icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

19vierka84
4. apr 2012

@vevuska1 je to uplne v pohodke cely den oni spia. maju dvor, kde su cely den a vacsinou cez vikend ideme na prechadzku do gabcikova aj s kamoskou, ktora ma 5 psov, tak sa vybehaju a potom cely den spia 🙂 pes ked nema co robit tak spi 🙂 predtym sme ich mali vsety v byte a v pohodke, ani sme o nich nevedeli, lebo kazda mala svoj kutik kam isla a tam bola, ak bude doma mimi, tak ratam ze vsetky budu okolo neho a budu ho strazit 🙂 ja som chcela ak nebude uz NO, nakoko ma uz chudatko 7 rokov pomaly, tak novofunlandaka a snim robit vodnu zachranu, len na slovensku sa nikde nerobi, tak neviem. aj ja by som chcela jedneho velkeho psa a hlavne musime mat jedneho strazneho, lebo Beardie nie su strasne plemena, tie skor zlodeja ulizu ako by ho mali kusnut 🙂

vevuska1
4. apr 2012

@19vierka84 aj ja som chcela strazneho, ale aby bol zaroven priatelsky k detom, som chcela toho rotvika strasne alebo potom tiez nemeckeho ovciaka, ale ako mala som vzdy snivala o dakom velkom macatom psovi 🙂 ako je novofulandsky, bernsky salasnicky sa mi tiez vzdy strasne pacil, ale neviem ci je vhodny ako strazca

vevuska1
4. apr 2012

@19vierka84 a hlavne chcem aby uz boli deticky na svete ked pride do rodiny psik, aby bol od malicka ten pes navyknuty na deticky

loralo
4. apr 2012

@vevuska1 ano prve

19vierka84
4. apr 2012

@vevuska1 toho sa moc nebojim ci budu mat radi male, lebo oni zboznuju kazdeho cloveka a ovciacka si na rodinu neda dopustit, dokonca aj beardiny ochranuje ak im chcel dajaky pes ublizit 🙂 kamoska ma dvoch bulikov a mam malu dceru a teraz caka druhe a uplne v pohode. pes je taky ako si ho vychovas, ale su psy co moc male deti nemusia, . vsetko zalezi od povahy psa a aj od toho ako si ho vychovas 🙂 znamy maju zase rodezskeho ridgebacka a tiez v pohodke. najtazsie je vybrat si kvalitneho psa, lebo niektore chovne stanice na slovensku su otrasne

vevuska1
4. apr 2012

@19vierka84 noo ved v tomto sa ja teda vobec nevyznam, ale asi by som sa poradila s dakym odbornikom ake plemeno by doporucil, s veterinarom alebo tak 🙂 to mi jasne ze ak si zle vychovas psa, tak je ten pes zly, ved su toho plne spravy, ale tu si zas ludia vyberaju psov ktorych absolutne nezvladaju, nikdy nedsudzujem psa, ale vzdy toho majitela. Ja nemam rada male psi ktore vyslovene prvokuju, panicky si ich mylia asi s detmi a aj sa k nim tak spravaju a take psi su agresivne uplne

19vierka84
4. apr 2012

@vevuska1 tak male psy ani ja nemusim, lebo su nevychovane, maloktory maly pes je vychovany. v tom je najvacsi problem, ze si ludia psa vybrat nevedia aj mne sa pacia nemecke dogy, alebo staford a priatel by chcel napriklad komondora, ale ja nie, lebo viem ze by som ho nezvladla a preto si ho nekupim

porinka
4. apr 2012

babule, už pár dní ma vie bolieť na ľavej strane bruška, dole pri bedrách, hlavne večer keď ležím na chrbte, včera ma to párkrát zabolelo, keď som išla na kávu a dnes v noci som sa na bolesť zobudila, som potom nevedela ako si ľahnúť, aby to prešlo. Aj som to hovorila dokymu, a nejako sa nevyjadril, pomágal a bolo. Že keby to moc bolelo, mám prísť. A že snáď nemám slepák naľavo 😅 Netuším, či mi tam mimi tlačí na črevá, alebo sa mi tam vetry zastavujú...nemáte skúsenosť???

