icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

chirabell
16. dec 2011

@kosska3003 hej bola ...ale ja sa presuvam do sukromky, takze tu len tak, ak poradit alebo tak...o sebe nechcem...ale kedze som sukromku zalozila, tak to dobre dopadlo... 🙂

kosska3003
16. dec 2011

@chirabell ok ok ja sa pridam ked to aj mne dr potvrdi 😉 tak potom pokecame viac 😉

tannia87
16. dec 2011

@kosska3003 @chirabell baby ja idme k dr utrok takze uvidim c a ako a pridavam sa 🙂 dufam.....

lenkaks
16. dec 2011

@tannia87 Aj ja idem v utorok 🙂 A budeme oficialne tehotne 😵

doory
17. dec 2011

@lenkaks No a ako som už písala ja tiež až v utorok🙂 Takže to tu viaceré zahlásime oficialitu 😀

lonelyfrog
17. dec 2011

ja taky taky ale zatial babenko nebolo vidiet iba gestacny vak mala by som byt v 5 tt+ 0 :P termin 10. august dufam ze tentokrat bude vsetko ok a budem mat dievcatko citiiiim to :P jupiiiii

aknedz
17. dec 2011

@ebelin
@doory
Dievcata mozem sa spytat? Ako sa rataju tie tyzdne tt? Ratate to od poslednej menstruacie alebo od ovu? Lebo ja som mala poslednu MS 9.11 ale ovu som mala az na 23tí den cyklu 😅 tak neviem 😕

cicimon
17. dec 2011

@aknedz od poslednej ms

ludmilaka
17. dec 2011

@kosska3003 A nevieš ako je to s PN? Teda ak by sme išli na rizikové. Pochopila som to tak, že na PN treba ísť najneskôr od 6.februára. Pre materskú je ochranná doba 8 mesiacov, ale pre PN len 6 dní.

aknedz
17. dec 2011

@cicimon aj ked som mala neskor ovulaciu?

cicimon
17. dec 2011

@aknedz hej... aj termin porodu sa zvycajne dava podla poslednej ms

aknedz
17. dec 2011

@cicimon dakujem 😉 lebo neviem, ci mam este cakat MS alebo uz mam byt v poho....mala by som byt teda 5tt+3 ale len 15dni po ovu

cicimon
17. dec 2011

@aknedz no ne/cakaj a potom uvidis 🙂

aknedz
17. dec 2011

@cicimon takze aj ked je pozitivny tehu test, este mam radsej ne/cakat ? ok, dakujem, chcela som vediet na com som 😖

aknedz
17. dec 2011

@cicimon lebo sestricka u gyn. mi dala termin az na 28meho dec.. tak dovtedy budem trosku na ihlach 😅

cicimon
17. dec 2011

@aknedz no ked ti vysiel pozitivny test tak si jasna 🙂

aknedz
17. dec 2011

@cicimon ano, uz som robila dva, s odstupom 3 dni...len som taka nepokojna, ze ked som mala neskor tu ovu, ci este moze ta potvora MS prist 😠

cicimon
17. dec 2011

@aknedz nie, ovu s tym nic nema, ked ti vysiel + test tak si tehu 🙂

aknedz
17. dec 2011

@cicimon tak este raz vdaka, budem to musiet do 28meho nejako vydrzat, kym pojdem k doktorovi 😉

aknedz
17. dec 2011

@cicimon to by som mala byt uz 7tt+0 tak hadam uz aj nieco uvidim na ultrazvuku..

cicimon
17. dec 2011

@aknedz no nejaku fazulku hadam hej 🙂

doory
17. dec 2011

@aknedz Bud uplne kludna. Testik ti vysiel dvakrat pozitivne,nemáš sa čoho báť. Jasné dokial to doky nepotvrdí, je človek taký neistý..predslaen potom je to už oficialne. Doky ti tiez presnejsie urci v ktorom si tt. ale štandardne sa naozaj rada od prveho dna cyklu,cize odkedy dostanes mrsku. A verim,ze budeš viviet fazulku so srdiečkom.Držím palce!!!

Bože sa ja tak teším k dokymu.. a som velmi zvedava co povie a ako to bude tentokrat prebiheat, bo mam noveho dr.Ale pred emsiacom som mu spominala,ze planujeme tehu, tak mi porpial vela stastia a dohodl termin an preventivku teraz na 20.12 a vraj ak by som bola tehu tak mam crn. No ja som si povedala,e pockam. Citim sa vyborne. // som objavila 6.12., den po meskajucej mrske..to by aj tak nebolo nic vidiet... a a si by ma nastejnak objednali na toho 20.. 🙂

Kočky budete si dávať na vianoce šalát??? myslým majonézový.. bo tá ej vraj nebezpečná pre mimi..ale zase jeden tanierik..hmm??? ja momentálne nejem nič s majonézou a ani plesnivé syry pre istotu a to mam jeden chutný hermelín v chladničke.

