icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
2. apr 2012

@bobi3
o 13-tej

tamara2307
2. apr 2012

@loralo zatiaľ nie, dnes k nemu poobede idem, môžem sa na to spýtať, či je to potrebné

lucik194
2. apr 2012

no ekg to je aj pre mna novinka, nikdy sa to nerobilo.... a neviem ze by sa to robilo teraz..... zatial ma nikam neposlali.....
moc sa nosi stale, aj tlak meria ale ekg.... no neviem o tom
popytam sa tiez

porinka
2. apr 2012

tu je zoznam vyšetrení, interné vraj v 6tt
http://nasemimi.webnode.cz/produkty/

vierazit198
2. apr 2012

Dievčatá ktoré ste v 22 týždni............................................TEXT PRE VAS Ako píšeme v predchádzajúcom článku, mozog sa vyvíja úžasnou rýchlosťou. V tomto momente je dôležité, aby malo tvoje telo dostatočné zásoby nenasýtených mastných kyselín, ktoré sú pre zdravý vývin mozgu zásadne. Tieto sa nachádzajú hlavne v rybách, ale aj v rôznych doplnkoch výživy pre tehotné ženy. Takisto sa nachádzajú v niektorých kojeneckých výživách. Na túto tému pripravíme celý článok, pretože je naozaj pomocou rôznych štúdií dokázané, že pri dostatočnej zásobe týchto kyselín v maminom tele a neskôr vo výžive kojenca, sa zlepšuje zrak dieťaťa a zvyšuje sa IQ.

bobi3
2. apr 2012

@porinka ale vám je to jedno čo bude, či???

@lucik194 pri prvom tehu som na EKG bola, tak neviem 😒

porinka
2. apr 2012

@bobi3
ja by som chcela chlapca, keďže viac detičiek nebude a voľaako viac sa mi to poľubuje, ale embryologička nám povedala, že bez záruky, mi vkladali dve dievčatká. tak uvidíme 😕

ursula5
2. apr 2012

@miskachrumka tak super, že Vám to vyšlo 🙂 gratulujem k dievčatku

vierazit198
2. apr 2012

Ekg to som ešte nepočula.. to asi posielaju len niektorí lekári nie? GRATULUJEM VAM TEHULKY ZA PRINCEZNICKY... ASI PREVLADAJU V AUGUSTE DIEVCATKA.... vela zdravicka nech sa darí.. 😀

porinka
2. apr 2012

kočky, idem sa pomaly chystať, držte palce aj s drobcami 😉

nati04
2. apr 2012

@porinka samozrejme drzime 🙂

zyza
2. apr 2012

@vierazit198 pri prvom som ani ja nebola na ekg,ale teraz je to vraj povinne..ale trvalo to fakt len chvilku..je dobre,ze vam skontroluju srdiecko 😉 a mal by to uz ponuknut kazdy lekar..vela sa toho zmenilo veru ako som rodila prvy krat..je ovela viac vystereni..ale vsak len dobre..

katja_
2. apr 2012

@vierazit198 niekto nemusi uzivat doplnky pokial vsetkeho papas dost, ale zas niektore zeny vraj maju zmutovane spracovanie kyseliny listovej, ja kazdopadne neuzivam nic, jem vela zeleniny a ovocia ....na druhu stranu vela zien to uziva a myslim ze dobre robi

loralo
2. apr 2012

@porinka DRZIMEEEEEEEEEEEEEEEEE 🙂

nessy
2. apr 2012

@loralo ktore si pozerala tu modru supravu? ci?

obycko
2. apr 2012
obycko
2. apr 2012

Je to zle vidieť, tak to dám do albumu ako fotky.

nessy
2. apr 2012

@miskachrumka jeeeej supeeer gratulujem 😀 😀 😀
tak vam to vyslo ako nam,bude parik 😀 😀

nessy
2. apr 2012

@bobi3 a vy uz viete ci este stale nie? 😀

saranata
2. apr 2012

@lucik194
@vierazit198
zalezí to asi od lekára, robilo sa to vzdy, ja som bola tehotná pre 13 rokmi , potom pred 2 rokmi a teraz a robili mi to vzdy
je to základne vysetrenie pri prvých odberoch , ale kazdý lekár inak

saranata
2. apr 2012

@porinka držíme, daj hned vediet🙂

loralo
2. apr 2012

@nessy prepac, nerozumiem otazke 🙂

loralo
2. apr 2012

@obycko my cakame chlapceka 🙂 prosime sa dat do tabulky

vikusik
2. apr 2012

@obycko 2 deti Vikinka,Maťko,termin mam 9.augusta 2012(21.t.t.),čakame chlapčeka(Sebko alebo Jakub)

zyza
2. apr 2012

baby a kde ja ta tabulka?????

obycko
2. apr 2012

@vikusik už som ťa tam doplnila. Dala som ti tam aj vek a okres. Može byť?
@loralo tebe som doplnila chlapčeka. 🙂

vikusik
2. apr 2012

Ďakujem 😀

obycko
2. apr 2012

@zyza ja ju mám v albumoch. Ty tam zatial nie si. Ak chces, posli mi tvoje udaje a aj teba tam dam. Budeme mat lepší prehľad kto čo čaká a kto má kedy termín, aké meno dáva bábätku a prípadne z ktorého kúta Slovenska je. 🙂

xtinakc
2. apr 2012

@zyza s kocarmi sme si teraz dali pauzu.. nevedeli sme si vybrat tak sme to nechali chvilku tak i ked ja som stale na nete a porovnavam.. ale urcite ho pojdeme kupit do predajne bambini v TT a urcite to bude Tako alebo Dor Jan.. bo tieto dva sa mi pacia najviac... 😉

nessy
2. apr 2012

@loralo no si mi napisala ze toto si pozerala a ze je to krasne a neviem co asi to bolo k tym veciam,ale neviem ktorym 😀