loralo
4. apr 2012

@19vierka84 rodezsky ridgeback je moj sen 🙂

pekosita
4. apr 2012

ahojte dievcat, pridavam sa k Vam, 4.8. cakame vytuzene babo, dievcatko 😵

19vierka84
4. apr 2012

@loralo moj sen bola nemecka doga harlequin, ale zboznujem svojich psov, ani som len netusila, ze budem tak lubit Bearded collie, ale tak su nadherne 🙂 🙂 🙂

19vierka84
4. apr 2012

@pekosita ahoj, vitaj medzi nami a gratulujem 🙂

pekosita
4. apr 2012

@porinka ja som mala nieco podobne pred dvoma tyzdnami,bola som koli tomu aj na urgente,styri dni ma pichalo a bolelo na lavej strane. Doktor to zhodnotil tak, ze mi mala mohla tlacit na nejaky upon alebo vazivo... po par dnoch to ale preslo

pekosita
4. apr 2012

@19vierka84 dakujem 😉 inac co sa tyka psikov ja mam doma pyrenejskeho horskeho psa ,velikansky biely maco .... zboznuje ho cela rodina

saranata
4. apr 2012

@pekosita vitaj a gratulujem rozsirila si rady dievčatiek augustoviek😀

19vierka84
4. apr 2012

@pekosita tak tomu verim, oni su taky zlaty mackovia 🙂

porinka
4. apr 2012

@pekosita
díky, a vitaj! gratulujem k bambuľke 😉

pekosita
4. apr 2012

@saranata dakujem. no dievcatko mi uz doki potvrdil 2x, v 17 a 20tyzdni ,mala ma vzdy nozky dokoran... 😀 , ale sestricka ma zakazdym upozorni, ze gulky este mozu dorast...tak uvidime

saranata
4. apr 2012

@pekosita no v 20tt by už gulky boli , to bude dievčatko
nám sa stále schovavalo doteraz ako klbko tak snád už zajtra sa ukaze, hanbliva baba 😀 😀 😀

19vierka84
4. apr 2012

som si myslela ze bude viacej chlapcov, ale ako tak citam tak baby ich uspesne dohanaju. uz nech je 12-teho, mozno aj ja budem vediet co to je za cierneho pasaziera v brusku a potom mozme zacat vymyslat mena 🙂

pekosita
4. apr 2012

vsetky kamaratky z mojho okolia cakaju chlapcov, manzel sa smeje, ze nasa mala bude mat z coho vyberat 🙂

loralo
4. apr 2012

@pekosita vitaj 🙂

pekosita
4. apr 2012

@loralo dakujem 😉

pasatko
4. apr 2012

caute babenky dnes sme prisli z nemocnice vcera dcere vybrali nosne mandle a chvalabohu vsetko ok aaa aj kociar som uz kupila

zyza
4. apr 2012

@pasatko aky?pochval sa s fotkou...

zyza
4. apr 2012

baby,co na kasel v tehu?Okrem homeopatik,tie nechcem uzivat...vdaka...

porinka
4. apr 2012

kočky, tak krásne kopkáme a potvorka sa vie pekne zapierať 🙂 najkrajší pocit na svete

xtinakc
4. apr 2012

@saranata no uvidime, ved nebudem stresovat, ako vravis, len aby vsetko dopadlo ok... inak drzim palce na zajtra snad nebudes mat taku vtipnu doktorku jak ja 😉 a inak aj tak som to nevydrzala a vybrala som sa na nakupy kupila som len jeden set taky hneducky aspon nech mam radost 🙂 len si neviem predstavit ako sa to babo do takeho mini oblecenia zmesti 😀

monculka
4. apr 2012

tak zajtra idem na 3D morfo ultrazvuk...uz sa neviem dockat co mi povie doktor...ze ake pohlavie bude 🙂aj ked mam pocit ze chlop...dufam ze mam dobry pocit...ale v prvom rade nech je vsetko vporiadku 🙂

xtinakc
4. apr 2012

inak baby mne z tych genetickych testov prisiel aj ich vyratany datum porodu, vraj 29.8. sa posuvame o 2 dni, ale doktorka dnes pri ultrazvuku povedala ze nehrozi, ze babatko je o nieco vacsie nez by malo byt, co je vraj lepsie nez aby bolo mensie a vraj to vidi este na skorsi termin nez povodny 27.august tak som zvedava....