Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
akoby to bolo len vcera,ze som sa pridala do skupiny August 2011 a moj zmysel zivota uz ma 4 mesiace 🙂 prajem vam vsetkym krasne tehotenstvo a este krajsie chvile s vasimi babatkami 🙂
Gratulujem všetkým budúcim mamičkám v tejto teme 🙂 tiež budeme mat babatko v auguste buduceho roku 🙂 🙂 🙂
dievcata, tak ak ja to risknem s tym salatom, lebo ja by som neodolala 😀 a inak ja som mala strasnu chut posledne dni na tuniaka, tak som zjedla RIO mare...a ked teraz citam vyssie, ze zrovna tuniaky mozu mat tu zvysenu kontaminaciu 😠 a to mam este v skrini 2 konzervy 😝
ahojte tekulky 🙂
tak sme tu už aj my 🙂 baby, nevedeli by ste mi poradit, od kolkeho týždna je možne urobit test na pohlavie?
@maximo nooo 🙂 ponahlam sa, že?? vlastne sme sa to len včera dozvedeli, resp. potvrdili sme to testom, ktorý konečne vyšiel pozitívne a ano, chceli by sme chlapiska, partner má totiž tiež dcerku s prveho vztahu, zovnako staru ako je Saška, takže chalan by sa zišiel 🙂 ale ja by som celkom aj na babu pristala... som taký dievčatkovsky typ a ešte aj tých vecičiek čo máme ružových 🙂)) ajjajáááj 🙂
@kalifa28 po 10tt ukoncenom sa to robi
@kalifa28 uz mas aj dr potvrdene
@kosska3003 dakujem 🙂
u dr nie, chystám sa niekedy po sviatkoch, stačí 🙂
pri dcere ma sprdol, že na čo som už tam, tak teraz mame čas 😝 😝
Ahoj žienky, tak robili sme 2 testíky v rozmedzí 3 dní a vyšli //. Teraz neviem čo si mám myslieť, keď tá druhá čiaročka bola úplne slabučká, ale mrcha mešká už 5 dní. Čo myslíte?
baby a čo hovoríte na klobásku??? :P
@hoogy ja robim majonezu len s mlieka oleja horcice soli korenia a chuti mi ten salat rovnako
@kosska3003 no mozem vyskusat. vies nam je ta kupovana majoneza strasne tazka a hlavne nechuti. a robim tak mlo salatu ze len z jedneho vajca.
@hoogy no ja ju robim tak ze davam jeden diel mlieka dva diely oleja rastlinneho a potom trozku horcice soli korenia a je to a fakt je dobry a to ja som taka salatova 😀
@kosska3003 no tak to asi aj vyskusam🙂 my aj tak mame salat uz bez cibule kvoli mm.
@hoogy no skus fakt je dobra a lahka hlavne a co mm nema rad cibulu my lubime
@kosska3003 on nie ze nema rad on ma alergiu.
@hoogy jaj tak to hej potom
ahojte maminky mozem sa pridat tiez asi cakam babo v auguste 2012 zatial sice potvrdene len tehotenskym testom ale aj tak sa uz tesime sup rychlo k doktorke 😀

@hoogy Kočky, veď aj ja si ten majonezák dám.. ale nie na kila.. lebo ho luuubim. No a Luciferia-tiež som sushi zavislak, no mne teraz ryba smrdí. Kazdopadne ak mam absťák, objednám si tamago maki, čo je len sladka omeleta a ryža. Malo by sa dávať pozor aj na sójovku..ale tak..vravím,keď dávaš s mierou..je to v pohode. 😉