Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ahojte tehulky, takto pred rokom som stresovla ja ci som alebo nie..a uz mame malu princeznu...
drzim vam palce a nicim nerusene tehulkovanie a v lete krasne uzlicky lasky.. 😵 😵 😵
ten cas tak leti...
@hoogy no uvidime potom sa dosmejem 😀 😀 😀
@mg25 takže myóm? No nič príjemné. A ten mala aj moja sestra, keď bola tehu, asi vo veľkosti grapefruitu. A vo 4. mesiaci jej ho vybrali a všetko dobre dopadlo.
A mne zas dr. našiel cystu vo veľkosti 7 cm, tak neviem čo s ňou budú robiť. Či nejak praskne sama, keď sa bude maternica zväčšovať.
@mg25 oddychni si 😉
@kosska3003 😀 😝
@hoogy no tak to sme na tom podobne. Aj vracias? Ja sa velmi obavam dalsieho priebehu. Pri prvom dietati som bola 3mesiace pn kvoli vracaniu. Dokopy som vracala cca 200x. Celu dobu som myslela len na to ako v sebe udrzat trosku jedla. Nic mi nechutilo. Jedla som nasilu, s nechutou. Stale som pritom bola hladna. Varene jedlo somjedlo som nemohla ani citit. Jedla som iba chleba so syrom, banany, vianocku s maslom, parok v rozku, chrumky a zopar dni nutridrinky. Tak dufam, ze take peklo ma uz necaka.
@lensam no vraciam ked zjem len o troska viac :( vcera som sa vecer najedla lebo mi bolo dobre a hlady ako vlk. no o chvilu som to olutovala. rano radsej nejem nic do takej pol 10 potom co zjem mi lezi v zaludku a napina ma ale nevvyvraciam to. nasla som si troska system aby som nevracala a aspon co to v sebe udrzala. mne pri malom nebolo nic 🙂
Ja to mam zase tak, ze ma rano vynatahuje este nalacno a to viem ze sa musim okamzite najest. Natlacim do seba vianocku alebo puding dost nasilu a ked si este pol hodinky polezkam, tak mi je uz zitelne. Ale cez den na mna pridu stavy rozne. Vacsinou sa snazim to niecim zajest. Nechcem aby si to niekto v robote velmi vsimol, aj ked zamestnavatel uz vie.
@hoogy ano dvojicky, ale zatial to nie je iste. Ale v tomto stadiu nic nie je iste. Dr. povedal, ze sa to druhe este moze vstrebat. Alebo to moze byt aj cysta, alebo hematom. Ale ked som bola na ultrazvuku 2 tyzdne pred potvrdenim, tak tam nic take nevidel. Tak dufam, ze budu obidve v poriadku. Pretoze tato sprava nam urobila velku radost.
@hoogy minule si sa ma pytala, ci uz mam nevolnosti...tak dnes som okrem hrce v krku mala aj prvy pohovor s wc misou 😀
Len ja mam z grckania trochu strach, mam par liekov, takze napr pred vstanim z postele nehrozi nieco zjest, lebo beriem euthyrox a ten sa smie nalacno len s trochou vody a jest az po pol hodine...a aj cez den mam dalsie tabletky, tak dufam, ze takychto pohovorov bude co najmenej, alebo aspon tak, ze nie hned po poziti lieku, aby nestracali ucinok...
babulky.. ja vas nestiham citat... vcera som zaspala ako poleno a dnes mi tiez uz oci klipkaju... 😀 takze unava u mna funguje... a potom som bud hladna, alebo jedlo nemozem ani citit... a niektore vonavky... fuj, na 100 mi niektore smrdia... a kava zacala vadit... a zadycham sa rychlo 😀
Tak ahojte... ak vsetko bude v poriadku, tak budem tiez augustova 🙂 Prvy test som skusala 6 dni pred mrchou. Zafarbil sa nadherne na tmavoruzovo, som az neverila.. a potom aj tie ostatne testy 🙂
@hoogy ja fakt neviem ako to rátaju ja som si tiež myslela že mi povedala hovadinu pretože podla poslednej mrchy ktorá bola 21.10 to ako vychádza? mne je zle tiež už ale tri týždne možno aj viac a tak velmi už cez týžden...vela som tu čítala čo baby písali o srdiečku bábetka ale ani jedna nepísala že by v piatom týždni bolo vidieť biť srdiečko a to srdiečko bábetka naozaj krásne bilo len tieš týždne neviem kde vyčítala asi podla toho či bolo babinko maličké??? tak preto???
@kukucka78 tak poriadne sa da povedat az okolo 12 tt ze ktory to je tyzden presnejsie. no si teda o tyzden viac ako ja teda 7+4 tusim. a to potom vychadza ze ti videla srdiecko. 🙂a je to jedno hlavne ze babo je ok. neskor sa to bude korikovat podla velkosti. moj drobec bol stale taky malinky ze som bola stale akoze tyzden dozadu pritom som dobre vedela ze som 2 tyzdne dopredu ako si myslia lebo ked oni si mysleli ze by to malo byt tak mm nebol doma 😀 a nakoniec sa maly narodil den po datume ale uz mal zelenu vodu takze som ho aspon tyzden prenasala.
@lensam ved aj ja si myslím že podla velkosti dieťatka je to hluposť ved nie všetky deti su rovnaké rovnako velké a rovnako ťažké ved to je aj smiešne aby chceli aby všetko sedelo podla ich tabuliek ved nemame klonované deti...a nam je predsa jedno či male alebo velke či tažké alebo lahké hlavne že bude zdravučké a naše no nie??!!!

@mg25 tak a drz. vidim ze ty mas ovela vacsie problemy a ja tu stesujem. 😉