icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

doory
17. dec 2011

@hoogy Kočky, veď aj ja si ten majonezák dám.. ale nie na kila.. lebo ho luuubim. No a Luciferia-tiež som sushi zavislak, no mne teraz ryba smrdí. Kazdopadne ak mam absťák, objednám si tamago maki, čo je len sladka omeleta a ryža. Malo by sa dávať pozor aj na sójovku..ale tak..vravím,keď dávaš s mierou..je to v pohode. 😉

little84
18. dec 2011

akoby to bolo len vcera,ze som sa pridala do skupiny August 2011 a moj zmysel zivota uz ma 4 mesiace 🙂 prajem vam vsetkym krasne tehotenstvo a este krajsie chvile s vasimi babatkami 🙂

saranata
18. dec 2011

Gratulujem všetkým budúcim mamičkám v tejto teme 🙂 tiež budeme mat babatko v auguste buduceho roku 🙂 🙂 🙂

aknedz
18. dec 2011

dievcata, tak ak ja to risknem s tym salatom, lebo ja by som neodolala 😀 a inak ja som mala strasnu chut posledne dni na tuniaka, tak som zjedla RIO mare...a ked teraz citam vyssie, ze zrovna tuniaky mozu mat tu zvysenu kontaminaciu 😠 a to mam este v skrini 2 konzervy 😝

kalifa28
18. dec 2011

ahojte tekulky 🙂
tak sme tu už aj my 🙂 baby, nevedeli by ste mi poradit, od kolkeho týždna je možne urobit test na pohlavie?

maximo
18. dec 2011

@kalifa28 Tak to Ti neviem ,ale počula som že ten jeden test čo existuje už veľa krát pochybil ☹ A kdeže sa tak ponáhľaš?Ako čítam máš už dievčatko,takže rada by si mala teraz chlapčeka? My túžime po dievčatku,hoci Oliverkovi by bol lepší braček na hranie 😀

kalifa28
18. dec 2011

@maximo nooo 🙂 ponahlam sa, že?? vlastne sme sa to len včera dozvedeli, resp. potvrdili sme to testom, ktorý konečne vyšiel pozitívne a ano, chceli by sme chlapiska, partner má totiž tiež dcerku s prveho vztahu, zovnako staru ako je Saška, takže chalan by sa zišiel 🙂 ale ja by som celkom aj na babu pristala... som taký dievčatkovsky typ a ešte aj tých vecičiek čo máme ružových 🙂)) ajjajáááj 🙂

kosska3003
18. dec 2011

@kalifa28 po 10tt ukoncenom sa to robi

kosska3003
18. dec 2011

@kalifa28 uz mas aj dr potvrdene

kalifa28
18. dec 2011

@kosska3003 dakujem 🙂
u dr nie, chystám sa niekedy po sviatkoch, stačí 🙂
pri dcere ma sprdol, že na čo som už tam, tak teraz mame čas 😝 😝

maximo
18. dec 2011

@kalifa28 A ja presne po tých ružových veciach túžim,tie preplnené skrine prevládané modrou farbou by už aj stačilo. V obchode sa vždy zastavím pri ružovom a tiež by som vymenila tých 100 autíčiek v obývaku za aspoň jednu bábiku 😉

kalifa28
18. dec 2011

@maximo ja som vždy chcela diavčatko a mám ho a vždy som si hovorila, že ked už budem mat vysnivanu babu, bude mi potom jedno, či druhé bude dievča, alebo chlapec a aj mi to je viacmenej jedno 🙂

hoogy
18. dec 2011

@doory no veď jasné všetko s mierou.aj tak teraz do seba veľa nedostanem🙂

maximo
18. dec 2011

@kalifa28 presne ako vravíš,ja ešte vytúžené dievčatko nemám,tak stále túúúžim,ale hlavne nech je zdravučké

maryennn1
18. dec 2011

Ahoj žienky, tak robili sme 2 testíky v rozmedzí 3 dní a vyšli //. Teraz neviem čo si mám myslieť, keď tá druhá čiaročka bola úplne slabučká, ale mrcha mešká už 5 dní. Čo myslíte?

doory
18. dec 2011

@maryennn1 ak ti na oboch testoch vysli // tak nieje o com. Mozu byt rozne silne...POzri u mna v albume. 1. den emskania bola slaba a 7 dni, bola silnejsia ako kontrolna 🙂 Kazdopadne mas ich tam, tak ti gratulujeeeeemm!!!! 😎 😉

chirabell
18. dec 2011

@doory majoneza je nebezpecna len ak je doma robena zo surovych vajec, a a ni nie tak pre mimi, ako pre matku, mozes dostat salmonelu a v tom pripade ohrozujes dieta...cize ak date do salatu kupovanu majonezu, nemalo by sa nic stat, lebo tam nie su surove vajcia.

chirabell
18. dec 2011

@lucyferia ja tiez milujem sushi...casto si robime doma...v tehu je dobra nahrada namiesto lososa dat tie krabie tycinky...nie je to uplne ono, ale je to celkom chutne 🙂

hoogy
18. dec 2011

@chirabell vies co ja robim doma z cerstvych vajec lebo nam ta kupovane proste nechuti.ale mam cerstve domace vjacia od svokry tak tym verim.

chirabell
18. dec 2011

@hoogy ja by som neverila ziadnym vajciam, ved ani svokrusa nevidi dnu 🙂 istota je istota...tisickrat mozu byt dobre a jedno moze byt zle a uz je problem...surove vajcia, surove maso by malo byt tabu...

hoogy
18. dec 2011

@chirabell surove maso jasne.ale na vajci vidis ked je zle. jasne ze nevidi.ale viem ze to vajce vytiahla rano zo sliepky 😉

hviezdicka2024
18. dec 2011

baby a čo hovoríte na klobásku??? :P

kosska3003
18. dec 2011

@hoogy ja robim majonezu len s mlieka oleja horcice soli korenia a chuti mi ten salat rovnako

hoogy
18. dec 2011

@kosska3003 no mozem vyskusat. vies nam je ta kupovana majoneza strasne tazka a hlavne nechuti. a robim tak mlo salatu ze len z jedneho vajca.

kosska3003
18. dec 2011

@hoogy no ja ju robim tak ze davam jeden diel mlieka dva diely oleja rastlinneho a potom trozku horcice soli korenia a je to a fakt je dobry a to ja som taka salatova 😀

hoogy
18. dec 2011

@kosska3003 no tak to asi aj vyskusam🙂 my aj tak mame salat uz bez cibule kvoli mm.

kosska3003
18. dec 2011

@hoogy no skus fakt je dobra a lahka hlavne a co mm nema rad cibulu my lubime

hoogy
18. dec 2011

@kosska3003 on nie ze nema rad on ma alergiu.

kosska3003
18. dec 2011

@hoogy jaj tak to hej potom

spajky
18. dec 2011

ahojte maminky mozem sa pridat tiez asi cakam babo v auguste 2012 zatial sice potvrdene len tehotenskym testom ale aj tak sa uz tesime sup rychlo k doktorke 😀