Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@1nyx11 ked sa nas predavc pytal,ze aku mame predstavu,tak som povedala,enech nam prvy ponukne on 🙂 cakala som na 100%,ze bude predavat BRIO..a veru on nam ukazal na TAKO..Sam vravel,ze BRIO je uz zbytocne drahy...Niekto sa boji kupovat polsky kocik,ale ide to vsetko dopredu-uz nie su take tazke ako pred rokmi a vraj sa vsetky kociky vyrabaju v Cine alebo inde a nie Nemecku,ci Svedsku..odtial maju len licencie ci co...v kazdom pripade zelam dobry vyber!
Babuše a čo tak Rosalinda alebo Esmeralda alebo Gumeš :D som ale vtipálek že ? 😅 😅 😅 😅
@katja_ Len ak ich je tak vela tak to meno určite nedám ! 😉
Baby a viete na čo som teraz prišla že tie čínske tabulky máju pravdu možte im veriť !
@katja_ dakujeme a dúfame :D
ale hlavne nech nám to dobre dopadne to je doležité
@miskachrumka aj mne sedi dievcatko podla cinskeho 😀 😀 a neries cije vela dievcat s menom Laura, kks kolko je Misiek a Katarin a co ja by som svoje meno ine nechcela 😀
@miskachrumka to už rovno daj Seherezáda😀
tie čínske tabulky vo vačšine vychádzaju ale tam treba rátat lunárny vek a nie ten kalendárny, mne tak baby vychádzaju:-
teraz tam mám chlapca, aj podla krvi mám chlapca, aj podla toho pravidla siedmych rokov mám chlapca, proste všade mi vychádza chlapec, aj podla Jonášovho vypočtu mám chlapca
do začiatku tehu to citim skor na chlapca alebo resp. necitim to tak na dievčatko ako vzdy , napriek tomu si myslím ze to bude baba🙂
uvidíme vo strvtok
@saranata tak tebe by sa patril chlapec kto bude šibať baby na buduci rok na velkú noc ! 😀
ja ti prajem chlapčeka !
@katja_ ved jasné ale teraz je vela Mišiek no pred 24 rokmi ich tak vela nebolo !
@saranata to som žartovala samozrejme ! 😅 😅
@miskachrumka ked to bude chlapectak Seherezad
@miskachrumka no veru mne to podla neho nevyslo 🙂 takze kaslite na cinske kalendare..a tesme sa,ze budeme mat zdrave deticky..ci uz je to chlapcek alebo dievcatko..ono,kazde pohlavie ma nieco do seba,nie?
@zyza samozrejme že ano nikto otom nepochybuje !
@bobi3 no mne to nikde zatial nenapísal !
ale povedal že na 85% bude dievčatko že tam pipík nieje 🙂
@miskachrumka a tých 15% nechal kde? 😠 😉
@bobi3 no asi nechcel hovoriť na 100% ale že on má dobré oči čo mamičky hovoria !
@katja_ coooo? to čo máš za metodu ? 😅
@miskachrumka no vraj chlapec potrebuje kyslejsie prostredie a ked ocikas trosku sody bikarbony v nadobe bude to sumiet ale teda ani jednej nam to nesumelo - ja sice dievcatko cakam ale druha chlapca takze 😀, tiez taka forma zabavy

@miskachrumka inak mne sa strasne paci Laura to by som dala z tych dvoch radsej 😀