo, blahozelam 🙂
@miskachrumka he he a bude princeznicka 😀 😀 , ja som sa dnes zastavila v tescu rano a zas som sa tam vyblaznila vo vypredaji, mala uz ma trojo plaviek 😀 😀 , saticky len symbolicky jedny ...
Strasne som ti priala dievcatko tak to vyslo a maly Dadko bude ochranovat a davat bacha na mladsiu krasavicu 😀, hovorim zaciatkom mesiaca boli sami chlapci a dievka vracaju uder dobra haluz
@vierazit198 mne ten femibion odporucila doktorka takze sa urcite aj ty porad co by bolo pre teba najlepsie. Tak drzim palceky!
@miskachrumka gratulujem k vytuzenemu dievcatku! 🙂
@miskachrumka tak si si ju nakoniec vymodlila 😉 môžeš sa vrhnúť na nákupy v znamení ružovej
@miskachrumka wau, tak to je super, veľmi ti to prajem, hlavne že je malá v poriadku!!! blahoželááááááááááám 😉
mna tiez neposlali na ekg, to by fakt mala kazda absolvovat?
@tamara2307 teba braun poslal na ekg?
@miskachrumka
fotečka princezničky??? ja budem pýtať aj fotku aj šušurky alebo pinďourka 🙂
@miskachrumka gratulujeeeeeeeeeeeem tesim sa s tebou🙂
@miskachrumka a meno teda ešte isté nie je? joj, moja, veľmi preveľmi sa s tebou teším, viem presne, čo teraz prežívaš 🙂 no len rýchlo musíte vybrať meno, aby si sa s ňou v brušku mohla rozprávať 😉
@porinka a ty kedy ideš?

@obycko tak v stredu mam poradnu tak sa jej spytam. Takze aj na interne treba ist?!