aknedz
17. dec 2011

@doory dakujem 🙂 dufajme, ze to dovtedy nejako vydrzim 😀 chyta ma to len obcas ze by som uz najradsej bola keby je toho 28meho a videla malu fazulku 😀
A ozaj sa nemoze ten salat? Ja robievam s tatarskou omackou rozriedenou s trochou jogurtu, ale tatarska je vlastne tiez svojim sposobom majoneza 😠
Tak ja som vedela len o tych plesnivych syroch, "prošute" , kave a čiernom čaji ale ked si to teraz tak napisala, doslo mi, ze sa tam davaju do tych majonez surove vajcia...hmmm tak neviem, ja salat milujem 😀

lucyferia
17. dec 2011

@aknedz tak ja budem musiet pocitat od OVU, pretoze ja som poslednu mrchu mala v septembri. Potom koli rozhadzanemu cyklu som nemala 2 mesiace nic... a potom 23.11. sme mali ovu, tak sme sa pokusili a uspesne. Kebyze mi mali datum porodu pocitat od poslednej mrchy, tak by som uz bola hadam v druhom trimestri,.. to by bola hodne velka odchylka vo vypocte.

aknedz
17. dec 2011

@lucyferia 😀 tak to veru hej, no ja to mam len o tyzden posunute, tak to je taka mensia odchylka ako u teba 🙂 a lekar ti co povedal ako ti urcil tt? Mas pri nicku, ze si 6tt, takze od ovu? Sranda niekedy je to s tymi vypoctami veru tazke pre tych doktorov 😀

lucyferia
17. dec 2011

@aknedz no to ja si este musim na navstevu lekara pockat do januara, vies... to takto chodi u sukromneho Kocha... zistis ze si tehotna, volas im... a oni ta objednaju az za 1,5 mesiaca... som nastvana koli tomu. Takze ja na potvrdenie tehu, pojdem az v januari. Pri nicku mam ze 6 tt. to som si vypocitala od teoretickej mrchy, ktora mala prist ale neprisla... lebo od ovu sa to tuna neda nastavit. Podla mojich vypoctov, kolko trva tehotenstvo od oplodnenia, termin by som mala mat cca 15.8.2012. Nuz som zvedava co vypocita doktor 🙂))))

aknedz
17. dec 2011

@lucyferia fiiiha no a to ja som stresovala nad mojim dokim, lebo ja som tam tiez v utorok volala a sestricka mi povedala, ze teraz maju natresk a tek jemne podotkla,ze este kludne aj MS mozem dostat - cim ma trochu nahnevala (ale aspon bola uprimna), tak ze aby som prisla az medzi sviatkami - 28meho...Mne podla vypoctov na www.tehotenstvo.academy.sk vychadza tiez datum porodu na 15.8.2012 ale kedze som mala ovu neskor, tak pocitam, ze asi neskor ak teda vsetko pojde hladko 😉

lucyferia
17. dec 2011

@aknedz , no pocula som o pripade, kde baba tehotna este dostala MS 🙂)) potom uz samozrejme nedostala... nuz ale aj taketo haluze sa stavaju. Tak ty si stastna osoba, ze ides k lekarke este tento rok 🙂)) Som zvedava, ze ked ja pojdem k dokimu, tak zasa dalsie vysetrenie bude bohviekedy 🙂 netusim ako casto sa ma chodit v tehu k dokimu. Ale ked tam objednavaju, tak sa caka 2 mesiace. Katastrofa. No a ty, este ked sa robi sono v 13 tyzdni, tak sa vraj vie presnejsie urcit termin porodu 🙂 Ale zamyslam sa, ze ako presne zistia ze si prave v 13 tyzdni. Ved ked sa niekto sekne vo vypocte, tak ani nemoze presne vypocitat, ze si presne v 13tom 🙂

aknedz
17. dec 2011

@lucyferia hej, to som aj ja pocula, dokonca aj moja mama mala so mnou tusim prve dva mesiace MS,no ale ta sestricka to myslela asi skor inak, kedze som jej volala sice na 35DC ale len 11dni po ovu... Inac ani u mojho dokiho sa nechodi velmi casto na kontroly, ma strasne vela zien, je uplne super tiez - tak preto...Kamoska, co uz ola tehotna tiez trosku frflala, ze bola malo u neho a potom to uz byvali len take rychlovky....tak ale niekedy mozno lepsie aspon ma babo viac kludu a nemusis tehotna vycakavat v cakarni 😉

maximo
17. dec 2011

Ahojte žienky,ak môžem rada by som sa pridala k Vám,teda oficiálne to bude až po vianociach,kedy sa chystám na gyndu,ale mrcha neprišla,test ukázal // a podľa kalkulačky by mal byť termín 25. augusta 😀