icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kosska3003
15. dec 2011

@kukucka78 no ja uz nestresujem mam napecene vyzdobene uz len vonku cosi a potom uz len cakat do 19 co pojdem k dr a potom cakat do 23 kym dojde tatino a potom huraaaaaaaaaa vianoce

emilia25
15. dec 2011

@kosska3003
@hoogy
@lenkaks je to divne bo ked som cakala malych vzdy ma bolela maternica a teraz nic ani zle mi neni ani ma nic neboli.ked ma co si vyse bolelo som sa bala ci je to v poriadku a teraz ma nic neboli a bojim sa opet.ale v pondelok uz budem pokojnejsia.

kosska3003
15. dec 2011

@emilia25 neboj vsetko bude ok musime len tak mysliet ze vsetko bude ok ja citim maternicu asi sa roztahuje mam take tlaky v bruchu

hoogy
15. dec 2011

@kukucka78 dakujem za opytanie,ale dnes mi je velmi zle. chudak maly len sa tu tak motam a zvacsa pozerame rozpravky lebo aj by po kazdej inej cinosti ako lezani bezim na wc 😖 vcera sme boli na plavani tak ma to asi troska zmohlo. dnes si dame kludovy rezim aj drobcovi sa zide🙂

emilia25
15. dec 2011

@kosska3003 aj mna bolievala maternica bolo to podobne ako pri ms.a teraz nic a este ten stres zo synom co sme boli v nemocnici ani hladna som nebola co inokedy sa mi uz brucho oziva od hladu.ale uz sme opet zdravi v pohodli domova.

kukucka78
15. dec 2011

@kosska3003 tak super máš to pekne naprogramované

kukucka78
15. dec 2011

@hoogy ja som dnes ešte nič nejedla a ani nemôžem ked sa na niečo len pozrem už ma naduva

kosska3003
15. dec 2011

@kukucka78 no to mam tak dufam ze sa mi to aj tak zadari ako to mam naprogramovane

hoogy
15. dec 2011

@kukucka78 napodobne :( na obed som na spravila aspon zeleninovu polievku mozno asponta mi dobre padne

lenkaks
15. dec 2011

@emilia25 Mna tiez len sem tam pichne v maternici a este,ked napr nejjem 3hodiny,strasny hlad na mna pride,akoby som nejedla den...skvrrka mi strasne v bruchu....

kukucka78
15. dec 2011

@hoogy no to ja som mala neskutočnu chuť na nedelnu polievku v sobotu tak sme ju postavili variť a ja so len chodila pozerať kedy už bude tak mi krásne vonala že by som ju bola jedla aj surovu tak som si na nej pochutila no a v nedelu ked som sa na nu len pozrela už ma naduvala

lenkaks
15. dec 2011

@kukucka78
@hoogy Vam uz byva uz tak strasne zle?? Ja som prekvapena,mne zatial vobec...ale aj pri synovi mi zacalo byvat zle az od 8tt a skoncilo to nejakym 16tt....

hoogy
15. dec 2011

@lenkaks mne pri synovi nebolo vobec zle 😉 teraz mi je uz treti tyzden. ja som si aj preto spravila test najprv som chcela spravit az ked mi bude dva tyzdne meskat.lenze ked mi uz tyzden bolo zle tak som si povedala,ze spravim.

lenkaks
15. dec 2011

@hoogy Tak ti to vychadza teraz naopak...zeby dievcatko 🙂 my by sme teraz radi dievcatko,ale aj chlapcek potesi 🙂 hlavne nech je zdravucke,ze 🙂

babatenko
15. dec 2011

ahojte, dievčatá. Tak, bola som v utorok u gynekológa, našli sme malú bodočku, ale nič nemohol potvrdiť, čiže klasika: vyvolávačka a čakanie... Dnes som to nevydržala a na mamateste dve // 🙂 obrovská radosť, a teraz sa chcem pridať k Vám 😉 Cítim a dobre, akurát, že strašne veľa jem a spala by soooom... Som na konci 5tt 😉

kukucka78
15. dec 2011

@lenkaks tak moja to si šťastná žena to ti závidím v dobrom že ti je fajn

aamonka
15. dec 2011

maminky co mate uz babo...nosite este vase deturence na rukach? asi by sa nemalo, ale ten moj zaspi len na tych mojich 😒

mona333
15. dec 2011

dievcata, spinite niektora? ja som zacala dnes,ak to neprejde do vecera,tak rano asi pojdem k lekarovi :/

mariposita
15. dec 2011

Bola som dnes u lekara, potvrdil i tehotenstvo, tak sa tesim 🙂 Chcem sa vas spytat mate tiez vytoky? Ja mam a dost-taky dozlta

kosska3003
15. dec 2011

@aamonka no ty mas este male babo nie je take tazke ja mam 17 kilovu slecnu a tiez ju musim dvyhat na ruky ked ide na zachod kupat a chce ist na linku ale tak snazim sa pomenej ju vonku ani nahodov jej poviem ze mama ma babatko v brusku ze nemoze dvyhat Mariku no ale niekedy to bez revu nejde

hoogy
15. dec 2011

@lenkaks no chceli by sme aj my dievcatko,ale tiez si hovorime ze ano chlapec nebude zly :D podla rodinnych predpokladov su silnejsie chlapske geny 😉

@aamonka ja maleho nosim velmi malo malo som ho nosila uz aj predtym ako som ostala tehu. uz len ho zdvihnem ked mu ritusu cez den umyvam po velkej. takze tak dva krat denne asi. ty malu este vela nosis?

hoogy
15. dec 2011

@babatenko super, gratulujem. len nerozumiem preco ti daval tu vyvolavacku ? 🙂

hoogy
15. dec 2011

@mariposita zvyseny vytok je v tehu normalny. aj ked ja nemam moc velky.

mariposita
15. dec 2011

@hoogy Dufam, ze to zostane aspon takto a nezmeni sa na nejaky hnedy alebo krvavy.... ja mam stale intimku, bez nej sa ani nepohnem

aamonka
15. dec 2011

@kosska3003
@hoogy no kocky, moj zasadne zaspava na rukach, ocina nechce ani vidiet vtedy...normalne panika. takze to je 1x cez den, 1x vecer...no a cez den...ked place alebo jednoducho chce ist na ruky, tak ho zoberiem. vonku tiez ked sme na ulici...bo by spadol..a teraz ked je mokro, neriskujem, beha iba po dvore. no nie je to slava dvihat 10kil 😖

lucyferia
15. dec 2011

@asemilka tak sa ozvi, ked to budes mat potvrdene aj u dokiho 🙂 Ja si este budem musiet pockat.

hoogy
15. dec 2011

@aamonka ja som to zacala riesit tak ze nezdvihnem ho na ruky,ale radsej si k nemu klaknem a tak ho ukludnujem ked place. a ked ho uspavas keby si sa sadla tak nebude tak spokojny? veru je to riadna vaha a teraz to az tak nevadi,ale do buducna.a von chodim s kocikom. ked maly nevladze tak jednoducho ho nasadim.

asemilka
15. dec 2011

@lucyferia jasne 🙂 ja budem potom skakat 3 m do vysky 😀 tak ked doskacem, dam vediet 😀

katuch30
15. dec 2011

jeeej super tak sa pridavam 🙂

lucyferia
15. dec 2011

@asemilka bacha na plafon, radsej skac vonku 🙂))))