Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@maximo tak to presne podla mrchy by som mala mat termin 28.augusta my sme sa tiez snazili cca 5m pri malej to bolo na 1. sup a teraz som uz bola nervozna ale zadarilo sa juuuj ale sa tesim 😀 este
to ist potvrdit k lekarke ale mam 3 testy za sebou a pozit tak hadam sa nemylia a ani mrcha nedosla 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@spajky Tak sme naozaj blízko,mne vychádza termín na 25.8. a prvé tiež bolo na prvý šup,tiež mám potvrdené troma testami a na gyndu sa chystám po vianociach,keď by už aj ultrazvuk mal niečo ukázať 🙂 A máš aj Ty ešte stále bolesti v podbrušku,akoby sa rozťahovala maternica.Pri prvom som to cítila tak 4 dni,ale teraz to cítim už týždeň,vždy bolesť príde a odíde???
@maximo mne to trva teraz cca 5 den ale dnes je to riadne citelne je to ako tlak v bruchu aj ja pojdem k lekarke az po vianociach tento tyzden sa objednam kedze som to zistila vo stvrtok 😀 🙂 kamoska mi vravela ze pri druhom babatku ju brusko bolelo pomaly cele tehotenstvo a ze bola strasne unavena proste ze bolo horsie aj doktorka spominala ze 2. tehotentvo byva horsie tak som zvedava lebo pri malej nemam cas na vylihovanie 😀
Ďakujem,napodobne. Dobrú noc 😉
@doory :P tiez som objavila // 6. 12 pekny mikulas 😝
@lonelyfrog Jeej, tak to gratulujem!! takže tiež vydarený MIkuláš.. a že Mikuláš už nechodí a je vymyslený😀 nám nadelil,čo sme chceli🙂
ahojte ktora mate potvrdene tehotenstvo od doktora? kedy vidiet ze bije srdiecko na sone? ja som este nebola , tento tyzden sa chystam alebo az v novom roku 🙂 moja znama isla po 2tyzdnoch meskania mrchy...a dr. jej oznamil ze je uz v tretom mesiaci normalne mala ms 🙂 ..som zvedava ako mne upresni termin, podla mojich vypoctvov mam v polovici augusta.
baby, ja som tiež augustovka. A poviem vám, tie nevoľnosti sú desné, a to nezvraciam. Dokedy to bude trvať???:/
ahojte baby tak bola som dnes u doktora tehotenstvo potvrdene na ultrazvuku bol vidiet krasne ten vak ale zatial babetko tam este nebolo zevraj podla ultrazvuku to vychadza na 5tyzden a podla ms 7 tyzden tak ja neviem ale povedal ze sme ho mohli splodit aj neskor tak aj termin porodu mi urci podla ultrazvuku a nie podla poslednej ms.9.januara idem na dalsiu kontrolu.dufam ze uz babetko bude pekne vidno.
@spajky Ja si pri prvom bola asi tak 2 týždne po vynechaní mrchy,len neviem ako to bude so mnou teraz keď som vtedy bola dlho na rizikovom a tiež už nemám 20 😀 Rada budem keď ma bude sledovať čo najskôr či je všetko OK. A nevieš či ten Duphaston na udržanie plodu berú všetky žienky,alebo len rizikové???

@spajky Vitaj medzi nami tehuľkami 😀